romenka Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 I jeszcze raz do góry.No i tak trzmaj!! Quote
Seaside Posted November 12, 2006 Author Posted November 12, 2006 No nie :shake: Sułtanik tak daleko spadł :( Quote
Magdina Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 co z piesiem?!!!!!ma juz jakis domek? Quote
Seaside Posted November 12, 2006 Author Posted November 12, 2006 nie ma :( Zainteresowanie jest zerowe, a wątek zaczyna umierać śmiercią naturalną :/ Tak to jest z reguły jak jest akcja to kilkadziesiąt osób jest i chociaż podnosi, potem to zanika :( Tyle że w hotelu sułtan chociaż je i nabiera ciałka. Ale nie ma nikogo kto byłby zainteresowany adopcją :( Quote
Magdina Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 a co sie z nim stanie jak sie nikt nie znajdzie? do kiedy ma hotel? On jjest w Jeleniej tak? moze dam dam ogloszenie do wyborczej!!! Quote
Seaside Posted November 12, 2006 Author Posted November 12, 2006 Jest w hoteliku pod Jelenią :) Dzięki za pomysł :) - poczekajmy na Zuzię do poniedziałku i podpowie nad co już poszło - ja zamierzam u siebie w Bolesławcu porozwieszać ogłoszenia - to w końcu "tylko" 50 km :) NA razie mamy nadzieję że znajdziemy domek, hotelik na bierząco Zuzia opłąca i Pan na razie nie chce go z niego wywalić :) Ale ma trochę zwierząt i powiedział że już raczej nic na razie nie przyjmie :( Po prostu nie daje rady :( Quote
Magdina Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 no to dobrze,że chociaz ma sie teraz piesio dobrze.piszcie jak bedzie potrzebna pomoc Quote
zuziaM Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Magdina napisał(a):a co sie z nim stanie jak sie nikt nie znajdzie? do kiedy ma hotel? On jjest w Jeleniej tak? moze dam dam ogloszenie do wyborczej!!! Prosze o wyslanie ogloszenia do Wyborczej. Ja wysylam tam rowniez ogloszenia, ale chyba ..... za duzo, bo od jakiegos czasu mnie olewaja i ... po prostu nie drukuja ! ! ! :angryy: A juz kilka psiakow dzieki temu poszlo do nowych domow.... Dla SULTANA jeszcze nie wysylalam ogloszenia do Wyborczej. Jesli to zrobisz, prosze - poinformuj mnie, bo nie chce go dublowac ( wtedy juz sie calkiem wkurza ! ). Quote
Magdina Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 ale mam dac do wyborczej z Jeleniej czy Wrocławia? moze dam takie ze zdjeciem? tylko czy w necie czy w prasie zwykłej? Quote
zuziaM Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Magdina napisał(a):ale mam dac do wyborczej z Jeleniej czy Wrocławia? moze dam takie ze zdjeciem? tylko czy w necie czy w prasie zwykłej? Dziekuje, ze sie odezwalas. Do wroclawskiej - ja wysylam, wiec moze wyslij do jeleniogorskiej - do zwyklej prasy ( w necie niewielu szukajacych ). i .... WSZYSTKICH INNYCH MOZLIWYCH ( najlepiej bezplatnych ) MIEJSC W OKOLICY. PROSZE ! ! ! Jaki jest adres do jeleniogorskiej wyborczej ? ? ? Przyda mi sie na pozniej... Quote
Seaside Posted November 13, 2006 Author Posted November 13, 2006 W tym tyg posklecam ogłoszenia i porozwieszam w sklepach zoologicznych itp. czas nagli - psiaki są już za długo w hotelu :( Sułtan chyba najdłużej :( Quote
zuziaM Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Seaside napisał(a):W tym tyg posklecam ogłoszenia i porozwieszam w sklepach zoologicznych itp. czas nagli - psiaki są już za długo w hotelu :( Sułtan chyba najdłużej :( Podaj swoj email - wysle Ci wszystkie - gotowe juz ogloszenia ze zdjeciami. Quote
GoniaP Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 A ja dam w Poznaniu, proszę o "gotowca" na gatta@life.pl :lol: Quote
zuziaM Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 GoniaP napisał(a):A ja dam w Poznaniu, proszę o "gotowca" na gatta@life.pl :lol: Dzieki, kochane dziewczyny ! :loveu: - juz wysylam ! Do seasie juz poszlo !:lol: Quote
zuziaM Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 zuziaM napisał(a):Dzieki, kochane dziewczyny ! :loveu: - juz wysylam ! Do seasie juz poszlo !:lol: I do GoniP - juz ! Quote
Magdina Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 do mnie nie doszło jeszcze , wciąż czekam:) Quote
killkeny Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Nie mam porzadnej drukarki i musze poczekac z tym, az znajde mozliwosc wydrukowania naszych wszystkich psiakow. Chyba, ze ktos to zrobi i do mnie przysle poczta - na formacie A4 - dla kazdego psiaka osobno - po 2 sztuki - zebym mogla zamiescic w naszej gazecie i naszej telewizji. Prosze o pomoc ! Ja moge wydrukowac i wyslac poczta, tylko dajcie mi fotki na maila ndkillkeny@gmail.com. Moje GG w razie co 1967998. Sluze rowniez transportem we Wroclawiu i okolicach (powiedzmy do 50km - bezplatnie, powyzej trzeba by sie dolozyc, bo tez mam chorego psiaka). Czas mam ograniczony, ale jak bedzie potrzeba to moge wziac wolny dzien w pracy. Pozrawiam Wszystkich Zaangazowanych. DAJCIE GOTOWCA to WYKLEJE U SIEBIE W OKOLICY, mam zaprzyjazniony sklep zoologiczny! Quote
Seaside Posted November 13, 2006 Author Posted November 13, 2006 Kilkeny :loveu: jeśli Zuzia ci nie wyśle do 14 to napisz, prześłę ci ode mnie :) Quote
zuziaM Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Magdina napisał(a):do mnie nie doszło jeszcze , wciąż czekam:) Nie doszlo ? ? ? Wyslalam o 10,05. Quote
killkeny Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Dzieki, juz dostalem. Ubiore tylko materialy w jakas szate graficzna i biore sie za drukowanie i powielanie... Jeszcze raz Dzieki Dziewczyny. Quote
Magdina Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 do mnie nadal nic nie doszło! sprawdzałam i niestety Jelenia nie ma swojego wydania Wyborczej wiec musze poszukac jakis ich miejscowych gazet. Musze poszukac w necie namiarow na prase Quote
Jowita Poznań Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Sułtanik prosi pieknie o domek! Quote
Recommended Posts