Jowita Poznań Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 no to Sułtan wedruje na pierwsza strone!!! Quote
Seaside Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 Coraz bardziej radosny Sułtanik szuka domu :) Quote
Seaside Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 ciotki zapomniały o Sułtaniku :( Quote
zuziaM Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Ciocia zuziaM byla, ale nie bylo czasu na zdjecia. Jak beda ladne zdjecia - wyslemy ogloszenie do G.Wyb. Allegro mozna juz dac. Poprosze AnieW. Quote
zuziaM Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 zuziaM napisał(a):Ciocia zuziaM byla, ale nie bylo czasu na zdjecia. Jak beda ladne zdjecia - wyslemy ogloszenie do G.Wyb. Allegro mozna juz dac. Poprosze AnieW. Prosba o Allegro wyslana do Ani. Quote
GoniaP Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 ZuziaM, nie rozpieszczasz nas swoimi relacjami :mad: Quote
Jowita Poznań Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Gonia- bo my zdjec spragnione :loveu: i czytac duzo, duzo o Sułtanku :) Quote
Magdina Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 kochana psinka,mam nadzieje,ze znajdzie kochany domek!! moze dac info z opisem jak cierpiał do gazet a ktos z dobrym sercem sie wzruszy i przygarnie psinkę?! Quote
Tami Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Ja też byłam w Lwówku ( odbierałam z EMMA2 rottkę VIKI ) i rozmawiałam z opiekunem Sułtana - pies ma sie świetnie. Na pewno dzięki JustynieT, która uczyniła pierwszy krok w ratowaniu jego życia oraz wielu szalonym psiarom.:lol: Quote
Jowita Poznań Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 och Sułtaniku, mam nadzieje ze niedługo bedziesz grzał dupke w cieple! Quote
zuziaM Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 GoniaP napisał(a):ZuziaM, nie rozpieszczasz nas swoimi relacjami :mad: Nie jestem tam znowu tak za czesto .... ale teraz mamy tam troche psiakow i powysylane ogloszenia .... jade wiec tam zawsze, kiedy ktos chce obejrzec sobie z bliska naszych pupilkow .... i wlasnie dzisiaj jest kolejny taki dzien ..... jade przedstawic psiaczki ( nie ... Sultanka jeszcze nie, bo panie chca malenstwo - male mieszkanie w bloku ). KCIUKI ! ! ! :kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
GoniaP Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 zuziaM napisał(a): KCIUKI ! ! ! :kciuki: :kciuki: :kciuki: Trzymam za wszystkie!!! Quote
Seaside Posted November 7, 2006 Author Posted November 7, 2006 Trzymamy trzymamy :multi: :multi: :multi: Quote
Jowita Poznań Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 ale marzy mi się dobry domek dla Sułtanka Quote
Seaside Posted November 7, 2006 Author Posted November 7, 2006 W górę piękny!!!!! I coraz piękniejszy :cool3: Quote
Seaside Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 Jak tam Sułtanek Zuziu?? Przytył nasz pupil troszkę?? :cool3: Quote
Jowita Poznań Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 pewnie przytył, co ma nie przytyć jak mu teraz nikt miski nie zabiera :D Quote
zuziaM Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Tutaj raczej nie mamy co liczyc na pomoc ..... kazdy ma swoje psiaki i .... trzeba w inny sposob zaczac dzialac .... ogloszenia zaczac wysylac. Gdzie sie da ! Macie przeciez wszyscy swoje lokalne gazety i niekiedy telewizje ! Sa sklepy zoologiczne, gdzie tez pozwola wywiesic ogloszenia.... Moze tutaj zaczac dzialac ? Nie mam porzadnej drukarki i musze poczekac z tym, az znajde mozliwosc wydrukowania naszych wszystkich psiakow. Chyba, ze ktos to zrobi i do mnie przysle poczta - na formacie A4 - dla kazdego psiaka osobno - po 2 sztuki - zebym mogla zamiescic w naszej gazecie i naszej telewizji. Prosze o pomoc ! Quote
asiuniap Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Jak nie znajdziesz nikogo bliżej, wyślij do mnie, ja Ci wydrukuję. Quote
zuziaM Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 asiuniap napisał(a):Jak nie znajdziesz nikogo bliżej, wyślij do mnie, ja Ci wydrukuję. DZIEKI - MAM JUZ POMOC ! :lol: Quote
Seaside Posted November 9, 2006 Author Posted November 9, 2006 I tak podniesiemy piesia :) bo przecież zbieramy datki na jego utrzymanie :loveu: Quote
Magdina Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 czekamy na info o Sułtanku,buziaki z Wrocławia Quote
Seaside Posted November 9, 2006 Author Posted November 9, 2006 Oj Wrocłąw :( dziewczyny musimy wrócić na wątek Filipa http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2267440#post2267440 daw tyg temu wyszedł ze schronu w Jeleniej - wczoraj trafił do schronu we Wrocławiu :placz: :placz: :placz: :placz: Załamałam się :( Quote
Recommended Posts