GoniaP Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 [quote name='zuziaM']I zuziaM sie nie mylila - same sie przekonajcie ..... Ojojojojoj:loveu::loveu::loveu::loveu: Serce rośnie:multi: Małgosiu, a czy on przytył? Oczka weselsze? Quote
zuziaM Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 GoniaP napisał(a):Ojojojojoj:loveu::loveu::loveu::loveu: Serce rośnie:multi: Małgosiu, a czy on przytył? Oczka weselsze? Nasz kochany pieszczoch przytyl i chociaz jeszcze - nie grubas, to zeberek juz golym okiem nie widac prawie :loveu: ! Quote
Seaside Posted October 30, 2006 Author Posted October 30, 2006 o Sułtaniku :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Jola_K Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 ale to cieszy!!!!!!!!!!!!!!!! Oczy calkiem inne, wesole, nie widac przerazenia, jak sobie przypomne te pierwsze to :-( No i wyraznie widac ze piesek przybral na wadze! Kochaniutki jest! :loveu: Quote
fona Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 O rany, zupelnie inny pies! Tamte jego oczy nie dawaly mi spac... Dziękuję Wam! Quote
andzia69 Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 oczka się cieszą, a serce rosnie:loveu::loveu::loveu: Quote
GoniaP Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Jejku, cofnijcie się do 1 zdjęcia.... Jak ja przed chwilą.... To pies cofnięty znad grobu.... A popatrzcie :loveu: Ryczę ze szczęścia:placz: Teraz tylko trzeba mu dobrego, odpowiedzialnego domu..................................... Quote
Seaside Posted October 30, 2006 Author Posted October 30, 2006 [quote name='zuziaM'] Jak patrzę w te ślepia :loveu: - dziewczyny ja nawet nie potrafię wyrazić jak bardzo dziękuję wam za tą "akcję" :loveu: Myślałąm, że będzie za późno........ Quote
joaaa Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 domku, domku, gdzie jesteś????! Chudeuszek coraz ładniejszy!!! Quote
Jowita Poznań Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Sliczny jest Sułtanik- zeby tylko teraz jakis super domek znalazl bo to mu potrzebne! Quote
Seaside Posted October 31, 2006 Author Posted October 31, 2006 Coraz bardziej odmieniony i radosny Sułtanik na 1 stronę!! Quote
GoniaP Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 No dobrze, a czy Sułtan ma Allegro i inne? Może by tak też włączyć w akcję Gazetę Wyborczą? Quote
Seaside Posted October 31, 2006 Author Posted October 31, 2006 o kurcze, nie wiem jak z allegro - częśc naszych jeleniogórskich psiakó ma, ale już totalnie się gubię w wątkach :oops: Quote
Magdina Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Jejku dziewczyny tą historię czytało sie jak książkę super sensacyjną!!aż dech zapiera!mam nadzieję,że znajdzie domek. Jestem nowa na dogomanii dlatego nie bardzo sie jeszcze orientuję jak to wszystko działa , dawajcie mi znac jak będą jaikeś pilne akcje to na pewno pomogę no i jesli będzie potrzebna pomoc we Wrocławiu lub transport Wrocław-Łodz lub Wrocław-Poznań bo w tych kierunkach jezdzę dośc często, pozdrawiam Quote
Seaside Posted October 31, 2006 Author Posted October 31, 2006 dzięki :) A akcja jest :( - wejdź na ten wątek - parę dziewczyn go pilotuje, a ja zbieram ludzi z Wrocławia :))) Każda para rąk się przyda, a na 100% dobre pomysły :) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=33567 Co do Sułtanika - to była akcja na medal :D Złoty chłopak z niego, tylko teraz ten domek ..... :( Quote
Seaside Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 Nikt do Sułtanka nie zagląda :placz: Quote
Magdina Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Boze on jest taki kochany!!wystawmy go wszędzie gdzie sie tylko da!musi sie ktos znaleźć!!! Quote
Seaside Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 Coraz piękniejszy Sułtanik :loveu: szuka domku!!!!!!!!!!!!! Quote
Seaside Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 Musimy czekać na Zuzię do poniedz, ale chyba nie była we Lwówku w ten weekend. Sułtanik czeka w hoteliku na swój nowy dom i powoli nabiera ciałka - pan mówi, że dać mu wiadro jedzenia to zaraz zniknie :loveu: Poza tym robi się z niego wesoły psiak :) Quote
Jola_K Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Sultan pieseczku, hop do gory! Ogromnie mnie cieszy twoja metamorfoza, teraz tylko potrzebna odmiana : hotelik na domek :p Quote
Recommended Posts