Seaside Posted October 25, 2006 Author Posted October 25, 2006 Coraz mniej ludzi interesuje się Chudziakiem :( Super że wyrwany ze schronu, ale trzeba go teraz przytulić popieścić, odkarmić i opatrywać zadane przez człowieka rany :placz: Ten pies POTRZEBUJE CZŁOWIEKA. I tak po tym co go spotkało jest nadspodziewanie radosnym chłopakiem..... Quote
Seaside Posted October 26, 2006 Author Posted October 26, 2006 Seaside napisał(a):Coraz mniej ludzi interesuje się Chudziakiem :( Tak jak myślałam :( coraz mniej nas na wątku :( on dalej potrzebuje pomocy.... No i może zmieńmy mu imię :cool3: - chudy trochę mizernie brzmi :) Quote
daisy Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Seaside napisał(a):No i może zmieńmy mu imię :cool3: - chudy trochę mizernie brzmi :) Czekamy na propozycje ;) Quote
zuziaM Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 daisy napisał(a):Czekamy na propozycje ;) Moja propozycja - SULTAN. On bedzie bardzo poteznym psem, kiedy nabierze ciala, a potem masy miesniowej. Quote
Seaside Posted October 26, 2006 Author Posted October 26, 2006 Zuziu wyraźnie masz upodobania orientalne :cool3: Omar, Sułtan :) Ja jestem za - to będzie piękny pies :loveu: Quote
zuziaM Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Seaside napisał(a):Zuziu wyraźnie masz upodobania orientalne :cool3: Omar, Sułtan :) Ja jestem za - to będzie piękny pies :loveu: Bo i z tych psow .... tkie orientalne pieknosci sa :loveu: . I do wschodnich ( tych blizszych - tez mam troche upodobania - w koncu jest tez LENA ;) ). Quote
GoniaP Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Sułtan, pod warunkiem, że będzie wiódł wkrótce życie Sułtana:evil_lol: Quote
Seaside Posted October 26, 2006 Author Posted October 26, 2006 Sułtan się przypomina i slicznie prosi o wpłaty na hotelik dla siebie i swoich skrzywdzonych przez ludzi przyjaciół :placz: Quote
zuziaM Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Rozliczenie ostatnich wplat na nasze psiaki w watku : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=32545&page=2 - post 75. Bede w sobote w hoteliku , wiec bede musiala uregulowac naleznosci za kolejny okres pobytu naszych podopiecznych. Luna - ma hotelik oplacony do 25.10. Kami - do 26.10. Chudzina ( Sultan :loveu: ) - do 28.10. wyzel ( Omar :loveu: ) - do 29.10. Prosze o interwencje osoby, ktore posiadaja karme dla jeleniogorskich psiakow o zorganizowanie pomocy w dostarczeniu jej do hoteliku. Mile widziane rowniez koce i koldry ! A jednak Sultan ! Sliczny pies musi miec piekne imie .... przeciez nie Azor :mad: ! I zastanawiam sie , kiedy on wreszcie przytyje ? ? ? Apetyt ma, z tego , co mowi pan w hoteliku - nieziemski , a .... dalej chudzina z niego ! Ciekawe, czy Justyna byla u niego ? Ja bede w sobote :eviltong: . Quote
Jowita Poznań Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 hopsaj milutki po domek. Ciesze sie ze ma takie ładne imie Sułtan Quote
Dudek Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 [quote name='zuziaM'] Ja bede w sobote :eviltong: . a ja się uśmiechnę o zdjęcia sąsiada Sułtana - podobno w schronisku w Jeleniej Górze jest biały pudelek:-( Quote
Jola_K Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 [quote name='Dudek']a ja się uśmiechnę o zdjęcia sąsiada Sułtana - podobno w schronisku w Jeleniej Górze jest biały pudelek:-( w schronisku też? :-( Bo my też naglasniamy watek Pudelka Hopka, ale on jest w hoteliku w tym samym co Sułtan. Tu watek Hopka: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=33149 Quote
Dudek Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 to w takim razie nie zrozumialam;) :cool3: Quote
Dudek Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 [quote name='zuziaM'] Chudzina zostal przeniesiony do pomieszczenia obok domu ( do cieplego kojca z kocykiem ) , bo w nocy w pokoju bardzo nabrudzil. Niestety, chyba nikt go nie nauczyl czystosci. Ma towarzystwo - w kojcach obok sa : bialy staruszek pudelek oraz ogromny mlody czarny podpalany ON-ek, ktore tez czekaja na wlasne domki. [quote] bo myślalam że on jest ciągle w schronisku:oops: Quote
Jola_K Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Dudek napisał(a):to w takim razie nie zrozumialam;) :cool3: Może dobrze słyszałaś, może w Jeleniej też jest pudelek.... (oby nie, tak to będą juz dwa białe pudelki w potrzebie :shake: ) Quote
Seaside Posted October 27, 2006 Author Posted October 27, 2006 Sułtan głodomorek do góry!!!!!!!!! Quote
Jola_K Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Hop po domek, a jutro będą goscie u pieskow :evil_lol: Quote
GoniaP Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 No mam nadzieję, że dostaniemy wyczerpującą relację fotograficzną;) Przepiękny Sułtan szuka najlepszego w świecie domku. Quote
haska_12 Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 Sułtan-pięknie brzmi :evil_lol: Ja też licze na fotki :razz: Quote
Jola_K Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 Zdjęcia będą na pewno. Zapraszam do naszych aukcji, do których linki są w moim podpisie :cool3: Pieniążki są potrezbne na opłacenie hoteliku, karmę oraz wizyty u weterynarza i leczenie piesków. Dziękujemy. Quote
Jola_K Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Zuzia mówiła że to przekochany, przyjazny psiak, pomimo tego co przeszedł i porównując jaki był w schronisku, to można powiedzieć że to już jest inny pies. ZuziaM już jutro zda relacje z wczorajszej wizyty u piesków :multi: Quote
Jowita Poznań Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Sułtaniku hop na pierwsza stronke chudzinko Quote
zuziaM Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 [quote name='Jola_K']Zuzia mówiła że to przekochany, przyjazny psiak, pomimo tego co przeszedł i porównując jaki był w schronisku, to można powiedzieć że to już jest inny pies. I zuziaM sie nie mylila - same sie przekonajcie ..... Quote
Recommended Posts