Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jowita Poznań napisał(a):
to tak jak moj maly kotek znajda- je swoja porcje i kota rezydenta- takie małe a takie nienazarte :evil_lol:

Też to znam doskonale!
Saba zje swoje i do Brutusa miski włazi, a jadłaby non stop (a w schronisku ponoć nic nie chciała i przyjechała cienka jak zapałka :roll: ).
Ja teraz jej garderobę zmieniam bo obróżki za ciasne.......... :crazyeye:

Moja kicia tygryska mogłaby brać z niej przykład, chodzi taki szczypiorek i muszę ją z ręki karmić bo samej jej trudno do miseczki podejść.

• Replies 560
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zuziaM napisał(a):
Chudzina zostal przeniesiony do pomieszczenia obok domu ( do cieplego kojca z kocykiem ) , bo w nocy w pokoju bardzo nabrudzil. Niestety, chyba nikt go nie nauczyl czystosci. Ma towarzystwo - w kojcach obok sa : bialy staruszek pudelek oraz ogromny mlody czarny podpalany ON-ek, ktore tez czekaja na wlasne domki.

mogę prosić o zdjęcia pudelka - wstawię go na pudle szukają domu:roll:

Posted

Dudek napisał(a):
mogę prosić o zdjęcia pudelka - wstawię go na pudle szukają domu:roll:

Pewnie że mozna :)
jutro dziewczyny wybierają się do piesków, obfotografują wszystkie..
Zdjęcia opublikujemy..
Dzięki za pomoc

Posted

Chudzinko i inne Jeleniogórskie psiaki, uszy i ogonki w górę, dziś Cioteczki Was odwiedzą, wymiziają i obfotografują:loveu: Nie mogę się doczekać świeżych wieści.

Posted

Zuzia wczoraj zabrala Lune do weterynarza, Luna miala goraczke, wiec dostała antybiotyk i leki przeciw alergii, oraz tak jak pozostale pieski - cos na robaki i pchly.

Fotki pewnie beda jutro, gdy Zuzia bedzie miec dostep do internetu.

Posted

Jola_K napisał(a):
Zuzia wczoraj zabrala Lune do weterynarza, Luna miala goraczke, wiec dostała antybiotyk i leki przeciw alergii, oraz tak jak pozostale pieski - cos na robaki i pchly.

Fotki pewnie beda jutro, gdy Zuzia bedzie miec dostep do internetu.

Cioteczko Jolu ! .... to watek Chudzinki , ale sie cioteczka pomylila ......;)

O, wlasnie tego pieknego i cudownie wesolego ! ! ! kawalera :lol: :loveu: .

To okaz radosci - chce zalizac czlowieka i tak skacze z radosci, ze trzeba uciekac, bo momo, ze jeszcze nie ... gruby ... to swoje -dziesiat kilogramow ma :loveu: !

I niech Was nie zmyli wyraz mordki - baaaaardzo smutny ;) - on tak juz ma ..... to naprawde uroczy i wesoly psiak !
A cioteczka Justyna potwierdzi to, bo ma byc u Chudzinki w tygodniu.

Posted

Ale on jest cudowny, aż mi się łezka w oku zakręciła. Niestety nie mogłam być u niego w sobotę, ale mam nadzieję, że uda mi się wyrwać do niego w środę. Chudzinka wygląda super. Nie mogę uwierzyć, że to ten sam psiak. A jak tam ranki? Goją się?

Posted

zuziaM napisał(a):

Wiesz wczoraj miałąm deja-wu, weszłam na Luny wątek i patrze nie ma postu o antybiotyku.... i sobie myślęL: "przecież pisałam w ogólnym i u niej :shake: "
Wiedziałam, że to pisałam! :cool1:
Nie dochodziłam tego, a widzę że tu się znalazł zagubiony post.

A Chudzinka jeszcze chudzinka ale już nie długo, ale fajnyyyyyyyyyy :loveu:

Posted

Jola_K napisał(a):
Wiesz wczoraj miałąm deja-wu, weszłam na Luny wątek i patrze nie ma postu o antybiotyku.... i sobie myślęL: "przecież pisałam w ogólnym i u niej :shake: "
Wiedziałam, że to pisałam! :cool1:
Nie dochodziłam tego, a widzę że tu się znalazł zagubiony post.

A Chudzinka jeszcze chudzinka ale już nie długo, ale fajnyyyyyyyyyy :loveu:

Jest CUDOWNY ! ! ! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

JustynaT napisał(a):
Ale on jest cudowny, aż mi się łezka w oku zakręciła. Niestety nie mogłam być u niego w sobotę, ale mam nadzieję, że uda mi się wyrwać do niego w środę. Chudzinka wygląda super. Nie mogę uwierzyć, że to ten sam psiak. A jak tam ranki? Goją się?

Ranki jeszcze sa , ale juz sa coraz wezsze i widac, ze wkrotce znikna calkiem. Paczka od Emira doszla i Chudzinka dostaje, co trzeba.

Posted

zuziaM napisał(a):

O, wlasnie tego pieknego i cudownie wesolego ! ! ! kawalera :lol: :loveu: .

To okaz radosci - chce zalizac czlowieka i tak skacze z radosci, ze trzeba uciekac, bo momo, ze jeszcze nie ... gruby ... to swoje -dziesiat kilogramow ma :loveu: !

I niech Was nie zmyli wyraz mordki - baaaaardzo smutny ;) - on tak juz ma ..... to naprawde uroczy i wesoly psiak !
A cioteczka Justyna potwierdzi to, bo ma byc u Chudzinki w tygodniu.

no właśnie miałam powiedziec,że to baaaaardzo smutny psiaczek:lol:

Posted

Podnosimy przystojniaka - niedługo go nie poznacie jak apetyt będzie mu tak dopisywał :cool3:

Zapraszam do licytacji na bazarku (link pod moim banerkiem). Pieniązki będą przeznaczone m.in. dla Chudziny na hotelik :smile: - NIE WRÓCI JUŻ DO SCHRONU!!!!!!!!!!!!

Posted

Seaside napisał(a):
DZiewczyny macie pomsł co to za "rasę" reprezentuje nasz Chudziutki :cool3:?????
Jak dojdziemy do tego powkleja się go na strony dla rasowców :razz:

Ja mysle , ze nasz Chuddini to mix bernenskiego pasterskiego z ON-kiem.
Postura i siersc - ON-ka , masc - bernenczyka.