Jola_K Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Jowita Poznań napisał(a):to tak jak moj maly kotek znajda- je swoja porcje i kota rezydenta- takie małe a takie nienazarte :evil_lol: Też to znam doskonale! Saba zje swoje i do Brutusa miski włazi, a jadłaby non stop (a w schronisku ponoć nic nie chciała i przyjechała cienka jak zapałka :roll: ). Ja teraz jej garderobę zmieniam bo obróżki za ciasne.......... :crazyeye: Moja kicia tygryska mogłaby brać z niej przykład, chodzi taki szczypiorek i muszę ją z ręki karmić bo samej jej trudno do miseczki podejść. Quote
Dudek Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 zuziaM napisał(a):Chudzina zostal przeniesiony do pomieszczenia obok domu ( do cieplego kojca z kocykiem ) , bo w nocy w pokoju bardzo nabrudzil. Niestety, chyba nikt go nie nauczyl czystosci. Ma towarzystwo - w kojcach obok sa : bialy staruszek pudelek oraz ogromny mlody czarny podpalany ON-ek, ktore tez czekaja na wlasne domki. mogę prosić o zdjęcia pudelka - wstawię go na pudle szukają domu:roll: Quote
Jola_K Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Dudek napisał(a):mogę prosić o zdjęcia pudelka - wstawię go na pudle szukają domu:roll: Pewnie że mozna :) jutro dziewczyny wybierają się do piesków, obfotografują wszystkie.. Zdjęcia opublikujemy.. Dzięki za pomoc Quote
GoniaP Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Chudzinko i inne Jeleniogórskie psiaki, uszy i ogonki w górę, dziś Cioteczki Was odwiedzą, wymiziają i obfotografują:loveu: Nie mogę się doczekać świeżych wieści. Quote
Seaside Posted October 21, 2006 Author Posted October 21, 2006 Czekamy na foto :) i wieści co z łąpeczkami Luny :) Quote
Jola_K Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Zuzia wczoraj zabrala Lune do weterynarza, Luna miala goraczke, wiec dostała antybiotyk i leki przeciw alergii, oraz tak jak pozostale pieski - cos na robaki i pchly. Fotki pewnie beda jutro, gdy Zuzia bedzie miec dostep do internetu. Quote
zuziaM Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Jola_K napisał(a):Zuzia wczoraj zabrala Lune do weterynarza, Luna miala goraczke, wiec dostała antybiotyk i leki przeciw alergii, oraz tak jak pozostale pieski - cos na robaki i pchly. Fotki pewnie beda jutro, gdy Zuzia bedzie miec dostep do internetu. Cioteczko Jolu ! .... to watek Chudzinki , ale sie cioteczka pomylila ......;) O, wlasnie tego pieknego i cudownie wesolego ! ! ! kawalera :lol: :loveu: . To okaz radosci - chce zalizac czlowieka i tak skacze z radosci, ze trzeba uciekac, bo momo, ze jeszcze nie ... gruby ... to swoje -dziesiat kilogramow ma :loveu: ! I niech Was nie zmyli wyraz mordki - baaaaardzo smutny ;) - on tak juz ma ..... to naprawde uroczy i wesoly psiak ! A cioteczka Justyna potwierdzi to, bo ma byc u Chudzinki w tygodniu. Quote
Seaside Posted October 23, 2006 Author Posted October 23, 2006 Ale się z niego przystojniak zrobił :loveu: A co u wyżła. Wiara się dopytuje http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=32896&page=3 :) Quote
JustynaT Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Ale on jest cudowny, aż mi się łezka w oku zakręciła. Niestety nie mogłam być u niego w sobotę, ale mam nadzieję, że uda mi się wyrwać do niego w środę. Chudzinka wygląda super. Nie mogę uwierzyć, że to ten sam psiak. A jak tam ranki? Goją się? Quote
Jola_K Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 zuziaM napisał(a):Cioteczko Jolu ! .... to watek Chudzinki , ale sie cioteczka pomylila ......;) Wiesz wczoraj miałąm deja-wu, weszłam na Luny wątek i patrze nie ma postu o antybiotyku.... i sobie myślęL: "przecież pisałam w ogólnym i u niej :shake: " Wiedziałam, że to pisałam! :cool1: Nie dochodziłam tego, a widzę że tu się znalazł zagubiony post. A Chudzinka jeszcze chudzinka ale już nie długo, ale fajnyyyyyyyyyy :loveu: Quote
zuziaM Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Jola_K napisał(a):Wiesz wczoraj miałąm deja-wu, weszłam na Luny wątek i patrze nie ma postu o antybiotyku.... i sobie myślęL: "przecież pisałam w ogólnym i u niej :shake: " Wiedziałam, że to pisałam! :cool1: Nie dochodziłam tego, a widzę że tu się znalazł zagubiony post. A Chudzinka jeszcze chudzinka ale już nie długo, ale fajnyyyyyyyyyy :loveu: Jest CUDOWNY ! ! ! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Seaside Posted October 23, 2006 Author Posted October 23, 2006 No to teraz tylko szukać cudownego domku pozostaje :) Quote
zuziaM Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 JustynaT napisał(a):Ale on jest cudowny, aż mi się łezka w oku zakręciła. Niestety nie mogłam być u niego w sobotę, ale mam nadzieję, że uda mi się wyrwać do niego w środę. Chudzinka wygląda super. Nie mogę uwierzyć, że to ten sam psiak. A jak tam ranki? Goją się? Ranki jeszcze sa , ale juz sa coraz wezsze i widac, ze wkrotce znikna calkiem. Paczka od Emira doszla i Chudzinka dostaje, co trzeba. Quote
andzia69 Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 zuziaM napisał(a):Cioteczko Jolu ! .... to watek Chudzinki , ale sie cioteczka pomylila ......;) O, wlasnie tego pieknego i cudownie wesolego ! ! ! kawalera :lol: :loveu: . To okaz radosci - chce zalizac czlowieka i tak skacze z radosci, ze trzeba uciekac, bo momo, ze jeszcze nie ... gruby ... to swoje -dziesiat kilogramow ma :loveu: ! I niech Was nie zmyli wyraz mordki - baaaaardzo smutny ;) - on tak juz ma ..... to naprawde uroczy i wesoly psiak ! A cioteczka Justyna potwierdzi to, bo ma byc u Chudzinki w tygodniu. no właśnie miałam powiedziec,że to baaaaardzo smutny psiaczek:lol: Quote
GoniaP Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 On się jeszcze uśmiechnie, spokojnie. Tylko musi odzyskać wiarę w to, że jego los się odmienił już na zawsze;) Quote
Seaside Posted October 23, 2006 Author Posted October 23, 2006 Z tego co Zuzia opowiada to niezły z niego roztrabiaka jest - będzie :evil_lol: Podnosimy chłopaka - im szybciej do SWOJEGO domku trafi tym lepiej!!! Quote
Seaside Posted October 23, 2006 Author Posted October 23, 2006 Chudy, szalony :lol: przystojniak - wyrwany w ostatniej chwili śmierci - szuka domku!!!!! Quote
Jola_K Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Przed snem cie jeszcze podrzuce! Chudzinka do góry! Quote
Seaside Posted October 24, 2006 Author Posted October 24, 2006 Podnosimy przystojniaka - niedługo go nie poznacie jak apetyt będzie mu tak dopisywał :cool3: Zapraszam do licytacji na bazarku (link pod moim banerkiem). Pieniązki będą przeznaczone m.in. dla Chudziny na hotelik :smile: - NIE WRÓCI JUŻ DO SCHRONU!!!!!!!!!!!! Quote
Seaside Posted October 24, 2006 Author Posted October 24, 2006 DZiewczyny macie pomsł co to za "rasę" reprezentuje nasz Chudziutki :cool3:????? Jak dojdziemy do tego powkleja się go na strony dla rasowców :razz: Quote
zuziaM Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Seaside napisał(a):DZiewczyny macie pomsł co to za "rasę" reprezentuje nasz Chudziutki :cool3:????? Jak dojdziemy do tego powkleja się go na strony dla rasowców :razz: Ja mysle , ze nasz Chuddini to mix bernenskiego pasterskiego z ON-kiem. Postura i siersc - ON-ka , masc - bernenczyka. Quote
Seaside Posted October 25, 2006 Author Posted October 25, 2006 Dokłądnie to samo pomyślałyśmy z Jolą :cool3: Quote
Recommended Posts