olaitomek Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 dziękuję bardzo za :Rose: ale to Wam się należą za wszystko co robicie!! :calus: ja tylko wysłałam pieniądze... jeżeli będą problemy z kasą dla Chudego, proszę dać mi znać!! niestety nie zawsze mam czas na śledzenie wątków... Quote
andzia69 Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Olu - ja też dziękuję:loveu: ps.ucałuj Gafę ode mnie (i Tomka też:evil_lol:) Quote
Seaside Posted October 17, 2006 Author Posted October 17, 2006 Olu dziękujemy :loveu: :loveu: :loveu: Nowe miesci o naszym Misterze :cool3: będą jutro może od Zuzi :) Zobaczycie niedługo nie go poznamy :-o Quote
GoniaP Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Ależ ta nasza Chudzina bogata:evil_lol: fiu fiu! Wszystkim darczyńcom baaaardzo dziękujemy, i prosimy również o szukanie najlepszego w świecie domku. Ja kocham tylko wirtualnie, ale zarówno Justyna jak i ZuziaM wpadły po uszy:loveu: Chudy po odkarmieniu i wyleczeniu będzie bardzo przystojnym, rosłym kawalerem. Do tego charakter ma cudny, więc skoro już trudno mu się oprzeć, to co będzie po metamorfozie?;):eviltong: Quote
olaitomek Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 dzięki Andziu, na pewno przekażę ;) zaraz pędzę do domu gotować Gafie rosołek, bo od 2 dni nie chce jeść... strasznie marna jest... jak to nie pomoże, to znowu pojedziemy do doktorka... jak byliśmy u niego ostatnio, to zgadaliśmy się na temat woj. świętokrzyskiego... :angryy: okazało się, że on tam był na praktykach w czasie studiów, ale się wsi kieleckiej dostało!! :mad: :mad: :mad: Quote
GoniaP Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Do Chudego jedzie paczka od Emir z lekarstwami i witaminkami:loveu: Na zdrowie przystojniaku! Quote
Jola_K Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 GoniaP napisał(a):Do Chudego jedzie paczka od Emir z lekarstwami i witaminkami:loveu: Na zdrowie przystojniaku! super, super :ghost_2: Quote
Jowita Poznań Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 oj to tylko patrzec jak bedzie z niego zdrowy chłop :D Quote
zuziaM Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Jowita Poznań napisał(a):oj to tylko patrzec jak bedzie z niego zdrowy chłop :D Bedzie i to wspanialy chlop ! On ma cudowna wielka kufe ! I jak tylko przytyje troszeczke, to nie bedzie sie rzucac w oczy tylko duza glowa , ale cale duze "psie cielsko" :lol: . I jest tak cudownie przymilny.....:loveu: . W sobote jedziemy z Justyna do niego. Chyba, ze ja bede jeszcze dzisiaj, bo nastepne dwa psiaki sa bliskie .....:-( ........ musimy sie spieszyc :-( . Bede znowu prosila Was o pomoc :modla: . Napisze, jak juz bede wiedziala na 100%, co z nimi. Rozliczenie wplat na Chudzine zrobie , jak wezme wyciag z banku. Quote
joaaa Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Przeczytałam wątek jednym tchem. On jest przpiekny! Gratuluję Wam udanej akcji. Na razie, niestety, nie moge nic dorzucić.:oops: Może w przyszłym tygodniu. Ale miał chłopak szczęście! Quote
Seaside Posted October 18, 2006 Author Posted October 18, 2006 Oj miał miał :D i jest teraz w dobrych rękach.Ale potrzebny domek docelowy!!!!!!!!! Quote
Perfi Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 a mozna poprosic o nowe zdjecia Chudzinki? :loveu: Quote
Jola_K Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Perfi napisał(a):a mozna poprosic o nowe zdjecia Chudzinki? :loveu: Juz wkrótce mają byc, też nie mogę się doczekać... :loveu: Quote
zuziaM Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Na moje konto wplynelo z AFN ("na Chudzine") + 460,- zl. Hotelik jest oplacony do 28.10.06 . . . . . . . . . . . - 140,- zl. ____________________________ .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . zostalo : + 320,- zl. 18.10.06 kupilam 2 op. Puriny 3kg . . . . . . . . . . . - 48,- zl. _____________________________ .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .zostalo : + 272,- zl. Zawiozlam tez 8 (1,2 kg) puszek jedzenia ( ale to ode mnie dla naszych podopiecznych :loveu: - wszystkich , ktore sa zabrane ze schroniska w Jeleniej, w tym hoteliku - tzn. : Lena, Luna, Lucky, Zloty i Chudzina ). Quote
Jowita Poznań Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 kurcze az piatka, trzeba szybciutko szukac domkow Quote
Seaside Posted October 19, 2006 Author Posted October 19, 2006 O ludzie!!!!!!!!! Zuziu!!! Lucky i Złoty?????? Wyciągnełyście wczoraj 3 psiaki???? :loveu: :loveu: :loveu: Kochane dziewczyny :) CZekamy na wiadomości. Dobrze że Lunka jest już poza schronem :( - jak wyglądają jej biedne łąpki??? Quote
Jola_K Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Chudzina ma nowych sąsiadów :multi: Dziewczyny czułam się bezradna nagłaśniając wątek Farta Xsena z Xsary dziękuję za naprowadzenie na temat), natychmiast dołaczyły Seaside i Jowita, nie zapominajmy że od niego to wszystko się zaczęło a on tam nadal jest :-( Ale absolutnie się zgadzam, że te wyciągnięte schorowane, wystraszone psiny były w niebezpieczeństwie i to one wymagały natychmiastowej pomocy. Quote
Jowita Poznań Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 przyjdzie kolej i na Farcika- kurcze juz tyle pieskow bedzie mialo sie dobrze :) Co za radosc! Quote
Jola_K Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Z tego co wiem, ma się dobrze, ma dobra opiekę i leki od EMIR :) Czekamy na wizytę cioteczek u psinek i obfotografowanie :evil_lol: Quote
zuziaM Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Jola_K napisał(a):Z tego co wiem, ma się dobrze, ma dobra opiekę i leki od EMIR :) Czekamy na wizytę cioteczek u psinek i obfotografowanie :evil_lol: Bo ja mam teraz za duzo watkow do "oskoczenia " i dlatego przepraszam, ze nie przekazalam ostatnich wiadomosci o Chudzince. Wyglada na to, ze nasz Chudzinek nie bedzie juz chudzinka, bo ma niesamowity apetyt ! Pan mowi, ze : "... dac mu wiadro ... to zje na raz !". Ale co sie dziwic ...?:shake: Quote
Jowita Poznań Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 to tak jak moj maly kotek znajda- je swoja porcje i kota rezydenta- takie małe a takie nienazarte :evil_lol: Quote
Recommended Posts