Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 560
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:

Od razu skojarzył mi się z boksią z elbląskiego schronu. Mam nadzieję, że temu kto to zrobił, ktoś zrobi to samo!!! I jak tu być dobrym chrześcijaninem? :angryy:

Posted

Chudy w lepszej kondycji. Jest problem... Chudy zaczyna być agresywny wobec suni rezydentki... Justyna godzi się go przetrzymać do jutra...
Potrzebny NATYCHMIAST dom tymczasowy. Myślcie co zrobić.....

Posted

Dziewczyny, czy deklaracje wpłat na tego psa są nadal aktualne? Bo żadne pieniądze z tego co mi wiadomo nie wplynęły na żadne z podanych kont...
Sytuacja jest TRAGICZNA i trzeba wymyśleć coś konstruktywnego i to JUŻ.

Pies zostal wyciągnięty ze schroniska z wiadomych powodów. Jest w opłakanym stanie i wymaga leczenia i opieki. Potrzebne sa na to fundusze i dom tymczasowy który zajmie się leczeniem.
Nie możemy zostawić Justyny z problemem i olać sprawy, bo skończy się tym, że pies zostanie uśpiony, bo nie będzie co z nim zrobić:placz: Emir do siebie go wziąć nie może bo w szpitalu nie ma miejsca, tyle u niej psich nieszczęść:shake:
Myślcie proszę szybko i błagam pomóżcie!!!

Posted

Na bazarku mam kalendarze z przeznaczeniem na niego, aukcja się kończy dziś, pewnie w przyszłym tyg dopiero będą pieniądze.
Muszę tam zmienić z nru konta AFN na EMIR bo jeszcze tego nie zrobiłam.

Wiem, że cześć ludzi deklarowała wpłatę, ale byo mówione o AFN trzeba sprawdzić czy tam coś nie poszło.

Posted

Wpłąciłam Emir 30 zł -pani w banku mówiłą, że jutro rano będą!!!
Przepraszam, że tak mało, ale jestem przed wypłatą a jeszcze pieniążki na hotelik dla 2 bid muszę przytrzymać :(

Posted

Seaside napisał(a):
Wpłąciłam Emir 30 zł -pani w banku mówiłą, że jutro rano będą!!!
Przepraszam, że tak mało, ale jestem przed wypłatą a jeszcze pieniążki na hotelik dla 2 bid muszę przytrzymać :(

:cunao:
:Rose: :Rose: :Rose:

Posted

Przeraziłam się widokiem - i co z tym biedakiem teraz będzie ???
Przecież to chore psisko !

Mogę pomóc w tej chwili tylko jednorazową (niestety) wpłatą 100zł. Bardzo proszę o podanie namiarów konta na jakie mam przekazać. I jaki dać tyt. przelewu.

Przyznam, że nie przeczytałam całości. Doczytałam tylko, że straci miejsce w którym przebywa, a to na dzień dzisiejszy przy braku tymczasów ogromny problem.
Niestety ja również nie znam nikogo, kto by mógł dać dom.
Strasznie to wszystko przykre. Ręce opadają. Wszędzie psy szukają schronienia.

Posted

Dziewczyny będą wiedziały o co chodzi :))
Dziękujemy :loveu:

Goniu ja wpłąciłam na fundację Emir i oni maja przekazac Justynie, a co AFNem? oni tez musza miec jakies namiary przeciez

Posted

Ja mogę wpłacić na Fundację Emir - dla mnie to jeszcze lepiej (to można odliczać od podatku-przynajmniej tak było do tej pory).
Będę wdzięczna za ten namiar (chyba kiedyś im coś wpłacałam, ale nie mogę wyszukać konta).
Jak podacie teraz, to zaraz zrobię przelew !

Posted

Fajnie, że coś się ruszyło. A co z tym hotelikiem w Lwówku? Mogę sama go tam zawieźć to niedaleko. Tylko trzeba to zrobic jak najszybciej. Luna dziś rano rzuciła się na Chudego. Zdążyłam ją złapać, ale nie mogę ich cały czas pilnować. W tej chwili nic innego nie robię. Luna jest zamknięta w pokoju, ale muszę ją wyprowadzać na dwór. Najczęściej wtedy dochodzi do scysji. On jej nie wpuszcza do kuchni i warczy na nią. Ta znowu nie daje mu się wąchać i rzuca się na niego. Niestety wynajmuję mieszkanie 38 m2, jest to zbyt małe mieszkanie i niestety oba psy się męczą.
Dajcie znać co z tym hotelem w Lwówku. Najlepiej będzie telefonicznie, bo nie mam internetu. Mój numer: 600 129 425.

Posted

Dzięki - moja opieszała ostatnio inteligencja również to znalazła (przed momentem). Robię na Emir. Szkoda, że jutro sobota, może być tak, że zaksięgują dopiero w poniedziałek.
Mam nadzieję, że psiaczynie się uda. On zapewne był ciągle gryziony, źle się czuje, jest słaby, zwyczajnie się boi i stąd ta agresja nawet wobec suki.