Iljova Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 wchodząc na ten watek zawsze czuję niepokój co też za wieści przeczytam. Pascalku jak z Tobą ?? Quote
Lolalola Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 jestem i ja.......................Boze ,Boze kochane psisko walcz!!!!!ja tez moze dorzucic na bazarek perfumy na bazarek,nowy Boss,psikniety 2 razy!! Quote
Iljova Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Lolalola fajnie że też do niego zajrzałaś. Tak bardzo pragnę żeby mu się udało Quote
Lolalola Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 [quote name='Iljova']Lolalola fajnie że też do niego zajrzałaś. Tak bardzo pragnę żeby mu się udało[/QUOTE] I Ciebie tez fajnie widziec:) strasznie mi zal Dziadzia...........ale ciotki walcza i wierze,ze sie uda..........! Quote
tayga Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 [quote name='Lolalola']ja tez moze dorzucic na bazarek perfumy na bazarek,nowy Boss,psikniety 2 razy!! Fotki opis i sugerowaną cene na tayga@op.pl poproszę Quote
Lolalola Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 [quote name='tayga']Fotki opis i sugerowaną cene na tayga@op.pl poproszę dobrze jutro to zrobie,ok?u mnie cos kiepsko z obsluga kompa,zdjec itd,ale wykorzystam meza! Quote
zuzlikowa Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Allegro ceglaste Pascala...wstawiłam na trzy konta...2 swoje i BUDRYSKOWI też: http://allegro.pl/bernardyn-pomaga-pascal-krancowo-wycienczony-pomoz-i1602339638.html http://upload.allegro.pl/pascal-krancowo-wycienczony-bez-pomocy-i-nadziei-i1602690078.html http://upload.allegro.pl/ciezko-chory-od-pazdziernika-bez-pomocy-i-nadziei-i1602690410.html ... na 14 dni z pełnym wyróżnieniem(pogrubieniem i podświetleniem)...uzupełniłam o dzisiejsze informacje! Quote
Iljova Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Super. Trzymaj się psiaczku i walcz ! Trzymamy kciuki wszyscy za Ciebie. Quote
Kocurek Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Pascalku bedzie dobrze,musi byc!Tule mocniutko... Quote
monika55 Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Z naszą nienajlepiej. Trzymam psiaczku za ciebie. Quote
Iljova Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 [quote name='monika55']Z naszą nienajlepiej.[/QUOTE] To znaczy ? Quote
Aimez_moi Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Ale bedzie dobrze.....na pewno! Bardzo w to wierze..... Quote
Lolalola Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 psiunia Moniki tez jest chora...jak dobrze zrozumialam,tak:(...przykro mi! jak sie czuje Pascalek?? Quote
Iljova Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 [quote name='Lolalola']psiunia Moniki tez jest chora...jak dobrze zrozumialam,tak:(...przykro mi! jak sie czuje Pascalek??[/QUOTE] tylko niewiem co się dzieje z psiakiem i martwi mnie, że napisała tylko tak mało. Monika jaki jest stan ??? A Ty Pascalku trzymaj się niech Ci się uda Quote
zuzlikowa Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 [quote name='Aimez_moi']Ale bedzie dobrze.....na pewno! Bardzo w to wierze.....[/QUOTE] I ja także... czytam i jestem... i wierzę! Quote
zuzlikowa Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 [quote name='Iljova']Super. Trzymaj się psiaczku i walcz ! Trzymamy kciuki wszyscy za Ciebie.[/QUOTE] Oczywiście,że tak... dziś jeszcze nie mam info, ale jak tylko dotrze do mnie lub BUDRYSEK do netu... natychmiast będzie. Quote
wapiszon Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 [quote name='zuzlikowa']Oczywiście,że tak... dziś jeszcze nie mam info, ale jak tylko dotrze do mnie lub BUDRYSEK do netu... natychmiast będzie.[/QUOTE] Czekamy z niecierpliwością na dobre wieści. Pascalku walcz:) Quote
Dana i Muszkieterowie Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Trafiłam tu od Marcinka Zuzlikowej ;). Oby wszystko się dobrze skończyło, walcz Pascalku :thumbs:. Quote
wapiszon Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 [quote name='BUDRYSEK']u Pascalka bez zmian[/QUOTE] :-(:-(:-( Ale to oznacza również, że nie jest gorzej... Quote
Aimez_moi Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Pascal.....trzymaj sie chlopaczku......:) Ciotki sa razem z Toba...... Quote
Iljova Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Monika trzymaj się mam nadzieję że jeśli to parwo to uda się, Trzymam kciuki :happy1: i za Ciebie też Pascalku Trzymam kciuki :happy1: Quote
Recommended Posts