agamer Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Nie wiedziałam za bardzo w jakim dziale poruszyc ten temat, ale ten jest chyba najbardziej odpowiedni... Mam dosc spory problem z moim niufem...jakis czas temu zjadl na spacerze kupę (gdy byl spuszczony ze smyczy), ostatnio na moim oczach wzial do mordki kolejna na szczescie po mojej komendzie wypluł...nie wiem za bardzo czemu tak nagle zaczął tak robic, moze czegos mu brakuje? Bardzo proszę o pomoc, poniewaz smród z jego pyska po takim "zdarzeniu" jest nie do wytrzymania :( Quote
agamer Posted May 2, 2011 Author Posted May 2, 2011 no własnie nie mogę znalesc, mogłabys mi chociaz podpowiedziec w jakim dziale szukac? :) Quote
Szyna13222 Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Kiedyś w "Ja albo mój pies" był poruszony taki sam problem i takie zjadanie odchodów było uzasadnione złą dietą- niedoborem wszystkich składników. Zmień pieskowi troche jedzonko tak aby otrzymywał różne rzeczy bogate w składniki których potrzebuje a w starej diecie miał za mało ;) Quote
agamer Posted May 5, 2011 Author Posted May 5, 2011 Dzieki ;) postaram się cos zaradzić :) narazie cwiczymy komende "zostaw" :) Quote
Recommended Posts