Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 201
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hmm, a ja sie zataanawiam, dlaczego jest takie duze dawkowanie. :cool1:
na 36kg masy ciala- 465g, a dla porównania Nutra Nuggets Maitance 345 g n 35 kg. Az o ponad 100 gram wiecej. :roll:

Posted

Uwaga Uwaga

Wiadomosc od Bzumy !!

Jest w Polsce do polowy kwietnia i nie ma dostępu do internetu :shake: Jak tylko bedzie miec to sie z pewnością odezwie.:lol:

Prosila was o cierpliowść jak wróci wszytsko sie wyjaśni :lol:

Posted

Sonika napisał(a):
hmm, a ja sie zataanawiam, dlaczego jest takie duze dawkowanie. :cool1:
na 36kg masy ciala- 465g, a dla porównania Nutra Nuggets Maitance 345 g n 35 kg. Az o ponad 100 gram wiecej. :roll:

Też mnie zastanawiają dosyć duże dawki dzienne:
JAMES WELLBELOVED
wielkie psy :eviltong: :
bernardyn
na 45kg masy ciala- 550g
na 50kg masy ciala- 590g
na 55kg masy ciala- 635g
na 60kg masy ciala- 675g
na 70kg masy ciala- 750g
na 80kg masy ciala- 830g
na 90kg masy ciala- 905g

gdzie np. NUTRA GOLD ADULT LARGE :
na 45kg masy ciala- 397 g
na 55kg masy ciala- 454 g
na 65kg masy ciala- 508 g
na 80kg masy ciala- 584 g
na 90kg masy ciala- 676 g (różnica aż 229 g) :crazyeye:

• 4 weeks later...
Posted

Dalej nic :-(
James Wellbeloved to ``odnozka`` Royal Canin i jest to karma wylacznie hypoalergiczna, taka wlasnie by sie przydala w Pl ( rowniez sklad tej karmy (jako jedyny sklad wsrod suchych karm) do mnie przemawia. Jest baaaaaardzo chwalona w UK ,nie spotkalam sie dotychczas z zadna negatywna opinia na jej temat.
Mialam sie spotkac z przedstawicielem J.W 8 marca na Crufts ale byli dopiero 9go a ja 9 lecialam na miesiac do Pl i bylam zmuszona wyslac do nich list... to tlumaczy dalsze oczekiwanie na wiesci :cool3:

• 2 years later...
Posted

osobiscie ostatnio karmię swoją sunię, tą karmą - najpierw rybą, ale teraz kupilam kaczkę - bo jeszcze kaczki nigdy nie jadla - i przezylam szok - moj pies jest bardzo wybredny probowalam wielu karm Hillsa, Orijen, Acane, Purina Proplan i jeszcze inne ale zawsze to samo, suchą karmę musi miec mieszaną, bo inczaje nie ruszy - a ta kaczkę zaczęła jesc bez wkladek :cool3:

jesli ktos jest zainteresowany zakupem karmy 15kg - nowa orginalnie zapakowana proszę pisac privat.

• 5 months later...
Posted

Podnoszę temat.
Karma ta jest dostępna na zooplus.pl
Zamówiłam suni właśnie próbki suchej karmy z ich strony internetowej-bo psina zajada się saszetkami z tej firmy a jest bardzo wybredna...

• 3 months later...
  • 3 weeks later...
Posted

mam jeszcze pytanie do znawców. Mój pies nie jest niejadkiem, nie mam z nim problemów. Dostaje James Wellbelowed z ryba. Z tym ze ta karma ma tylko 23% ryby, a np kaczka juz 27%. Czy wiec lepiej przejsc na te kaczke czy zostac na rybie. Moj pies jadl i jedna i druga ze smakiem wiec z ewentualna zmiana nie mialabym problemu. A moze poszukac cos jeszcze innego, lepszego? Bo nie wiem czy te nawet 27% jest wystarczajace.
pozdrawiam

• 4 months later...
Posted

[quote name='kasia_1982']mam jeszcze pytanie do znawców. Mój pies nie jest niejadkiem, nie mam z nim problemów. Dostaje James Wellbelowed z ryba. Z tym ze ta karma ma tylko 23% ryby, a np kaczka juz 27%. Czy wiec lepiej przejsc na te kaczke czy zostac na rybie. Moj pies jadl i jedna i druga ze smakiem wiec z ewentualna zmiana nie mialabym problemu. A moze poszukac cos jeszcze innego, lepszego? Bo nie wiem czy te nawet 27% jest wystarczajace.
pozdrawiam[/QUOTE]

witam

Ja swoim psom kupuje glownie o smaku ryby albo baraniny. Uwazam, ze jest to najlepsza karma sucha dostepna na calym rynku a przestowalam wiele.

• 3 months later...
  • 3 months later...
  • 2 weeks later...
Posted

Czesc!
Mam pytanie co do tej karmy...
Dzis zakupilam psiaka jack russella i kobitka polecila mi ta karme w wersji dla szczeniat lamb& rice kibble
Co o tym myslicie to jest dobry pomysl od malego dawac psiakowi antyalergiczna kerme??
Pozdrowionka z Exmouth ;)
Paulina & Holy :)

• 1 year later...