bzuma Posted December 6, 2006 Author Posted December 6, 2006 Koma napisał(a):Ślicznie dziękuję że dostaniemy próbeczki! :) Czekamy. Przepraszam jeśli nie doczytałam ale czy wiadomo ile ta karma będzie w przybliżeniu u nas kosztować? Jak bedzie juz cos wiadomo to dam znac;) Quote
bzuma Posted December 6, 2006 Author Posted December 6, 2006 moth napisał(a):Cenę karmy jeszcze bym przełknęła, ale cena przesyłki to już insza sprawa. :roll: po znajomosci zawsze moge Ci podac autokarem;) czego sie nie robi dla rudych:diabloti: Quote
moth Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 bzuma napisał(a):po znajomosci zawsze moge Ci podac autokarem;) czego sie nie robi dla rudych:diabloti: To jeszcze odwzij się do mnie na gg. Od rana Cie proszę... Quote
Nugatowa Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Bo Stella sama ma ochote na tą Kaczkę :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :eviltong: Quote
moth Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Nugatowa napisał(a):Bo Stella sama ma ochote na tą Kaczkę :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :eviltong: No masz, rozgryzła mnie. :oops: Quote
bzuma Posted December 12, 2006 Author Posted December 12, 2006 nie wiem co sie dzieje, ale czy brak odzewu swiadczy o tym, ze probki do Was jeszcze nie doszly??:crazyeye: Quote
coco Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 No ta poczta jest chyba złośliwa - do mnie nie dotarły próbki również. Quote
bzuma Posted December 12, 2006 Author Posted December 12, 2006 :zly7: :offtopic: zaczynam sie naprawde wkurzac na ta poczte. Do znajomych z Rzeszowa doszla tylko jedna z dwoch paczek:angryy: wysylalam wszystkie w tym samym dniu:angryy: :mad: Quote
Alicja Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 :oops:a ja obiecałam się odezwać i wypadło mi z łepetyny Więc Ozzy z michy jeść nie chciał ...normalka ;)ale wypadajace chrupki z butelki -smakuli/:evil_lol:to butelka po mineralnej coś a'la kuka smakula/wyjadał jedną za drugą .Myslę ze mojemu wszystkie posmakowały ....tylko ja go rozbestwiłam:oops:i mu zawsze suche dosmaczam:oops: Quote
Vectra Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 bzuma napisał(a):nie wiem co sie dzieje, ale czy brak odzewu swiadczy o tym, ze probki do Was jeszcze nie doszly??:crazyeye: Jeszcze nie doszło :shake: ale na mojej wiosce to normalka :evil_lol: dziś dostałam fakture za net którą powinnam dostać 20 listopada.Data nadania 10 litopada :cool1: Poczta ma czas :p Quote
Nugatowa Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 bzuma napisał(a)::zly7: :offtopic: zaczynam sie naprawde wkurzac na ta poczte. Do znajomych z Rzeszowa doszla tylko jedna z dwoch paczek:angryy: wysylalam wszystkie w tym samym dniu:angryy: :mad: Bz masz na myśli Szanownych J :loveu: ? Quote
bzuma Posted December 12, 2006 Author Posted December 12, 2006 Nugatowa napisał(a):Bz masz na myśli Szanownych J :loveu: ? si :eviltong: problem w tym, ze doszla tylko jedna paczka a gdzie druga? a gdzie wszystkie probki? :placz: Quote
dr_mario Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 do mnie doszlo dzisiaj. Bardzo dziekuje, do jednej z torebek pies sie wlamal sam :D Czy moglabys napisac, ktore wysylalas i mniej wiecej ktora karma jak wyglada? Quote
bzuma Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 bzuma napisał(a):Dla wszystkich 14tu osob ktorym wyslalam probki mala podpowiedz;) Zapomnialam oczywiscie podpisac ktora probka o jakim smaku:oops: a pakowalam recznie ze swoich zapasow;) (resztek zapasow zreszta:-( ) granulaka w ksztalcie trojkata to- biala ryba+ryz granulka w ksztalcie jajka to- kaczka +ryz granulka w ksztalcie ``prawie ``kuleczki to- baranina+ryz indyka nie mialam w domu:-( tzn mialam tylko 2 probeczki i juz nie pamietam komu zapakowalam:oops: podawlalam juz sciagawke ;) :eviltong: Quote
potek Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 próeczki dostałem dziekuje badzo:) jednak megi je tylko te trójkątne czyli z rybką :] Quote
Delya Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Ja też dzisiaj dostałam:multi: . Bardzo dziękujemy:loveu: . Rudzielcowi smakują wszystkie:cool3: . Quote
BeataSabra Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Delya napisał(a):Ja też dzisiaj dostałam:multi: . Bardzo dziękujemy:loveu: . Rudzielcowi smakują wszystkie:cool3: . do nas też dotarło dziękujemy Quote
loozerka Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Widzę, ze dzisiaj było święto poczty, bo i nas zaszczyciła przyniesieniem paczuszki :) Quote
Vectra Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 No ,a na moją wieś zabitą dechami jeszcze nic nie dotarło hahahaha ,a ja mieszkam niby tylko 7 km od warszawy :) Czekam więc do środy bo w te dni listonosz łazi Quote
Koma Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 A u nas nadal nie ma :roll: więc czekam dalej ;) Quote
Recommended Posts