moon_light Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 do nas nic nie doszlo:shake: moze to przez strajkujacych listonoszy Quote
coco Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 [quote name='moon_light']do nas nic nie doszlo:shake: moze to przez strajkujacych listonoszy Do nas niestety też - a już minął miesiąc :placz: . Ale czekamy nadal - jeśli już nie dojdzie, poprosimy bardzo grzecznie po raz wtóry :razz: . Strrrasznie mnie ta karma nęci :p . Quote
bzuma Posted November 30, 2006 Author Posted November 30, 2006 w poniedzialek probki do mnie wrocily:mad: (paczka dla mojej mamy zreszta tez:-( ) nie wiem co z ta Wasza poczta:mad: jutro wysylam po raz 2gi:razz: Quote
Vectra Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 bzuma napisał(a):w poniedzialek probki do mnie wrocily:mad: (paczka dla mojej mamy zreszta tez:-( ) nie wiem co z ta Wasza poczta:mad: jutro wysylam po raz 2gi:razz: był strajk :angryy: :angryy: :angryy: Quote
BeataSabra Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Vectra napisał(a):był strajk :angryy: :angryy: :angryy: Do mnie przez ten strajk tez nic nie doszło Quote
coco Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Do licha - strajk strajkiem, ale przesyłki nie powinny wrócić do nadawcy :mad: !!! Quote
Delya Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 BeataSabra napisał(a):Do mnie przez ten strajk tez nic nie doszło Do mnie też:placz: . Quote
Koma Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Też prosiłam o próbeczki ale nie dostałam odpowiedzi czy jeszcze moge je dostać :placz: Quote
bzuma Posted November 30, 2006 Author Posted November 30, 2006 wyslalam dzisiaj ponownie do 12 osob, ktorym obiecalam i ktorzy pisali do mnie na priv:p Quote
coco Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Brawo :multi: !!! Wielkie dzięki !!! Mam nadzieję, że próbki dojdą do adresatów (w tym do mnie oczywiście :cool3: ). Ale jeśli poczta znowu nawali, to :angryy: :mad: ....... Quote
lemonsky Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 My jesteśmy po drugiej stronie - znaczy na Wyspie i karma Wellbeloved została mi polecona przez bardzo zorientowaną i zaangażowaną w temacie psiowego żywienia Osobę. Ale potwierdzenie, że i Waszym futrom żarełko pasuje jest fajne. Bo i karma wydaje się być ok i skład całkiem do rzeczy. No i cała filozofia firmowa sprawia pozytywne wrażenie. Czekam teraz na dostawę zamówienia znaczy wora; próbki, które firma tutaj za darmo podesłała bardzo podeszły mojemu buldożerowi, zwłaszcza "jagnięcina z warzywami" - bez dodatku ziaren, ryżu. Pozdrowienia z UK! Quote
bzuma Posted December 1, 2006 Author Posted December 1, 2006 lemonsky napisał(a):My jesteśmy po drugiej stronie - znaczy na Wyspie i karma Wellbeloved została mi polecona przez bardzo zorientowaną i zaangażowaną w temacie psiowego żywienia Osobę. Ale potwierdzenie, że i Waszym futrom żarełko pasuje jest fajne. Bo i karma wydaje się być ok i skład całkiem do rzeczy. No i cała filozofia firmowa sprawia pozytywne wrażenie. Czekam teraz na dostawę zamówienia znaczy wora; próbki, które firma tutaj za darmo podesłała bardzo podeszły mojemu buldożerowi, zwłaszcza "jagnięcina z warzywami" - bez dodatku ziaren, ryżu. Pozdrowienia z UK! :evil_lol: Mi ta karme polecili hodowcy rudych;) zwlaszcza, ze setery maja tendencje do alergii:roll: Probeczki dostalam za darmo(robia to tylko i wylacznie na terenie UK) po jednej paczuszce kazdego smaku;) Szkoda tylko, ze na jeden adres mozna zamowic tylko 1x na 3 miesiace:evil_lol: pozdrawiamy z tej samej strony;) z Londynu Quote
lemonsky Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Ech, ekonomia... Dobrze, że w ogóle coś podsyłają :) Ja już doczekać się nie mogę - mam nadzieję, że mojemu psiowi będzie żarełko smakowało na dłuższą metę, a on też raczej z tych wrażliwszych. I że nie zagazuje mnie jakoś drastycznie :evil_lol: - a potrafi!! :eviltong: Mnie też hodowczyni na tę karmę naprowadziła, a ma dziewczyna rozeznanie! Więc spróbować czas tych angielskich specjałów (chyba ja jakaś dziwna, ale zawsze jedną kulkę sama rozgryzam na próbę), bo hillsy z Polski dowiezione razem z księciuniem się kończą. Pozdrowienia z prowincji, ale paskudna pogoda... ;) Quote
BeataSabra Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 lemonsky napisał(a):Ech, ekonomia... Dobrze, że w ogóle coś podsyłają :) Ja już doczekać się nie mogę - mam nadzieję, że mojemu psiowi będzie żarełko smakowało na dłuższą metę, a on też raczej z tych wrażliwszych. I że nie zagazuje mnie jakoś drastycznie :evil_lol: - a potrafi!! :eviltong: Mnie też hodowczyni na tę karmę naprowadziła, a ma dziewczyna rozeznanie! Więc spróbować czas tych angielskich specjałów (chyba ja jakaś dziwna, ale zawsze jedną kulkę sama rozgryzam na próbę), bo hillsy z Polski dowiezione razem z księciuniem się kończą. Pozdrowienia z prowincji, ale paskudna pogoda... ;) Pozdrowienia z Krakowa gdzie jest taka mgła że kompletnie nic nie widać aż strach Quote
loozerka Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 bzuma napisał(a):wyslalam dzisiaj ponownie do 12 osob, ktorym obiecalam i ktorzy pisali do mnie na priv:p oooo, czyli jest szansa :) Super, bo ja juz myślalam, ze nie ma szans na te probki, nawet się nie dopominałam, bo przeciez to podarek miał być. Jesli będę wsród tych 12 osób- będzie mi szalenie miło :) A jesli nie- eee tam, trudno :) Quote
bzuma Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 loozerka napisał(a):oooo, czyli jest szansa :) Super, bo ja juz myślalam, ze nie ma szans na te probki, nawet się nie dopominałam, bo przeciez to podarek miał być. Jesli będę wsród tych 12 osób- będzie mi szalenie miło :) A jesli nie- eee tam, trudno :) oto 14 osob do ktorych wyslalam probki ;) anii; Aneta21; beataSabra; Patka; mmu; koma; Coco; Loozerka; ninik; Vectra; Delya; Potek; Moon Light; dr.Mario Quote
loozerka Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 :multi: :multi: dzieki, dzieki, dzieki, teraz pozostaje mi tylko sledzic skrzynkę pocztową oraz potem premiere karmy na polskim rynku - jesli psicowi podejdzie :) Quote
BeataSabra Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 bzuma napisał(a):oto 14 osob do ktorych wyslalam probki ;) anii; Aneta21; beataSabra; Patka; mmu; koma; Coco; Loozerka; ninik; Vectra; Delya; Potek; Moon Light; dr.Mario BeataSabra dziękuje w imieniu swoim i Sabry Quote
Vectra Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 z góry wielkie dzięki :loveu: to czekam na przesyłke :multi: oby tylko poczta nie zastrajkowała :mad: Relacje zdam jak paczucha dotrze , mam wielką nadzieje ze moja mega wybredna Lala będzie jadła karme ze smakiem ;) bo Kano nie gardzi niczym. Jeszcze raz wielkie dzięki Quote
bzuma Posted December 6, 2006 Author Posted December 6, 2006 Dla wszystkich 14tu osob ktorym wyslalam probki mala podpowiedz;) Zapomnialam oczywiscie podpisac ktora probka o jakim smaku:oops: a pakowalam recznie ze swoich zapasow;) (resztek zapasow zreszta:-( ) granulaka w ksztalcie trojkata to- biala ryba+ryz granulka w ksztalcie jajka to- kaczka +ryz granulka w ksztalcie ``prawie ``kuleczki to- baranina+ryz indyka nie mialam w domu:-( tzn mialam tylko 2 probeczki i juz nie pamietam komu zapakowalam:oops: Quote
loozerka Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 bzuma, czem my Ci sie odwdzieczymy za to, ze swoim psom od fafl jedzonko odjęłas. Gdybym wiedziala, ze to takim kosztem.. Ale tym bardziej dziekuję :)))) Quote
moth Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 A ja chcę 15 kg z kaczką i co mam zrobić? :placz: Quote
bzuma Posted December 6, 2006 Author Posted December 6, 2006 moth napisał(a):A ja chcę 15 kg z kaczką i co mam zrobić? :placz: hmmm:roll: albo zaczekac na mnie;) albo moge Ci podeslac 15 kg ale po cenie jaka jest w UK:cool3: Quote
Koma Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Ślicznie dziękuję że dostaniemy próbeczki! :) Czekamy. Przepraszam jeśli nie doczytałam ale czy wiadomo ile ta karma będzie w przybliżeniu u nas kosztować? Quote
moth Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 bzuma napisał(a):hmmm:roll: albo zaczekac na mnie;) albo moge Ci podeslac 15 kg ale po cenie jaka jest w UK:cool3: Cenę karmy jeszcze bym przełknęła, ale cena przesyłki to już insza sprawa. :roll: Quote
Recommended Posts