Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 201
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='moon_light']do nas nic nie doszlo:shake:

moze to przez strajkujacych listonoszy

Do nas niestety też - a już minął miesiąc :placz: . Ale czekamy nadal - jeśli już nie dojdzie, poprosimy bardzo grzecznie po raz wtóry :razz: . Strrrasznie mnie ta karma nęci :p .

Posted

w poniedzialek probki do mnie wrocily:mad: (paczka dla mojej mamy zreszta tez:-( ) nie wiem co z ta Wasza poczta:mad:
jutro wysylam po raz 2gi:razz:

Posted

bzuma napisał(a):
w poniedzialek probki do mnie wrocily:mad: (paczka dla mojej mamy zreszta tez:-( ) nie wiem co z ta Wasza poczta:mad:
jutro wysylam po raz 2gi:razz:

był strajk :angryy: :angryy: :angryy:

Posted

Brawo :multi: !!! Wielkie dzięki !!! Mam nadzieję, że próbki dojdą do adresatów (w tym do mnie oczywiście :cool3: ).
Ale jeśli poczta znowu nawali, to :angryy: :mad: .......

Posted

My jesteśmy po drugiej stronie - znaczy na Wyspie i karma Wellbeloved została mi polecona przez bardzo zorientowaną i zaangażowaną w temacie psiowego żywienia Osobę. Ale potwierdzenie, że i Waszym futrom żarełko pasuje jest fajne. Bo i karma wydaje się być ok i skład całkiem do rzeczy. No i cała filozofia firmowa sprawia pozytywne wrażenie.

Czekam teraz na dostawę zamówienia znaczy wora; próbki, które firma tutaj za darmo podesłała bardzo podeszły mojemu buldożerowi, zwłaszcza "jagnięcina z warzywami" - bez dodatku ziaren, ryżu.

Pozdrowienia z UK!

Posted

lemonsky napisał(a):
My jesteśmy po drugiej stronie - znaczy na Wyspie i karma Wellbeloved została mi polecona przez bardzo zorientowaną i zaangażowaną w temacie psiowego żywienia Osobę. Ale potwierdzenie, że i Waszym futrom żarełko pasuje jest fajne. Bo i karma wydaje się być ok i skład całkiem do rzeczy. No i cała filozofia firmowa sprawia pozytywne wrażenie.

Czekam teraz na dostawę zamówienia znaczy wora; próbki, które firma tutaj za darmo podesłała bardzo podeszły mojemu buldożerowi, zwłaszcza "jagnięcina z warzywami" - bez dodatku ziaren, ryżu.

Pozdrowienia z UK!

:evil_lol: Mi ta karme polecili hodowcy rudych;) zwlaszcza, ze setery maja tendencje do alergii:roll:
Probeczki dostalam za darmo(robia to tylko i wylacznie na terenie UK) po jednej paczuszce kazdego smaku;) Szkoda tylko, ze na jeden adres mozna zamowic tylko 1x na 3 miesiace:evil_lol:

pozdrawiamy z tej samej strony;) z Londynu

Posted

Ech, ekonomia... Dobrze, że w ogóle coś podsyłają :)

Ja już doczekać się nie mogę - mam nadzieję, że mojemu psiowi będzie żarełko smakowało na dłuższą metę, a on też raczej z tych wrażliwszych. I że nie zagazuje mnie jakoś drastycznie :evil_lol: - a potrafi!! :eviltong:

Mnie też hodowczyni na tę karmę naprowadziła, a ma dziewczyna rozeznanie! Więc spróbować czas tych angielskich specjałów (chyba ja jakaś dziwna, ale zawsze jedną kulkę sama rozgryzam na próbę), bo hillsy z Polski dowiezione razem z księciuniem się kończą.

Pozdrowienia z prowincji, ale paskudna pogoda...

;)

Posted

lemonsky napisał(a):
Ech, ekonomia... Dobrze, że w ogóle coś podsyłają :)

Ja już doczekać się nie mogę - mam nadzieję, że mojemu psiowi będzie żarełko smakowało na dłuższą metę, a on też raczej z tych wrażliwszych. I że nie zagazuje mnie jakoś drastycznie :evil_lol: - a potrafi!! :eviltong:

Mnie też hodowczyni na tę karmę naprowadziła, a ma dziewczyna rozeznanie! Więc spróbować czas tych angielskich specjałów (chyba ja jakaś dziwna, ale zawsze jedną kulkę sama rozgryzam na próbę), bo hillsy z Polski dowiezione razem z księciuniem się kończą.

Pozdrowienia z prowincji, ale paskudna pogoda...

;)

Pozdrowienia z Krakowa gdzie jest taka mgła że kompletnie nic nie widać aż strach

Posted

bzuma napisał(a):
wyslalam dzisiaj ponownie do 12 osob, ktorym obiecalam i ktorzy pisali do mnie na priv:p

oooo, czyli jest szansa :) Super, bo ja juz myślalam, ze nie ma szans na te probki, nawet się nie dopominałam, bo przeciez to podarek miał być. Jesli będę wsród tych 12 osób- będzie mi szalenie miło :) A jesli nie- eee tam, trudno :)

Posted

loozerka napisał(a):
oooo, czyli jest szansa :) Super, bo ja juz myślalam, ze nie ma szans na te probki, nawet się nie dopominałam, bo przeciez to podarek miał być. Jesli będę wsród tych 12 osób- będzie mi szalenie miło :) A jesli nie- eee tam, trudno :)

oto 14 osob do ktorych wyslalam probki ;)
anii; Aneta21; beataSabra; Patka; mmu; koma; Coco; Loozerka; ninik; Vectra; Delya; Potek; Moon Light; dr.Mario

Posted

bzuma napisał(a):
oto 14 osob do ktorych wyslalam probki ;)
anii; Aneta21; beataSabra; Patka; mmu; koma; Coco; Loozerka; ninik; Vectra; Delya; Potek; Moon Light; dr.Mario

BeataSabra dziękuje w imieniu swoim i Sabry

Posted

z góry wielkie dzięki :loveu: to czekam na przesyłke :multi: oby tylko poczta nie zastrajkowała :mad:

Relacje zdam jak paczucha dotrze , mam wielką nadzieje ze moja mega wybredna Lala będzie jadła karme ze smakiem ;) bo Kano nie gardzi niczym.

Jeszcze raz wielkie dzięki

Posted

Dla wszystkich 14tu osob ktorym wyslalam probki mala podpowiedz;)
Zapomnialam oczywiscie podpisac ktora probka o jakim smaku:oops: a pakowalam recznie ze swoich zapasow;) (resztek zapasow zreszta:-( )

granulaka w ksztalcie trojkata to- biala ryba+ryz
granulka w ksztalcie jajka to- kaczka +ryz
granulka w ksztalcie ``prawie ``kuleczki to- baranina+ryz

indyka nie mialam w domu:-( tzn mialam tylko 2 probeczki i juz nie pamietam komu zapakowalam:oops:

Posted

moth napisał(a):
A ja chcę 15 kg z kaczką i co mam zrobić? :placz:

hmmm:roll: albo zaczekac na mnie;) albo moge Ci podeslac 15 kg ale po cenie jaka jest w UK:cool3:

Posted

Ślicznie dziękuję że dostaniemy próbeczki! :) Czekamy.
Przepraszam jeśli nie doczytałam ale czy wiadomo ile ta karma będzie w przybliżeniu u nas kosztować?

Posted

bzuma napisał(a):
hmmm:roll: albo zaczekac na mnie;) albo moge Ci podeslac 15 kg ale po cenie jaka jest w UK:cool3:

Cenę karmy jeszcze bym przełknęła, ale cena przesyłki to już insza sprawa. :roll: