Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 201
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Paczuszka dotarła, dzięki. Listonosz był bardzo ciekawy, a sunie najbardziej. Karmę z rybą spałaszowały od razu, a to dziwne, bo jedna z nich najchetniej żyłaby powietrzem. Jest dla niej nadzieja. dzięki.

Posted

:multi:dostalam:multi:
przepychota - zastalam napoczeta przez pieski koperte - na pierwszy ogien poszla kaczka:evil_lol: smakowitosc wybitna:crazyeye:
przylaczam sie do glosow: prosimy do Polski:lol:

Posted

Czy ja też mogłabym poprosić o próbki tej karmy, bo po opisach jak psiaki na nią reagują to zapowiada się naprawdę fajna karma:multi: . Moja jest alergikiem więc sprawdziłabym jak reaguje na nią. Z góry dziekuję:lol: .

Posted

Bystra sie na nia wrecz rzucila:crazyeye: a nie przepada za sucha:eviltong:
Mona podobnie.. najbardziej podchodzila im kaczka, pozniej ryba, na koncu jagnie, ale i tak rewelacyjnie:cool3:

Posted

Noo... ja też bym się zapisała na worek tej karmy... :D Lamb&Rise smakuje, ale z rybką to nie bardzo.... I faktycznie jedzie jak ryba!!! :) Z kaczką jeszcze nie próbowaliśmy, boimy sie kamer i podsłuchów, bo jak Maks nie daj Boże, dostanie biegunki albo wymiotów po kaczkach to dokumentnie będziemy upupieni.... :mad::mad::mad: :evil_lol:

Posted

Mokisia napisał(a):
Wygląda na to,ze karma jest warta zainteresowania. Nie wiem czy dobrze zrozumialam, ale Bzuma chce ja sprowadzić do PL? Kiedy?Kiedy?:cool3:

najszybciej jak sie da:p