Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zwracam honor wsi i poczcie ;)
karma doszła przed chwilą przyniósł mi ją sąsiad bo listonosz się pomylił :roll:
jutro dam stworom i zdam relacje jak było :)

Wielkie dzięki jeszcze raz

• Replies 201
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to poczta dziś zaszalała, bo do nas też przyszły!
ja się przyglądałam, przyglądałam i zastanawiałam, jak rozróżnić te karmy, nawet otworzyłam i wąchałam, ale jakoś nie naprowadziło mnie to na trop kaczki (w tym przypadku). ale jakąś ostatną szarą komórką, po wrzuceniu do miski jednej porcji obejrzałam pozostałe i olśniło mnie :multi: rzuciłam się do miski psa i obejrzałam pozostałe już na samym dnie granulki. dziś była kaczuszka
Zibi zjadł od razu, bardzo mu smakował, potem podałam mu Happy Doga, którego teraz wcina (to za dużo powiedziane, powiedzmy, żę posiada) i nie zjadł. to dla mnie nie nowość, znowu poszedł spać głodny. Pan Wybredny :mad:
jutro skosztujemy jakiej innej, ale ta była bardzo dobra, mnia, mniam...z niecierpliwością czekam na ceny!
i dzięki za próbeczki, cieszę się, że doszły, choć byłam w szoku, bo myślałam, że wysyłasz z Polski ;) i jeszcze listonosz przyniósł mi osobiście, bo się do mojej wiejskiej skrzyneczki nie zmieściły

Posted

mmu napisał(a):
potem podałam mu Happy Doga, którego teraz wcina (to za dużo powiedziane, powiedzmy, żę posiada) i nie zjadł. to dla mnie nie nowość, znowu poszedł spać głodny. Pan Wybredny :mad:

Nie jest wybredny,tylko ma silny instnkt samozachowawczy.:evil_lol:
Ma racje,ze woli głodować.

Posted

Też zwracam honor poczcie bo próbeczki siedziały w naszej skrzynce od wczoraj tylko ja jakimś cudem nie zauważyłam żadnej paczki :roll:
Serdecznie dziękujemy!
Komka spróbowała dziś kaczki, bardzo bardzo bardzo jej smakowało, aż się zdziwiłam :) też jestem niezwykle ciekawa ile ta karma będzie kosztowała bo sunia oszalała na punkcie tych próbek, siedzi przy szafce i prosi :lol:

Posted

Koma napisał(a):
też jestem niezwykle ciekawa ile ta karma będzie kosztowała bo sunia oszalała na punkcie tych próbek, siedzi przy szafce i prosi :lol:

Jak tylko bede wiedziala cos konkretnego dam wszystkim znac;)
Ciesze sie, ze karma Waszym psiakom smakuje;)

Posted

no więc wszystkie próbeczki zjedzone
najbardziej smakowały nam trójkąciki i łezki, kuleczki troszkę mniej (może zbyt tradycyjny kształt :lol: ), już zapomniałam, z czym były kuleczki :oops:
ogólnie wszystko pyszne!

Posted

Do nas tez doszly probeczki :)

Moj pies karme zazwyczaj je z łaski. Tak samo zareagowal na trojkaciki,...na kuleczki.....myslalam ze tradycyjnie wypnie sie na karme. A tu prosze- jak zaserwowalam Jajowate Chrupki- malo mi palca nie odgryzl:evil_lol:
DZIEKUJEMY ! i czekamy na premiere w PL

Posted

Więc zdaje relacje :)
Dałam próbki mojej mega wybrednej Lali , wsypałam jej w miche wszystkie próbki - powąchała i patrzyła na mnie z zatytaniem "a dosmaczacz ?" więc polałam jej mlekiem i zjadła.Zostawiła tylko te okrągłe kulki.
Czyli karma dobra bo niektórych karm z mlekiem nie tknie musi dostać rybke , pasztet lub inny smakołyk by przeszło.

A dodom że Lalka jest tak wybredna że trudno jej w gusta trafuć jeśli chodzi o psie żąrcie.P[rędziej z głodu padnie niż zje coś czego nie lubi.

Teraz czekam na karme by była dostępna w PL

PS drugi pies nie dostał karmy bo on zjada wszystko co mu się da .... jemu wszystko smakuje :evil_lol:

• 2 weeks later...
Posted

Pies dosyc ostroznie potraktowal te karme, ale ja zjadl. Kupa byla normalna, a psiak tak swietnie chrupal, ze moge tylko sie niecierpliwic, kiedy ta karma bedzie w Polsce.

Posted

Moje psisko kończy mały worek rybkowej karmy. Wszystko z nim w porządku (pięęęęękne kupy!!!!!! :eviltong: , mikre bączki!, cała reszta - sierść, wydech paszczowy, zabawowość ok!), więc pewnie zrobimy powtórkę zakupu, ale tak wszyscy zachwalacie tę kaczkową :evil_lol: , że też się skuszę na pewno! No i kusi bardzo ta jagnięcina z warzywami, ale nie wszystko na raz ;)

Pozdrawienia i najlepsze poświąteczne i noworoczne życzenia!

Posted

Bardzo kusząca propozycja i byłabym zainteresowana Ocean White Fish & Rice Kibble ! Ciekawi mnie jakie miejsce zajmuje ta karma w rankingu wszystkich w W.B. Rownież cenowo jak się plasuje czy aby nie jest to coś taniego? Przemawia do mnie najbardziej ta ryba oceaniczna bo tu wiadomo ,że czlowiek nic nie wyhoduje sztucznie, pozostałe dodatki bardzo wartościowe . Ogólnie zapowiada się że nie ma konkurencji wśród istniejących na naszym rynku. Jeśli jest jeszcze możliwość skorzystania z próbki to poproszę jeśli nie to poczekamy aż się pojawi oferta ,oby jak najszybciej ?

• 1 month later...
Posted

Karmę tą przywiozłam zeszłego roku z Anglii, gdy byłam na Crufcie. Była to naprawdę jak do tej pory jedyna karma, która mnie jakoś tam przekonała ze względu na skład. Nie ukrywam, iż również z niecierpliwością czekam na jej przyjazd do PL. Nawet w zeszłym roku rozmawiałam z przedstawicielem ich w Anglii o mozliwościach przesyłki do PL. Spełzło na niczym :p . Ale jak tylko będzie dostępna - stoję w kolejce :lol: . Byle do 9 marca ...czekam

• 2 weeks later...
Posted

Ibazelka napisał(a):
9 marca lada dzień :) czy cos wiadomo na temat karmy?

9 juz za dwa dni i uwierzcie mi, ze sama nie moge sie doczekac:cool3:

Posted

Za jakies 2-3tyg. skonczy mi sie Biomill, wiec moze bym sie skusila na to cudo :) Pytanie tylko czy mozna bedzie gdzies najpierw probki zdobyc?? Nie chce zamawiac 15kg worka, jesli mojemu psiakowi to nie przypasuje (choc w jego przypadku to rzadkość)

Posted

Ibazelka napisał(a):
Za jakies 2-3tyg. skonczy mi sie Biomill, wiec moze bym sie skusila na to cudo :) Pytanie tylko czy mozna bedzie gdzies najpierw probki zdobyc?? Nie chce zamawiac 15kg worka, jesli mojemu psiakowi to nie przypasuje (choc w jego przypadku to rzadkość)

Jezeli wszystko pojdzie zgodnie z planem to probki beda, jak najbardziej:evil_lol:
Karma jest w opakowaniach 2, 7.5 oraz 15 kg. Jedynie o smaku baraniny z warzywami jest 1.5 i 10 kg.
:p