Drzagodha Posted June 24, 2011 Author Posted June 24, 2011 malina1 napisał(a):I co z tym domkiem? :) Państwo przyjechali do schroniska i wzięli dwa psiaki stamtąd ;) Więc obstawiam, że to Ci od Mirty i Żanety, ale to tylko moje przypuszczenia :) Za to powiem Wam, że Korek jest mistrzem drugiego planu! Tylko muszę znaleźć to zdjęcie :evil_lol: Quote
Drzagodha Posted July 3, 2011 Author Posted July 3, 2011 Jest jedna osoba zainteresowana Koreczkiem, zobaczymy, co z tego wyjdzie ;) Trzymajcie kciuki! Quote
malina1 Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Trzymamy bardzo mocno! Oby się mu poszczęściło :) Quote
Drzagodha Posted July 11, 2011 Author Posted July 11, 2011 To się Ania za podrzucanie wzięła :evil_lol: Quote
Drzagodha Posted July 12, 2011 Author Posted July 12, 2011 Ja miałam wolne, w Kampinosie nie było zasięgu :diabloti: Quote
Weg Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 Coś tu u Ciebie cicho, Koreczku. Zaprosimy nowe Ciotki i Wujaszków na wątek. ;) Quote
Baksa Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 Cudny psiak:)Znajdzie w końcu swojego człowieka tylko trzeba mu w tym pomóc;)Ogłoszenia ogłoszenia i jeszcze raz ogłoszenia:) W górę przystojniaku:) Quote
Baksa Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 Jak tam cioteczki myślicie go poogłaszać:)?Szybko znajdzie dom jest nieduży i b.ładny.Miałam niedawno sunie na tymczasie była u mnie 2mce:)Nie mogliśmy jej do niczego przypasować robiąc ogłoszenia,aż znaleźli się państwo którzy ją adoptowali i powiedzieli nam ze to Cairn terrier:roll:,jak zobaczyłam fotki tej rasy to tez byłam zaskoczona:crazyeye: Korek jako "rasowy":evil_lol: pies ma olbrzymie szanse na swój Happy End Quote
Weg Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 Ogłaszany jest na bieżąco, ale pomoc zawsze mile widziana. :evil_lol: Najczęściej ludzie się nim zachwycają, że taki śliczny, łagodny, przyjazny, ale na tym się kończy. Chyba, że Drzagodha ma jakieś pomysły. :razz: Quote
Drzagodha Posted July 18, 2011 Author Posted July 18, 2011 Mi to już pomysłów ogólnie brak... Tzn mam jeden, ale najpierw muszę się zorientować, na jakich zasadach to działa :eviltong: Quote
Drzagodha Posted July 20, 2011 Author Posted July 20, 2011 Pomysł dojdzie do skutku! Szkoda, że dopiero w styczniu, ale jak nie Korek, to inni skorzystają ;) Póki co więcej nie zdradzę ;) Quote
Drzagodha Posted July 21, 2011 Author Posted July 21, 2011 Oj no w gazecie będą. Ogólnopolskiej :eviltong: Ale to mówię, dopiero w styczniowej, więc może się już Korek nie załapać, bo mam nadzieję, że znajdzie dom do tego czasu :p Quote
Recommended Posts