Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malina1 napisał(a):
I co z tym domkiem? :)

Państwo przyjechali do schroniska i wzięli dwa psiaki stamtąd ;) Więc obstawiam, że to Ci od Mirty i Żanety, ale to tylko moje przypuszczenia :)

Za to powiem Wam, że Korek jest mistrzem drugiego planu! Tylko muszę znaleźć to zdjęcie :evil_lol:

• Replies 67
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cudny psiak:)Znajdzie w końcu swojego człowieka tylko trzeba mu w tym pomóc;)Ogłoszenia ogłoszenia i jeszcze raz ogłoszenia:)
W górę przystojniaku:)

Posted

Jak tam cioteczki myślicie go poogłaszać:)?Szybko znajdzie dom jest nieduży i b.ładny.Miałam niedawno sunie na tymczasie była u mnie 2mce:)Nie mogliśmy jej do niczego przypasować robiąc ogłoszenia,aż znaleźli się państwo którzy ją adoptowali i powiedzieli nam ze to Cairn terrier:roll:,jak zobaczyłam fotki tej rasy to tez byłam zaskoczona:crazyeye:
Korek jako "rasowy":evil_lol: pies ma olbrzymie szanse na swój Happy End

Posted

Ogłaszany jest na bieżąco, ale pomoc zawsze mile widziana. :evil_lol:
Najczęściej ludzie się nim zachwycają, że taki śliczny, łagodny, przyjazny, ale na tym się kończy. Chyba, że Drzagodha ma jakieś pomysły. :razz:

Posted

Oj no w gazecie będą. Ogólnopolskiej :eviltong: Ale to mówię, dopiero w styczniowej, więc może się już Korek nie załapać, bo mam nadzieję, że znajdzie dom do tego czasu :p