Drzagodha Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Jako, iż nie znalazłam podforum dla Vallhunda, zakładam wątek tutaj ;) Do naszego azylu trafił psiak, wyrzucony przez kogoś z samochodu. Świadkiem zdarzenia była zaprzyjaźniona z nami hodowczyni chartów polskich (forumowa Blanka). Niestety, nie zdążyła spisać numerów rejestracyjnych... Psiak dostał na imię Korek. Jest młodym, bardzo towarzyskim psiakiem. Lubi dzieci, świetnie dogaduje się również z psami. Jest bardzo łagodny, myślę, że z kotami również by się dogadał. Uwielbia kontakt z człowiekiem, jest posłuszny, puszczony ze smyczy przychodzi na zawołanie. Jest psem tak pociesznym, że samo patrzenie na niego przynosi radość. Wczoraj natknęłam się na rasę Vallhund. Byłam w szoku! Przecież to prawie nasz Korek! Wcześniej nie słyszałam o tej rasie. A tu się okazało, że mamy w azylu psa w typie ;) A oto i nasz Korek: Quote
Doma17 Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Jest śliczny. Ludzkie okrucieństwo nie zna granic dobrze, że są tacy ludzie jak ty. Quote
`Kamilaa Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 Taaa napewnooo .!! Ja jeszcze namawiam sąsiada , ale on nie może sie pozbierac po swojej suni ,która niestety musiał uśpić ; ((( Quote
Drzagodha Posted May 23, 2011 Author Posted May 23, 2011 Piątkowy plener ;) Takiej wielkości jestem :p Zarówno ja, jak i Korek :evil_lol: Quote
Drzagodha Posted May 25, 2011 Author Posted May 25, 2011 Gmina Kotla, z której pochodzi Korek, ma chętny dom na dwa małe psiaki z ich gminy. Jako, że z ich gminy mamy tylko trzy małe psiaki, to Korek ma szansę na dom :) Quote
`Kamilaa Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 Jej byłoby świetniee . Trzymam kciuki za naszego słodziaka . Jagoda napisz czy znalazł ten dom i wgl. co i jak .?;))):loveu::loveu: Quote
Drzagodha Posted May 28, 2011 Author Posted May 28, 2011 Dajcie się ludziom zastanowić :eviltong: To będzie decyzja na najbliższe lata ;) Quote
Drzagodha Posted June 11, 2011 Author Posted June 11, 2011 Za tydzień - kolejna akcja plenerowa, na stachuriadzie w Grochowicach Koreczek też się pokaże ;) Co prawda tylko na ulotkach, ale zawsze ;) Quote
Drzagodha Posted June 20, 2011 Author Posted June 20, 2011 Zaproszeń trzeba do Koreczka trochę wysłać ;) A ja wrzucę później nowe zdjęcia :) Quote
Weg Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 A witam, witam. ;) Dopiero się poznaję z Dogomanią. Ciekawie tu. :razz: Quote
Recommended Posts