Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 148
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ppx napisał(a):
Jak daleko jest wystawa od pks/pkp? :)

daguerrotype napisał(a):
Z 10/15 min (zależy od tempa) na piechotę z głównego dworca PKP.
Nie wiem, jak PKS ... trochę więcej :) W każdym razie z PKP całkiem blisko :)

nawet i 5 min z PKP da radę :) - a przy okazji mozna iśc wolniej przez park i przy okazji z psem pospacerować przed wystawą.
a to zależy na jaki dworzec PKS jedziesz, bo z Glownego, to trochę będzie, tak ze 20 min piechtą (mam na myśli trasę wzdłuż dwupasmówki), miejski chyba bezposrednio pod stadion z głównego pks nie dojeżdża, ale tak na przystanek na rondo obok Gali i dalej już 5 min piechotą. a z Południowego PKS to ta sama trasa co z PKP.
Do tej pory lubelski ZK zawsze zamieszczał na swoich stronach mapke jak dojechać na stadion - pewnie i teraz też będzie.

Posted

agnethka napisał(a):
czy ktoś co wie o potwierdzeniach? czy będą rozesłane tradycyjną pocztą, czy drogą mailową? chciałabym wiedzieć, bo do nas nic nie doszlo... :roll:

Ja dostałam emilkiem - do wydruku;-)

Posted

[quote name='agnethka']czy ktoś co wie o potwierdzeniach? czy będą rozesłane tradycyjną pocztą, czy drogą mailową? chciałabym wiedzieć, bo do nas nic nie doszlo... :roll:

wszystko jest na stronie
http://zk.lublin.pl/oddzial/index.php

i z ostatniej chwili: ZMIANA SĘDZIÓW!!!

Panie Świętoń i Bogucka z powodu choroby nie przyjadą do Lublina. W związku z tym :
Dusan Paunovic będzie sędziował buldogi francuskie i mopsy
Anna Redlicka: maltańczyki i cavaliery

proszę sprawdzać informacje na stronie, bo ulegnie zmianie plan sędziowania

Posted

agnethka napisał(a):
a spoko, nie trzeba drukować potwierdzenia :) to jak nie dotrze do mnie zapisze sobie nasz numer na wszelki wypadek ;)

jak nie dotrze, to:
numer katalogowy jest przy nazwisku w spisie wystawców,
weź ze sobą potwierdzenie wpłaty i w sekretariacie nie będzie problemu :)

Posted

agnethka napisał(a):
wiem, wiem ;)
w zeszłym roku miałam wsjo wydrukowane, ale wystarczyło samo moje nazwisko ;)
zresztą zawsze drukuje potwierdzenie wpłaty, nawet jak nie trzeba ;) taka nadgorliwość

pogode ładną zamówiliście? ;) hihi

mój osobistny szamam czaruje na 20 stopni i lekkie słonko za chmurkami :p

Posted

[quote name='narisowa']wszystko jest na stronie
http://zk.lublin.pl/oddzial/index.php

i z ostatniej chwili: ZMIANA SĘDZIÓW!!!

Panie Świętoń i Bogucka z powodu choroby nie przyjadą do Lublina. W związku z tym :
Dusan Paunovic będzie sędziował buldogi francuskie i mopsy
Anna Redlicka: maltańczyki i cavaliery

proszę sprawdzać informacje na stronie, bo ulegnie zmianie plan sędziowania
Czy tylko w nich są zmiany? Molosy długowłose są bez zmian?Sory, że pytam ale nie mogę otworzyć pliku :(

Posted

Paulina_mickey napisał(a):
Czy tylko w nich są zmiany? Molosy długowłose są bez zmian?Sory, że pytam ale nie mogę otworzyć pliku :(

bez zmian - u Davidovicza

Posted

nadpilickiebestyjki napisał(a):
Guciek - jak Ci się chce zostać do końca to jadę z Tobą - mam jedną duża i jedna małą - a jak Ci się nie chce - to jadę sama i mam dwie miejscówki dla ludzi z małymi psami na trasie Radom-Lublin :) w razie czego podaje tel. 607-340-559

No niestety Dorota pojedziesz sama z bestyjkami, bo ja mam juz osobe, no i nie siedze do konca :) Zumek nie cierpi wystaw ;)

Posted

Ppx napisał(a):
Jak daleko jest wystawa od pks/pkp? :)

daguerrotype napisał(a):
Z 10/15 min (zależy od tempa) na piechotę z głównego dworca PKP.
Nie wiem, jak PKS ... trochę więcej :) W każdym razie z PKP całkiem blisko :)

HelloKally napisał(a):
króciutko, na piechotkę przejdziesz spokojnie. Pociągiem jedziesz?

panbazyl napisał(a):
nawet i 5 min z PKP da radę :) - a przy okazji mozna iśc wolniej przez park i przy okazji z psem pospacerować przed wystawą.
a to zależy na jaki dworzec PKS jedziesz, bo z Glownego, to trochę będzie, tak ze 20 min piechtą (mam na myśli trasę wzdłuż dwupasmówki), miejski chyba bezposrednio pod stadion z głównego pks nie dojeżdża, ale tak na przystanek na rondo obok Gali i dalej już 5 min piechotą. a z Południowego PKS to ta sama trasa co z PKP.
Do tej pory lubelski ZK zawsze zamieszczał na swoich stronach mapke jak dojechać na stadion - pewnie i teraz też będzie.

Już o to pytałaś i już padło wiele odpowiedzi..
Poza tym polecam google maps! :P

Posted

narisowa napisał(a):
mój osobistny szamam czaruje na 20 stopni i lekkie słonko za chmurkami :p

u nas dziś cały dzień kropidlem z nieba aniołkowie nas raczyli przy temperaturze 15 stopni. W jeden dzień 35 w drugi 15 - super aura.

Posted

uuppss, przepraszam, nie zauważyłam. :)
Widziałam znajomy post i nie patrzyłam w tył, a się okazało, że to tylko podobny. :P

Posted

Potwierdzenie doszło, ale w przydomku mamy błąd, sprawdziłam ze zgłoszeniem pomyłka nie jest z mojej strony, napisałam meila /przedwczoraj/ i się zastanawiam czy poprawią? Pierwszy raz mam taki problem, co robić w takich przypadkach?

Jaka pogoda w Lublinie?

Posted

Dzisiaj trochę się chmurzy, ale jest koło 17-19 stopni, przynajmniej u mnie. Wiatr całkiem spory, nie wiem jak w centrum, tam pewnie trochę mniej ;) Jutro mogłoby być tak jak dzisiaj albo minimalnie cieplej ;)