Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Guciek napisał(a):
No, ZK Lublin wreszcie pomyślał! Wchodzę jako drugi pies na ringu [ jedyny w rasie...], przed nami tylko jeden curly coated :) Na finały tym bardziej nie chce mi się zostawać ;)

To po co jedziesz w ogóle na show, skoro nie zostaniesz na finałach?:hmmmm:
Dla mnie finały to kwintesencja wystawy:lol:

• Replies 148
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Doginka napisał(a):
To po co jedziesz w ogóle na show, skoro nie zostaniesz na finałach?:hmmmm:
Dla mnie finały to kwintesencja wystawy:lol:

A dla mnie męczenie psa czekaniem do popołudnia w taki gorąc, jaki ma być w niedzielę. Biorę co mi potrzeba [oby] do Mł Ch i wracam. I tak nic nie wywalczymy, więc - po co?

Posted

Guciek napisał(a):
A dla mnie męczenie psa czekaniem do popołudnia w taki gorąc, jaki ma być w niedzielę. Biorę co mi potrzeba [oby] do Mł Ch i wracam. I tak nic nie wywalczymy, więc - po co?

Z takim nastawieniem to na pewno nic nie ugrasz;-)

Posted

Wiem z jakim psem jadę, więc wiem jakie mam szanse, proste. To będą chyba pierwsze finały, które sobie darujemy, a wystawiamy się od 2007 ;) Szkoda mi czasu i przede wszystkim PSA, dla którego ten upał będzie mordęgą.

Posted

Guciek napisał(a):
Wiem z jakim psem jadę, więc wiem jakie mam szanse, proste. To będą chyba pierwsze finały, które sobie darujemy, a wystawiamy się od 2007 ;) Szkoda mi czasu i przede wszystkim PSA, dla którego ten upał będzie mordęgą.

jak miło poczytać rozsądne teksty :) W Radomiu jeden pies nie dożył czekając na finały, drugiego ledwo uratowano. Więc czy warto?

a tak przy okazji - Lubelski ZK chyba pierwszy raz promuje bezdomne psy na swojej stronie razem z info o wystawie! Gratulacje! Podoba mi sie pomysł!

Posted

Martyna, no moge pojechac chyba, bo ostatnio mnie nawigacja poprowadzila przez nowy most, a w droge powrotna przez stary wiec musze tylko dobrze ustawic :)

Posted

Doginka napisał(a):
Z takim nastawieniem to na pewno nic nie ugrasz;-)

Z jednej strony lepiej sie nie nastawiac na wygraną, bo potem jeśli się nie uda to będzie rozczarowanie;)
Poza tym rzeczywiście jak będzie te 30pare stopni to w taki upał cały dzień na słońcu się prażyć? Kiepski pomysł;p

Posted

kornel napisał(a):
Z jednej strony lepiej sie nie nastawiac na wygraną, bo potem jeśli się nie uda to będzie rozczarowanie;)
Poza tym rzeczywiście jak będzie te 30pare stopni to w taki upał cały dzień na słońcu się prażyć? Kiepski pomysł;p

Nie, ma być 20 stopni i zachmurzone podobno :lol:

Posted

ladySwallow napisał(a):
Nie, ma być 20 stopni i zachmurzone podobno :lol:

Jest jeszcze prawie tydzień, także wszelkie prognozy mogą ulec zmianie :)

Posted

daguerrotype napisał(a):
Jest jeszcze prawie tydzień, także wszelkie prognozy mogą ulec zmianie :)

Stąd słowo "podobno" ;) Ale chyba wolę 20 stopni i zachmurzenie bez deszczu niż 30 stopni bez ani jednej chmurki.

Posted

Dokładnie, jak by było 30 pare to łoojeju;p Współczuje wystawcom a w szczególności psiurom;)
Rzeczywiście lepsza opcja to zachmurzone niebo i 20 stopni:p

Posted

Ja również poszukuję psiaka do MP :) Gdyby ktos był tak miły i mógłby mi "powierzyć" psiaka w swoje ręce, bardzo proszę o kontakt :) GG: 31212053 lub PW :)
Jeśli się nie myle MP zaczyna sie po ocenie psiaków na ringu chyba 2 około 11.30 :)

Posted

panbazyl napisał(a):
a labków znów "jak psów" na ringu będzie.... dużo....

Labków chyba zawsze jak mrówków;p Chyba, że zdarza się, że mniej ich jest?;)

Posted

Paulina_mickey napisał(a):
Hej a ja będę na wystawie ale od innej strony tzn jako sekretarz sędziego- w sumie nigdy nie byłam na wystawie w takiej roli no ale zobaczymy jak będzie. :cool3:

Udanego debiutu w roli sekretarza;-)

Posted

bicolor napisał(a):
Ja również poszukuję psiaka do MP :) Gdyby ktos był tak miły i mógłby mi "powierzyć" psiaka w swoje ręce, bardzo proszę o kontakt :) GG: 31212053 lub PW :)
Jeśli się nie myle MP zaczyna sie po ocenie psiaków na ringu chyba 2 około 11.30 :)

mogę użyczyć czekoladowego gamonia albo czarnego wariata :evil_lol:

Posted

Z 10/15 min (zależy od tempa) na piechotę z głównego dworca PKP.
Nie wiem, jak PKS ... trochę więcej :) W każdym razie z PKP całkiem blisko :)