owczarek'ab Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 Ppx napisał(a):To Ty już gdzieś brałaś udział w MP? :) CACIB Łódź ;) Quote
anorektyczna.nerka Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 Czemu?! Bądźcie, dacie radę jakoś busixem Quote
panbazyl Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 Ppx napisał(a):PanBazyl, jakie jeszcze wystawy planujecie? :) jestem uzależniona od samochodu i koleżanki - my nie mamy swojego.... więc się dogadujemy i jak nam pasuje gdzieś razem to jedziemy. Pewnie Radom a na pewno za granicą - wynajmujemy busa w kilka osób i jest mi wiele latwiej dojechac za granicę niż szukać kogoś kto z mojej okolicy ma w ten sam dzień w Polsce wystawę.... niestety. Quote
evel Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 Mam pytanie, może głupie, ale proszę się nie śmiać, bo ja się nie znam :oops: :eviltong: Czy gdzieś można znaleźć info jakie psiaki są zgłoszone, czy to już się okazuje na miejscu ile czego i w ogóle? ;) Quote
panbazyl Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 agnethka napisał(a):Busem nie wezmą mnie z klatką ;) żadna frajda się z tym szarpać, zresztą nie do końca od tego jest zależna moja obecność... zobaczymy, ale się nie nastawiałam... no nie, przecież Dziuńka pięknie "kolankuje", jest po prostu cudna jako pies kolankowy w busie. Ubierz ją w jakieś ubranko i bedzie wszystkim się baaardzo podobać - powoedż że to ratlerek trochę zbyt wyrośnięty Quote
panbazyl Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 evel napisał(a):Mam pytanie, może głupie, ale proszę się nie śmiać, bo ja się nie znam :oops: :eviltong: Czy gdzieś można znaleźć info jakie psiaki są zgłoszone, czy to już się okazuje na miejscu ile czego i w ogóle? ;) no, gooopie, gooopie - też bym chicala to znac teraz, serio :) ilośc psów powinna się za kilka dni pojawić na stronach oddziału, tak jak to było ostatnio, ale już po zamknięciu zgłószeń. a z pewnością sprawdzisz wszystko w katalogu na miejscu (do nabycia przy biletach bedzie z pewnością ) Quote
panbazyl Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 a no tak - faktycznie masz tą samą sędzinę.... ech... ja też liczę na kolejne wyjazdy, bo samej znaleźć mi jakiś transport to czasem graniczy z cudem, a tak zawsze łatwiej i wszyscy zapsieni i nikt nie marudzi, ze nudno. owczarek'ab to jak chcesz mojego czarnucha to daj znać najlepiej na maila - jest w podpisie w zakladce "hodowla" znajdziesz bez problemu. Tylko uprzedzam - pies młody, ale już zaznajomiony z wystawami, ustawia się wspaniale, ale nigdy nie pokazywał się z kimś obcym na ringu, więc przed JH zalecam kilka rundek w celach ćwiczen :) Quote
owczarek'ab Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 [quote name='panbazyl'] owczarek'ab to jak chcesz mojego czarnucha to daj znać najlepiej na maila - jest w podpisie w zakladce "hodowla" znajdziesz bez problemu. Tylko uprzedzam - pies młody, ale już zaznajomiony z wystawami, ustawia się wspaniale, ale nigdy nie pokazywał się z kimś obcym na ringu, więc przed JH zalecam kilka rundek w celach ćwiczen :) Oczywiście odezwę się, ale jak już będę pewna czy jadę :) Bo nie wiem, czy tacie będzie chciało się jechać z Warszawy, a z obcą osobą mnie pewnie nie puści :roll: Quote
Guciek Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 W sumie to się zgłosiłam :) Jeśli nie będzie nikogo chętnego na wspólny przejazd autem z dołożeniem się do kosztów paliwa (prawdopodobnie zdążę już go machnąć na gaz :eviltong: ) to jadę PKS ;) Generalnie startuję z Białobrzegów, przez Radom i na Lublin - jak ktoś jest chętny, to proszę o kontakt, najlepiej na PW lub e-mail :) Mam berlingo, jadę tylko z jednym rudzielcem, więc miejsca będzie sporo. Ostatnio wiozłam dwa rudzielce i doga niemieckiego + właścicielkę i dziecko, więc nie ma problemu :-) Quote
AnkaW Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 oby tylko nie było takiego upału jak w Radomiu :( to był koszmar zarówno dla psów jak i wystawców Quote
ajcka Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 SZUKAM TRANSPORTU z Warszawy 1osoba i 2 male pieski 508761231 Quote
Guciek Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Autko na 99% będzie miało jednak gaz, ktoś chętny na podróż? :) ajcka - gdybyś dała radę dojechać chociaż do Grójca, to możesz się zabrać. Quote
Karolina. Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Może ktoś wie, czy można wprowadzać niezgłoszone psy na teren wystawy? Quote
anorektyczna.nerka Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Wydaje mi się, ze należy mieć książeczkę zdrowia, ew kaganiec Quote
evel Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Ja się waham czy wziąć swojego dzikiego dzika, mam zamiar mieć książeczkę, kaganiec i może kennel. Ostatnio znajomej sprawdzali tylko szczepienia, wprowadzała dwa BC, jednego na pokazy frisbee, drugiego gratis ;) Quote
panbazyl Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 a ja kombinuję jak dojechać z mojego zad.... do Lublina. Bo pierwszy pks w niedzielę mam o 10.20.... więc po zawodach juz będzie jak nim miała bym jechać. Pewnie w sobotę pojadę już. Ale to abstrakcja - mam ok 25 km do Lublina a nie mam czym dojechać. Quote
nelcik Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Jest już spis wystawców i plan sędziowania: http://www.zk.lublin.pl/oddzial/index.php Quote
Karolina. Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 HelloKally napisał(a):Wydaje mi się, ze należy mieć książeczkę zdrowia, ew kaganiec evel napisał(a):Ja się waham czy wziąć swojego dzikiego dzika, mam zamiar mieć książeczkę, kaganiec i może kennel. Ostatnio znajomej sprawdzali tylko szczepienia, wprowadzała dwa BC, jednego na pokazy frisbee, drugiego gratis ;) Dzięki za odpowiedź :) Quote
Pointer11 Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Wyslalam wiadomosc do zwiazku z proba o zmiany klasy z uzytkowej na otwarta a teraz w spisie widze ze jestem w uzytkowej jak myślicie jak do nich we wtorek zadzwonie to cos zmieni ...? Quote
Doginka Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Zna ktoś tę Panią sędzię: Galyna Kalinichenko (Ua)?:hmmmm: Co lubi, jak sędziuje, ogólnie wszystko;-)? Quote
Ppx Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Jedzie ktoś z woj.podkarpackiego lub w małopolskiego? :) Quote
Guciek Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 No, ZK Lublin wreszcie pomyślał! Wchodzę jako drugi pies na ringu [ jedyny w rasie...], przed nami tylko jeden curly coated :) Na finały tym bardziej nie chce mi się zostawać ;) Quote
Recommended Posts