Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 148
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ppx napisał(a):
PanBazyl, jakie jeszcze wystawy planujecie? :)

jestem uzależniona od samochodu i koleżanki - my nie mamy swojego.... więc się dogadujemy i jak nam pasuje gdzieś razem to jedziemy. Pewnie Radom a na pewno za granicą - wynajmujemy busa w kilka osób i jest mi wiele latwiej dojechac za granicę niż szukać kogoś kto z mojej okolicy ma w ten sam dzień w Polsce wystawę.... niestety.

Posted

Mam pytanie, może głupie, ale proszę się nie śmiać, bo ja się nie znam :oops: :eviltong: Czy gdzieś można znaleźć info jakie psiaki są zgłoszone, czy to już się okazuje na miejscu ile czego i w ogóle? ;)

Posted

agnethka napisał(a):
Busem nie wezmą mnie z klatką ;) żadna frajda się z tym szarpać, zresztą nie do końca od tego jest zależna moja obecność...
zobaczymy, ale się nie nastawiałam...

no nie, przecież Dziuńka pięknie "kolankuje", jest po prostu cudna jako pies kolankowy w busie. Ubierz ją w jakieś ubranko i bedzie wszystkim się baaardzo podobać - powoedż że to ratlerek trochę zbyt wyrośnięty

Posted

evel napisał(a):
Mam pytanie, może głupie, ale proszę się nie śmiać, bo ja się nie znam :oops: :eviltong: Czy gdzieś można znaleźć info jakie psiaki są zgłoszone, czy to już się okazuje na miejscu ile czego i w ogóle? ;)

no, gooopie, gooopie - też bym chicala to znac teraz, serio :)
ilośc psów powinna się za kilka dni pojawić na stronach oddziału, tak jak to było ostatnio, ale już po zamknięciu zgłószeń.
a z pewnością sprawdzisz wszystko w katalogu na miejscu (do nabycia przy biletach bedzie z pewnością )

Posted

a no tak - faktycznie masz tą samą sędzinę....
ech...
ja też liczę na kolejne wyjazdy, bo samej znaleźć mi jakiś transport to czasem graniczy z cudem, a tak zawsze łatwiej i wszyscy zapsieni i nikt nie marudzi, ze nudno.

owczarek'ab to jak chcesz mojego czarnucha to daj znać najlepiej na maila - jest w podpisie w zakladce "hodowla" znajdziesz bez problemu. Tylko uprzedzam - pies młody, ale już zaznajomiony z wystawami, ustawia się wspaniale, ale nigdy nie pokazywał się z kimś obcym na ringu, więc przed JH zalecam kilka rundek w celach ćwiczen :)

Posted

[quote name='panbazyl']
owczarek'ab to jak chcesz mojego czarnucha to daj znać najlepiej na maila - jest w podpisie w zakladce "hodowla" znajdziesz bez problemu. Tylko uprzedzam - pies młody, ale już zaznajomiony z wystawami, ustawia się wspaniale, ale nigdy nie pokazywał się z kimś obcym na ringu, więc przed JH zalecam kilka rundek w celach ćwiczen :)
Oczywiście odezwę się, ale jak już będę pewna czy jadę :) Bo nie wiem, czy tacie będzie chciało się jechać z Warszawy, a z obcą osobą mnie pewnie nie puści :roll:

Posted

W sumie to się zgłosiłam :) Jeśli nie będzie nikogo chętnego na wspólny przejazd autem z dołożeniem się do kosztów paliwa (prawdopodobnie zdążę już go machnąć na gaz :eviltong: ) to jadę PKS ;) Generalnie startuję z Białobrzegów, przez Radom i na Lublin - jak ktoś jest chętny, to proszę o kontakt, najlepiej na PW lub e-mail :) Mam berlingo, jadę tylko z jednym rudzielcem, więc miejsca będzie sporo. Ostatnio wiozłam dwa rudzielce i doga niemieckiego + właścicielkę i dziecko, więc nie ma problemu :-)

Posted

Autko na 99% będzie miało jednak gaz, ktoś chętny na podróż? :)
ajcka - gdybyś dała radę dojechać chociaż do Grójca, to możesz się zabrać.

Posted

Ja się waham czy wziąć swojego dzikiego dzika, mam zamiar mieć książeczkę, kaganiec i może kennel. Ostatnio znajomej sprawdzali tylko szczepienia, wprowadzała dwa BC, jednego na pokazy frisbee, drugiego gratis ;)

Posted

a ja kombinuję jak dojechać z mojego zad.... do Lublina. Bo pierwszy pks w niedzielę mam o 10.20.... więc po zawodach juz będzie jak nim miała bym jechać. Pewnie w sobotę pojadę już. Ale to abstrakcja - mam ok 25 km do Lublina a nie mam czym dojechać.

Posted

HelloKally napisał(a):
Wydaje mi się, ze należy mieć książeczkę zdrowia, ew kaganiec

evel napisał(a):
Ja się waham czy wziąć swojego dzikiego dzika, mam zamiar mieć książeczkę, kaganiec i może kennel. Ostatnio znajomej sprawdzali tylko szczepienia, wprowadzała dwa BC, jednego na pokazy frisbee, drugiego gratis ;)

Dzięki za odpowiedź :)

Posted

Wyslalam wiadomosc do zwiazku z proba o zmiany klasy z uzytkowej na otwarta a teraz w spisie widze ze jestem w uzytkowej jak myślicie jak do nich we wtorek zadzwonie to cos zmieni ...?

Posted

No, ZK Lublin wreszcie pomyślał! Wchodzę jako drugi pies na ringu [ jedyny w rasie...], przed nami tylko jeden curly coated :) Na finały tym bardziej nie chce mi się zostawać ;)