BORYSboxer Posted September 30, 2013 Posted September 30, 2013 Ooo tak, jesiennego Antka poprosimy... Quote
sonica Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 (edited) " class="ipsImage" alt=""> No troszke sie przypomnimy z okazji zbliżającej się rocznicy:), nie wiem czy pamiętacie ale ja tam zaraz mija rok Antka z nami i jak widać chyba jest z nami szczęśliwy a z Maja komitywa trwa w najlepsze;))) Edited February 2, 2014 by sonica dopis treści Quote
sonica Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 " class="ipsImage" alt="">" class="ipsImage" alt="">" class="ipsImage" alt=""> Quote
Poprawna Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 Boże, jakie cudowne szczęście :). Dzięki za taki dom dla Antka :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
BORYSboxer Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 O tak takich domków więcej trzeba...ale chcialabym zauważyć, że Antek leniuszek znów w pozycji leżącej...takiemu to dobrze...:loveu: Quote
sonica Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 w zasadzie najłatwiej robić mi im zdjęcia w domu, bo na podwórku to trzeba mieć oczy dookoła głowy, żeby widzieć co robi Maja z Antkiem bo pomysłów im nie brakuje, a aparat mam większych gabarytów więc nie chce go upuścić ani rozwalić jak latam za nimi bo mąż mówiąc krótko by się wkurzył:) wczoraj oboje lepili ze mną bałwana, zabawa była przednia, z takich info na temat Antka to chłopak jest jedynie na suchej karmie z powodów alergii na drób i trzeba kurczaczka całkowicie odrzucić, ale na wadze nie stracił,chętnie je i co po niektóre rzeczy też się poprawiły(tzw twarde dowody:) Quote
BORYSboxer Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 Świetny pies I pomyśleč, że ktoś miał plan uśpienia jego... Quote
toyota Posted February 2, 2014 Author Posted February 2, 2014 [quote name='BORYSboxer']Świetny pies I pomyśleč, że ktoś miał plan uśpienia jego...[/QUOTE] I jeszcze pomyśleć, że od szczeniaka był przy tych koksach, a jak trochę podrósł to na łańcuchu. To niewiarygodne, że pies może mieć tak wspaniały charakter, i że pomimo warunków w jaki przebywał nie zostało to zniszczone, ta jego radość i miłość do ludzi. Po sto kroć Ci dziękuję sonica za taki dom dla Antka ! Sonica, ale na tym ostatnim zdjęciu, to jest jakaś inna dziewuszka czy też Maja ? Bo jakaś taka większa się wydaje ? Quote
sonica Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 Na tym drugim zdjęciu jest Agusia i moja siostra, jak ja jestem w pracy to z Antkiem i Mają siedzi właśnie Marlena i Agusia:)także Ante chowa się z dwójką dzieci, Agusia ma 4 latka(jutro dokładnie ma urodzinki) Quote
Livka Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 :loveu::loveu::loveu:długo czekał, ale się doczekał ;) super psiak, super domek :) Quote
sonica Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 żeby nie było że nic nie robi tylko leży" class="ipsImage" alt="">" class="ipsImage" alt="">" class="ipsImage" alt=""> Quote
dominikabankert Posted May 3, 2014 Posted May 3, 2014 moze jakies wiesci i zdjecia z sesji wiosennej naszego ukochanego:razz::razz::razz::razz::razz: Quote
sonica Posted May 30, 2014 Posted May 30, 2014 Zdjęcia przed chwilą przesłane przez moja siostre" class="ipsImage" alt=""> Quote
sonica Posted May 30, 2014 Posted May 30, 2014 [IMG]http://images65.fotosik.pl/1028/03c6eef2fe1195bamed.jpg" class="ipsImage" alt=""> [ Quote
sonica Posted May 30, 2014 Posted May 30, 2014 (edited) " class="ipsImage" alt=""> Edited May 30, 2014 by sonica . Quote
dominikabankert Posted May 30, 2014 Posted May 30, 2014 piekna ma dziewczynka poduszke z Atosa:evil_lol::multi::multi::loveu: Quote
Martika&Aischa Posted May 30, 2014 Posted May 30, 2014 Atosek jak Lord :) taki to ma życie :lol: Quote
Livka Posted May 30, 2014 Posted May 30, 2014 Ale foty ... serce się raduje :multi::multi::multi: Quote
Poprawna Posted June 5, 2014 Posted June 5, 2014 Niewiarygodne jak zmieniło się życie tego psiaka.... Jaki to wspaniały psiak w stosunku do dzieciaczków... Aż łza się w oku kręci.... Quote
BORYSboxer Posted October 16, 2014 Posted October 16, 2014 Sonica, co u Was, jak Atosek? Widze, że ostatnie zdjecia poznikały. Quote
sonica Posted October 17, 2014 Posted October 17, 2014 Cześć, nie umiem się odnaleźć, jakaś masakra, powiem Wam coś nowego Antek ma nowego przyjaciela, tylko uwaga to ktoś w kogo byście mi nie uwierzyły gdyby nie zobaczyły:) http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/dda882642be82190.html Quote
Recommended Posts