Jump to content
Dogomania

ATOS w DS :)))))))))))) !!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przecież obiecałam, że będę pokazywać jak Antek żyje;), ostatnio schudł i zaczynam się złościć bo wiosna mu do tyłka zajrzała i na wszystko nosem kręci najchętniej siedzi na dworze i powietrzem żyje, a ja chodzę i podtykam mu co mogę a on ma mnie w nosie:mad:

Posted

sonica napisał(a):
Przecież obiecałam, że będę pokazywać jak Antek żyje;), ostatnio schudł i zaczynam się złościć bo wiosna mu do tyłka zajrzała i na wszystko nosem kręci najchętniej siedzi na dworze i powietrzem żyje, a ja chodzę i podtykam mu co mogę a on ma mnie w nosie:mad:

:cool3: francuski piesek :eviltong:

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Naszego Maciusia podratowałam 2 bazarkami ...więc kwotę która została chciałabym przelać dla Ledy ( 51 zł 95 gr )
Poprosze o numerek konta do wpłat jeśli oczywiście nikt nie ma nic przeciwko
:)

Doszła też deklaracja od wujka Rolanda _ de zaraz ją odeśle na konto z dopiskiem zwrot i poinformuję wujka że nasz Antoniusz już dawno w swoim domku :)

Toyota ciocia co z Ledą :( ??? rozumiem że ani śladu :( ???

Posted

[IMG]http://images50.fotosik.pl/1933/f5dbb8a0559c2804med.jpg" class="ipsImage" alt="">[IMG]http://images39.fotosik.pl/2019/bab16d7a0da6335cmed.jpg" class="ipsImage" alt="">" class="ipsImage" alt="">

Posted

" class="ipsImage" alt="">" class="ipsImage" alt="">" class="ipsImage" alt="">" class="ipsImage" alt=""> Nie mogłam się zdecydować na jedno więc powklejałam kilka:)

Posted

Obroża nie taka nowa już ale tak mu do twarzy w tym kolorze (nie zauroczą mi go sąsiedzi, którzy go uwielbiają:evil_lol:). Maja bać Atosa, nie realne ona od urodzenia przebywała z dużym psem Maniuś był większy od Tośka, to jest zespół do zadań specjalnych (czytać do brojenia) Antek jest wobec niej strasznie delikatny uważa na nią jak na szkło, bo mnie tam można staranować a co tam;)Razem bawia się na ogrodzie, Maja stara się go nauczyć bawi piłką chodzi za nim rzuca mu piłkę i woła Tosi mas no mas i wczoraj wziął ta piłke wreszcie w pychol,zobaczymy może nauczy go zabawy innej niż mordowanie zabawek:diabloti:

Posted

sonica napisał(a):
Obroża nie taka nowa już ale tak mu do twarzy w tym kolorze (nie zauroczą mi go sąsiedzi, którzy go uwielbiają:evil_lol:). Maja bać Atosa, nie realne ona od urodzenia przebywała z dużym psem Maniuś był większy od Tośka, to jest zespół do zadań specjalnych (czytać do brojenia) Antek jest wobec niej strasznie delikatny uważa na nią jak na szkło, bo mnie tam można staranować a co tam;)Razem bawia się na ogrodzie, Maja stara się go nauczyć bawi piłką chodzi za nim rzuca mu piłkę i woła Tosi mas no mas i wczoraj wziął ta piłke wreszcie w pychol,zobaczymy może nauczy go zabawy innej niż mordowanie zabawek:diabloti:

takie wieści mogłabym czytać godzinami :lol: