wojtuś Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 Sonica cudne zdjęcia, szczęśliwa cała Rodzina :) Quote
BORYSboxer Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Rewelacja...po zdjęciach widać jakby Atos był w tym domku od zawsze.... Quote
sonica Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Kolejny dzień minął i makabra no, pomimo oczekiwań nic się nie wydarzyło:diabloti: nie demoluje mieszkania, nie podkopuje się pod bramą, nie przewraca mi dziecka, no normalnie ciotki co Wy mi za psa wyadoptowałyście:mad:toż to ciele, które zachowuje się jakby był z nami od zawsze, wczoraj mąż poszedł z dzieckiem do toalety ja byłam jeszcze w pracy jak wróciłam opowiada mi słuchaj poszedłem z Mają do toalety bo chciała siusiu, Tosiek był w pokoju, posadziłem mała wyszedłem na moment coś sprawdzić psa nie ma wróciłem się do toalety pytam Mai był Antek Maja nie ma;)(jej ulubiona odpowiedź nie ma, co się nie zapytasz to nie ma;)wróciłem się do pokoju no nie ma wyjrzałem na zewnątrz ale nic a drzwi były zamknięte więc wchodze do sypialni a tam Tosiek uwalony tyłkiem na poduszkach i udaje że go nie ma:), wysłałam że się udusze ze śmiechu jak mi opowaidał. Tosiek zaprzyjaźnił się z wszystkimi spaniami w domu mam na telefonie fajne zdjęcie jak śpi z dziewczynkami w łóżku jakby ktoś reflektował że wstawi to moge mmsem przesłać? znajdzie się chetny? Quote
Martika&Aischa Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 no ja jak zwykle nie mogę się napatrzeć :loveu: :lol: Quote
Kasia77 Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 Antoś, co Ty nic nie piszesz? , co u Ciebie słychać chłopaku ? ;) Quote
dominikabankert Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 co jest Atos ma dom............nie wierze.....ale sie ciesze w razie jak jest jakis dlug to place mu w marcu jak wroce do ojczyzny ale normalnie sie ciesze i nie ciesze bo sama go chcialam na wiosne wziasc...powodzenia w nowym domu i gratuluje rodzince takiego synka Quote
sonica Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 Witajcie u Antka - super, biega szaleje, wariuje pełen zestaw. Ładnie je, na smyczy na spacerkach chodzi grzecznie, teraz wyleguje się przed kominkiem, także przysłowiowa nuda.......;) Quote
Mysza2 Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 Ależ wielki ten Atosek:):) Życzę dalej domkowi nudy i jeszcze raz nudy:):) Quote
Martika&Aischa Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 dominikabankert napisał(a):co jest Atos ma dom............nie wierze.....ale sie ciesze w razie jak jest jakis dlug to place mu w marcu jak wroce do ojczyzny ale normalnie sie ciesze i nie ciesze bo sama go chcialam na wiosne wziasc...powodzenia w nowym domu i gratuluje rodzince takiego synka Domi tyle czasu czekał i jak już straciłyśmy nadzieję to stał się cud ;) Quote
bela51 Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 To wielka radosc, jak pies znajdzie taki dobry dom.:lol::loveu: Sliczny, łagodny olbrzym ! Super ! Quote
toyota Posted February 10, 2013 Author Posted February 10, 2013 Przesłałam jeszcze dla Atosa od mojej Mamy 50 zł. Chciałabym zapytać, czy pieniądze z bazarku transportowego będą przeznaczone na hotel ? Z tego co wiem na transport zrzucili się ludzie z forum labkowego i uzbierała się cała kwota. Poprawcie mnie jeśli się mylę... Quote
ewes Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 100 zł z bazarku transportowego przekazaliśmy na transport ;) reszta zostanie przekazana na dług:). Dziś kończy się bazarek, jeśli do jutra otrzymam wszystkie wpłaty to przeleję pieniążki na konto Atosa :) Quote
toyota Posted February 10, 2013 Author Posted February 10, 2013 Ewes, to jeszcze jakiś drugi bazarek zrobiłaś oprócz transportowego, bo ja już nic z tego nie rozumiem :???:. Quote
ewes Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 nie, nie.. tylko ten transportowy, ale on trwa do dzisiaj. Quote
Martika&Aischa Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 toyota napisał(a):Przesłałam jeszcze dla Atosa od mojej Mamy 50 zł. Chciałabym zapytać, czy pieniądze z bazarku transportowego będą przeznaczone na hotel ? Z tego co wiem na transport zrzucili się ludzie z forum labkowego i uzbierała się cała kwota. Poprawcie mnie jeśli się mylę... Asieńko jak zwykle ogromne podziękowania dla mamy :loveu::loveu::loveu: Quote
Beatkaa Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 O matko !!!!:-o:-o:loveu::loveu: Atosku ale Ci się domek trafił!!!Buzia mi się cieszy jak patrzę na te zdjęcia !! :cool1::loveu: Quote
Martika&Aischa Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 W kasie mam 140 zł i tą kwotę przelewam do hoteliku na spłatę długu naszego Tośka. Quote
Recommended Posts