Jump to content
Dogomania

ATOS w DS :)))))))))))) !!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kolejny dzień minął i makabra no, pomimo oczekiwań nic się nie wydarzyło:diabloti: nie demoluje mieszkania, nie podkopuje się pod bramą, nie przewraca mi dziecka, no normalnie ciotki co Wy mi za psa wyadoptowałyście:mad:toż to ciele, które zachowuje się jakby był z nami od zawsze, wczoraj mąż poszedł z dzieckiem do toalety ja byłam jeszcze w pracy jak wróciłam opowiada mi słuchaj poszedłem z Mają do toalety bo chciała siusiu, Tosiek był w pokoju, posadziłem mała wyszedłem na moment coś sprawdzić psa nie ma wróciłem się do toalety pytam Mai był Antek Maja nie ma;)(jej ulubiona odpowiedź nie ma, co się nie zapytasz to nie ma;)wróciłem się do pokoju no nie ma wyjrzałem na zewnątrz ale nic a drzwi były zamknięte więc wchodze do sypialni a tam Tosiek uwalony tyłkiem na poduszkach i udaje że go nie ma:), wysłałam że się udusze ze śmiechu jak mi opowaidał. Tosiek zaprzyjaźnił się z wszystkimi spaniami w domu mam na telefonie fajne zdjęcie jak śpi z dziewczynkami w łóżku jakby ktoś reflektował że wstawi to moge mmsem przesłać? znajdzie się chetny?

Posted

co jest Atos ma dom............nie wierze.....ale sie ciesze w razie jak jest jakis dlug to place mu w marcu jak wroce do ojczyzny ale normalnie sie ciesze i nie ciesze bo sama go chcialam na wiosne wziasc...powodzenia w nowym domu i gratuluje rodzince takiego synka

Posted

Witajcie u Antka - super, biega szaleje, wariuje pełen zestaw. Ładnie je, na smyczy na spacerkach chodzi grzecznie, teraz wyleguje się przed kominkiem, także przysłowiowa nuda.......;)

Posted

dominikabankert napisał(a):
co jest Atos ma dom............nie wierze.....ale sie ciesze w razie jak jest jakis dlug to place mu w marcu jak wroce do ojczyzny ale normalnie sie ciesze i nie ciesze bo sama go chcialam na wiosne wziasc...powodzenia w nowym domu i gratuluje rodzince takiego synka

Domi tyle czasu czekał i jak już straciłyśmy nadzieję to stał się cud ;)

Posted

Przesłałam jeszcze dla Atosa od mojej Mamy 50 zł.

Chciałabym zapytać, czy pieniądze z bazarku transportowego będą przeznaczone na hotel ? Z tego co wiem na transport zrzucili się ludzie z forum labkowego i uzbierała się cała kwota. Poprawcie mnie jeśli się mylę...

Posted

100 zł z bazarku transportowego przekazaliśmy na transport ;)
reszta zostanie przekazana na dług:). Dziś kończy się bazarek, jeśli do jutra otrzymam wszystkie wpłaty to przeleję pieniążki na konto Atosa :)

Posted

toyota napisał(a):
Przesłałam jeszcze dla Atosa od mojej Mamy 50 zł.

Chciałabym zapytać, czy pieniądze z bazarku transportowego będą przeznaczone na hotel ? Z tego co wiem na transport zrzucili się ludzie z forum labkowego i uzbierała się cała kwota. Poprawcie mnie jeśli się mylę...

Asieńko jak zwykle ogromne podziękowania dla mamy :loveu::loveu::loveu: