Livka Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Trzymam kciuki za podróż i aklimatyzację :thumbs: Quote
Martika&Aischa Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Livka napisał(a):Trzymam kciuki za podróż i aklimatyzację :thumbs: i ja się dołącze :) zaciskam z całych sił ;) Quote
sonica Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Hej Tosiek już, jest w swoim domu i jest rewelacja, trasa mineła swietnie, pies był przegrzeczny i spokojny, w domu Majce nie robi w ogóle krzywdy, jest dla mniej bardzo delikatny, podchodzi podtyka łepek, polizuje ale o żadnym skakaniu nie ma mowy, resztę napisze później Quote
ewes Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 super! :multi: Tosiek bądź grzeczny ;) powodzenia chłopie... i czekamy na 'resztę' :razz: Quote
Kasia77 Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 (edited) sonica napisał(a):Hej Tosiek już, jest w swoim domu i jest rewelacja, trasa mineła swietnie, pies był przegrzeczny i spokojny, w domu Majce nie robi w ogóle krzywdy, jest dla mniej bardzo delikatny, podchodzi podtyka łepek, polizuje ale o żadnym skakaniu nie ma mowy, resztę napisze później To pierwsze chwile w nowym, obcym miejscu ;) , u mnie też nie szalał i nie skakał po przyjeździe, był zdezorientowany, musiał sie zadomowic na dobre i poczuc pewnie, - troche to trwało. Bądź szczęśliwy Antoni... Edited February 3, 2013 by Kasia77 Quote
sonica Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 hej, godziny mijają a pies jest cudowny, od nas czułości się domaga ale do Mai podchodzi z taką delikatnością, że szok,Maniek jak szedł to taranem;) a Tosiek jak z jajkiem się z nia obchodzi ale chipsy już wspólne były ;) postaram się coś dziś wstawić, ale nic nie obiecuje bo zasypiam na stojąco Quote
Martika&Aischa Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Bardzo się cieszę że Tosiek zachowuje się na 5 z plusem ;) oby tak dalej :) Quote
evita2000 Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Wygląda na to,ze Atosek znalazł swoją rodzinę i swoje miejsce na ziemi :) Quote
Maciek777 Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 evita2000 napisał(a):Wygląda na to,ze Atosek znalazł swoją rodzinę i swoje miejsce na ziemi :) Czego mu życzę:) Quote
basiek8 Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 A jak z finansami Atosa? Mamy do zaplacenia hotelik za styczeń, czy są jeszcze jakieś długi? Quote
sonica Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 Kochani, pierwsza noc mineła i ......(budujemy napięcie:) i przespaliśmy pięknie, Tosiek zachowuje się jakby mieszkał z nami od zawsze, pięknie sygnalizuje potrzeby wyjścia i wejścia do domu, żadnych pisków, zjadł troszeczkę, wody pije hektolitry, dziś od rana zachowuje się jakby był w raju teraz dzwoniłam do siostry to wyleguje się z dziewczynkami na dywanie, bawi się z nimi oby nie zapeszyć. Ogólnie wczoraj zrobiliśmy 956 km, ponieważ w Bukowie nawigacja nas źle wyprowadziła;( i w związku z tym ukłony dla mojego męża który za kierownicą spędził 14 godzin Quote
Martika&Aischa Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 basiek8 napisał(a):A jak z finansami Atosa? Mamy do zaplacenia hotelik za styczeń, czy są jeszcze jakieś długi? basiu na koncie mamy w tej chwili ( właśnie sprawdziłam 90 zł od Toyoty i jej kochanej mamy :) czekam jeszcze aż wpłyną zaległe deklaracje za styczeń :) trwa bazarek więc myślę że jak to wszystko spłynie pozbedziemy się długu :) Quote
bela51 Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 Ja miło czytac takie wiadomosci, ze Atos wreszcie w swoim domu:lol: Quote
sonica Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 a może zmienić tak nazwę wątku, Tosiek już wswoim domku Quote
Handzia55 Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 Za długie czekanie to jest dobre śniadanie.:loveu: Atos długo czekał ale się doczekal wspaniałego domku. Życzę samych szczęśliwych chwil:loveu: Quote
Recommended Posts