Lu_Gosiak Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 jak wejdziesz na dzial głowny: psy w potrzebie do adopcji na dole na zielono sa modzi tego działu - napisz do Czarodziejki:) - bedzie szybciej Quote
Martika&Aischa Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Wpłynęły pieniążki od cioteczek : Goldenek2 - 10 zł :) Katarzyna09 - 50 zł :) Rozliczenie zawsze do wglądu w 2 poście :) Quote
Martika&Aischa Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Cioteczki i co dalej z Atosem ???? Kiedy go zabieramy ??? Quote
toyota Posted May 9, 2011 Author Posted May 9, 2011 Proszę jeszcze o cierpliwość, bo pojawia się na horyzoncie jakaś szansa na awaryjny DT do czasu zwolnienia się miejsca u Mariamc. Trzeba by jedynie sfinansować transport, karmę, kastrację i weta. Nie jest to jeszcze nic pewnego, ale wyklaruje się w ciągu najbliższych dni. Kontakt dostałam z dogo. Quote
Martika&Aischa Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 [quote name='toyota']Proszę jeszcze o cierpliwość, bo pojawia się na horyzoncie jakaś szansa na awaryjny DT do czasu zwolnienia się miejsca u Mariamc. Trzeba by jedynie sfinansować transport, karmę, kastrację i weta. Nie jest to jeszcze nic pewnego, ale wyklaruje się w ciągu najbliższych dni. Kontakt dostałam z dogo.[/QUOTE] No to czekamy cierpliwie i kciuki mocno zaciskamy oby tylko udało się Atoska przenieść do awaryjnego DT :) Quote
wojtuś Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Trzymam kciuki za ten awaryjny DT:) Toyota a jak Atos, udało Ci się go odwiedzić? Quote
Lu_Gosiak Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 noo to oby sie udalo Go wreszcie zabrac w bezpieczne miejsce - kase nazbieramy na co potrzeba - byle byl bezpieczny Quote
toyota Posted May 9, 2011 Author Posted May 9, 2011 [quote name='wojtuś']Trzymam kciuki za ten awaryjny DT:) Toyota a jak Atos, udało Ci się go odwiedzić?[/QUOTE] Nie udało mi się zrobić mu zdjęć, nie wyrabiam się przez te szczeniaki. Jutro też jadę sprawdzić dom dla jednego... Codziennie chodzę tam na spacery i patrzę na niego z daleka. Nie podchodzę, bo moje "upierdliwce " nie tolerują większych od siebie. Quote
Martika&Aischa Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Potwierdzam następną wpłatę : cioteczka iwna5702 - 20 zł :) Quote
wiolabiszop Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 No to czekamy na wieści .Ja Joasiu transport mogę zapewnić tak jak juz mówiłam poprzednio .Z mojej strony nic sie nie zmieniło.:)))ATOSKU cierpliwości psiaku. Quote
kaja69 Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Atos ma awaryjny dt,do czasu az nie zwolni sie miejsce w hoteliku,moja koleżanka zgodziła sie przyjąc go.Będzie miał do dyspozycji podwórko z dala od ulicy,spacerki na smyczy,stały kontakt z człowiekiem i żadnego łańcucha:lol: Z Asia juz rozmawiałam,zreszta sama ma sprawdzić ten dom.I tak jak Asia pisała prędzej koszty to kastracja,szczepienia,karma,odrobaczenia itp Quote
Lu_Gosiak Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 super:):) bardzo sie ciesze, ze w koncu bedzie bezpieczny Quote
bric-a-brac Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Świetne wieści! Ja czytam tu na bieżąco, rzadziej się udzielam, ale kibicuję. Quote
wojtuś Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 [quote name='toyota']Nie udało mi się zrobić mu zdjęć, nie wyrabiam się przez te szczeniaki. Jutro też jadę sprawdzić dom dla jednego... Codziennie chodzę tam na spacery i patrzę na niego z daleka. Nie podchodzę, bo moje "upierdliwce " nie tolerują większych od siebie. Dzięki piekne:) Ważne że Atos tam jest i pewnie jeszcze nie wie co go dobrego czeka - już niedługo myślę:) [quote name='kaja69']Atos ma awaryjny dt,do czasu az nie zwolni sie miejsce w hoteliku,moja koleżanka zgodziła sie przyjąc go.Będzie miał do dyspozycji podwórko z dala od ulicy,spacerki na smyczy,stały kontakt z człowiekiem i żadnego łańcucha:lol: Z Asia juz rozmawiałam,zreszta sama ma sprawdzić ten dom.I tak jak Asia pisała prędzej koszty to kastracja,szczepienia,karma,odrobaczenia itp Kaju a gdzie jest ten BDT, daleko od Toyoty? [quote name='Lu_Gosiak']super:):) bardzo sie ciesze, ze w koncu bedzie bezpieczny Super, super - prosze Was w takim razie o sprawdzenie domku i jak najprędzej zabierzmy Psiaka:):) Martiko - pięknie działasz i.. już drugi post Twój na księgowość:) Ja sie cieszę z Takiej księgowej:loveu: Quote
Martika&Aischa Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Oj wojtuś nie nie ;) to moja pierwsza księgowość :oops: Księgową oneczek jest Beatkaa a ja tylko uzupełniam wpłaty w rozliczeniach ;) O matko ja źle odczytałam:crazyeye: tak tak drugi post mój :evil_lol: Ja dziś miałam za dużo wrażeń i nie myślę logicznie :oops: Quote
Martika&Aischa Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 :loveu:I przyleciała kolejna wpłata na konto Atoska - RenataN -:loveu:- 20 zł Quote
wojtuś Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 [quote name='Martika@Aischa']Oj wojtuś nie nie ;) to moja pierwsza księgowość :oops: Księgową oneczek jest Beatkaa a ja tylko uzupełniam wpłaty w rozliczeniach ;) O matko ja źle odczytałam:crazyeye: tak tak drugi post mój :evil_lol: Ja dziś miałam za dużo wrażeń i nie myślę logicznie :oops:[/QUOTE] Wiem Martiko, dużo wrażeń, a ja nie napisałem wyraźnie że drugi post na wątku Atoska;) Quote
toyota Posted May 11, 2011 Author Posted May 11, 2011 Kaja69, do jakiej miejscowości dokładnie ma pojechać Atos ? Quote
BERKANO Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 świetna wiadomość!!!!!!!!!! Atosik jest bezpieczny!!!! Teraz jak najszybciej przetransportować Go trzeba do tego DT Quote
Iljova Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Cześć Atosku czekają Cię zmiany, ale ja będę się cieszyć jak już to nastąpi, jak będziesz na miejscu :) Quote
Martika&Aischa Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Atosku pakuj walizki i wyruszaj po nowe, lepsze życie:multi: Quote
Recommended Posts