Jump to content
Dogomania

ATOS w DS :)))))))))))) !!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Proszę jeszcze o cierpliwość, bo pojawia się na horyzoncie jakaś szansa na awaryjny DT do czasu zwolnienia się miejsca u Mariamc. Trzeba by jedynie sfinansować transport, karmę, kastrację i weta.

Nie jest to jeszcze nic pewnego, ale wyklaruje się w ciągu najbliższych dni. Kontakt dostałam z dogo.

Posted

[quote name='toyota']Proszę jeszcze o cierpliwość, bo pojawia się na horyzoncie jakaś szansa na awaryjny DT do czasu zwolnienia się miejsca u Mariamc. Trzeba by jedynie sfinansować transport, karmę, kastrację i weta.

Nie jest to jeszcze nic pewnego, ale wyklaruje się w ciągu najbliższych dni. Kontakt dostałam z dogo.[/QUOTE]
No to czekamy cierpliwie i kciuki mocno zaciskamy oby tylko udało się Atoska przenieść do awaryjnego DT :)

Posted

[quote name='wojtuś']Trzymam kciuki za ten awaryjny DT:)
Toyota a jak Atos, udało Ci się go odwiedzić?[/QUOTE]

Nie udało mi się zrobić mu zdjęć, nie wyrabiam się przez te szczeniaki. Jutro też jadę sprawdzić dom dla jednego...

Codziennie chodzę tam na spacery i patrzę na niego z daleka. Nie podchodzę, bo moje "upierdliwce " nie tolerują większych od siebie.

Posted

Atos ma awaryjny dt,do czasu az nie zwolni sie miejsce w hoteliku,moja koleżanka zgodziła sie przyjąc go.Będzie miał do dyspozycji podwórko z dala od ulicy,spacerki na smyczy,stały kontakt z człowiekiem i żadnego łańcucha:lol: Z Asia juz rozmawiałam,zreszta sama ma sprawdzić ten dom.I tak jak Asia pisała prędzej koszty to kastracja,szczepienia,karma,odrobaczenia itp

Posted

[quote name='toyota']Nie udało mi się zrobić mu zdjęć, nie wyrabiam się przez te szczeniaki. Jutro też jadę sprawdzić dom dla jednego...
Codziennie chodzę tam na spacery i patrzę na niego z daleka. Nie podchodzę, bo moje "upierdliwce " nie tolerują większych od siebie.
Dzięki piekne:)
Ważne że Atos tam jest i pewnie jeszcze nie wie co go dobrego czeka - już niedługo myślę:)

[quote name='kaja69']Atos ma awaryjny dt,do czasu az nie zwolni sie miejsce w hoteliku,moja koleżanka zgodziła sie przyjąc go.Będzie miał do dyspozycji podwórko z dala od ulicy,spacerki na smyczy,stały kontakt z człowiekiem i żadnego łańcucha:lol: Z Asia juz rozmawiałam,zreszta sama ma sprawdzić ten dom.I tak jak Asia pisała prędzej koszty to kastracja,szczepienia,karma,odrobaczenia itp
Kaju a gdzie jest ten BDT, daleko od Toyoty?

[quote name='Lu_Gosiak']super:):)
bardzo sie ciesze, ze w koncu bedzie bezpieczny
Super, super - prosze Was w takim razie o sprawdzenie domku i jak najprędzej zabierzmy Psiaka:):)

Martiko - pięknie działasz i.. już drugi post Twój na księgowość:)
Ja sie cieszę z Takiej księgowej:loveu:

Posted

Oj wojtuś nie nie ;) to moja pierwsza księgowość :oops: Księgową oneczek jest Beatkaa a ja tylko uzupełniam wpłaty w rozliczeniach ;)
O matko ja źle odczytałam:crazyeye: tak tak drugi post mój :evil_lol: Ja dziś miałam za dużo wrażeń i nie myślę logicznie :oops:

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Oj wojtuś nie nie ;) to moja pierwsza księgowość :oops: Księgową oneczek jest Beatkaa a ja tylko uzupełniam wpłaty w rozliczeniach ;)
O matko ja źle odczytałam:crazyeye: tak tak drugi post mój :evil_lol: Ja dziś miałam za dużo wrażeń i nie myślę logicznie :oops:[/QUOTE]
Wiem Martiko, dużo wrażeń, a ja nie napisałem wyraźnie że drugi post na wątku Atoska;)