Jump to content
Dogomania

ATOS w DS :)))))))))))) !!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Kochane... ja mogę stworzyć taki bazarek, tylko ktoś musiałby pomóc z rozsyłaniem. Jest ktoś chętny?
Oczywiście nie ma pewności, że coś się zbierze, ale spróbować warto... tym bardziej, że na chłopaka czeka wspaniały dom!

Edited by ewes
Posted

[quote name='ewes']Kochane... ja mogę stworzyć taki bazarek, tylko ktoś musiałby pomóc z rozsyłaniem. Jest ktoś chętny?
Oczywiście nie ma pewności, że coś się zbierze, ale spróbować warto... tym bardziej, że na chłopaka czeka wspaniały dom![/QUOTE]

ewes kochana było by super :)

Posted

dom czeka i się doczekać nie może, ja w niedziele tą niedziela chciałabym po niego już pojechać.Kurde no musi się jakoś udać,albo niech jakiś transport spadnie nam z nieba

Posted

[quote name='ewes']to coś zjem i biorę się za bazarek :cool3:
w razie problemów będę pytać :evil_lol: bo to mój pierwszy cegiełkowy ;)[/QUOTE]

Ciocia kto jak kto ale Ty dasz radę na pewno :) jak już ruszy czekam na linka ;)

Posted

kurcze... oby się znalazł... tylko jak to zrobić? :-(

gdybyśmy chociaż mieli pieniążki żeby wyłożyć, byłoby o wiele łatwiej coś znaleźć...

Posted

[quote name='sonica']Kobiety pełna mobilizacja transport na trasie bydgoszcz- łódź jest musimy znaleźć kogoś kto go do bydgoszczy przywiezie[/QUOTE]

Ja popytam, ale jeśli osoba, która przywoziła moje staruszki z Gdańska dałaby rade jechać (jeśli już, to niedziela byłaby ok), to do Bydgoszczy od Nas jest 230 km w jedną stronę, czyli 460 km w dwie, a to byłby koszt około 300 zł . To niestety nie jest oszczędny samochód i wychodzi jak wychodzi....

Sonica, nie dacie jednak rady przyjechac po niego osobiscie? , koszt niewiele większy niż to dowiezienie go przeze mnie do Bydgoszczy....

Posted

[quote name='sonica']Kochane ciotki w nocy z soboty na niedziele koło godziny 2 wyruszamy po Tośka. Kasiu o której możemy u Ciebie być najwcześniej?[/QUOTE]
WSPANIALE! a już jutro piątek... :cool3:

Posted

[quote name='Beatkaa']super !!! a bazarek się kręci :razz:[/QUOTE]
niech się kręci jak najdłużej.. bo Atos jedzie, ale dług zostanie :roll:
i dziękuję cioteczką rozsyłającym, bo to że się kręci to ich zasługa :Rose:

Posted

A co z umową ? Wszystko dzieje się tak szybko i nie bylo nawet wizyty PA. Ja nie zdążę jej przesłać na czas. Żeby nie było tak, że zostaniemy sami w razie problemów i trzeba będzie Tośka na cito zabierać.

Może być różnie, bo w domu jest 2-letnie dzieciątko, a Atos do delikatnych nie należy - ten pies to wulkan energii.

Posted

umowę mogę popisać u Kasi, nie ma problemu, wizyta pa?jak chcecie może być ale my już jesteśmy sprawdzonym domem, zresztą jak ktoś chce nas odwiedzić to zapraszamy;)Asia uspokój się nikt go nie odda, ale jak chcesz to Ci własną krwią to podpisze;) wszyscy jesteśmy tu dorośli i ja wiem jakiego wyzwania się podejmuje, więc prosze cieszmy się że Tosiek jedzie do domu a nie nakręcajmy się negatywami ok?chyba, że nie chcecie, żebyśmy wzięli Tośka to powiedzcie żebyśmy na marne nie zrobili 850 km w dwie strony i wrócili sami bo nam psiaka nie pozwolicie adoptować.

Posted

[quote name='sonica']umowę mogę popisać u Kasi, nie ma problemu, wizyta pa?jak chcecie może być ale my już jesteśmy sprawdzonym domem, zresztą jak ktoś chce nas odwiedzić to zapraszamy;)Asia uspokój się nikt go nie odda, ale jak chcesz to Ci własną krwią to podpisze;) wszyscy jesteśmy tu dorośli i ja wiem jakiego wyzwania się podejmuje, więc prosze cieszmy się że Tosiek jedzie do domu a nie nakręcajmy się negatywami ok?chyba, że nie chcecie, żebyśmy wzięli Tośka to powiedzcie żebyśmy na marne nie zrobili 850 km w dwie strony i wrócili sami bo nam psiaka nie pozwolicie adoptować.[/QUOTE]

Ciocie uspokójmy emocje :) są tu one zupełnie nie potrzebne :) Bardzo się cieszę że osobiście jedziecie po Antoniego bo będziecie go mogli poznać na miejscu i na pewno Kasia na wszystko Was uczuli i się wypowie na temat i zalet i wad naszego łobuza Antoniego ;) choć dla mnie to chodzący aniołek a że wyskoki ma ;) któż ich nie ma :) Wierzę że dacie radę utemperować chłopaka i żadnych "ofiar" nie będzie ;)

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Ciocie uspokójmy emocje :) są tu one zupełnie nie potrzebne :) Bardzo się cieszę że osobiście jedziecie po Antoniego bo będziecie go mogli poznać na miejscu i na pewno Kasia na wszystko Was uczuli i się wypowie na temat i zalet i wad naszego łobuza Antoniego ;) choć dla mnie to chodzący aniołek a że wyskoki ma ;) któż ich nie ma :) Wierzę że dacie radę utemperować chłopaka i żadnych "ofiar" nie będzie ;)[/QUOTE]
amen :)

Posted

[quote name='sonica']Kochane ciotki w nocy z soboty na niedziele koło godziny 2 wyruszamy po Tośka. Kasiu o której możemy u Ciebie być najwcześniej?[/QUOTE]
z 8 godzin jazdy będzie? , więc jak dojedziecie na ta 10 tą powiedzmy, to będzie ok.