Jump to content
Dogomania

ATOS w DS :)))))))))))) !!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

Posted

eh... gdyby tak każdy psiak, który jest ogłaszany znalazł dom... marzenie :roll:

mam nadzieję, że Pan zadzwoni w najbliższym czasie bo siedzę jak na szpilkach..

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Może Pan po prostu jutro zadzwoni... ;)
trzeba myśleć pozytywnie... będziemy się martwić jeśli do jutrzejszego wieczora nie będzie odzewu :roll:
na razie trzymajmy kciuki :lol:

a jak Pan do jutra się nie odezwie to obiecuje nowe ogłoszenia dla Tośka... bo to jest po prostu tak piękny pies...
jakoś mi 'naszego' Guliwera przypomina -> http://www.dogomania.pl/forum/threads/225862-Guliwer-szczęśliwy-w-swoim-domu!?p=19068269#post19068269
któremu udało się znaleźć wspaniały dom.. niestety do najzdrowszych nie należał i jest już za TM :-(

Mam nadzieję, że Atoskowi również uda się znaleźć tak wspaniałych ludzi, którzy będą jego na zawsze:)

Posted

Jak przesłałam Panu sms-a z nr Kasi, to dostałam nawet odpowiedź z podziękowaniami :roll:. Widać Pan chciał sobie tylko pogadać, albo odległość go wystraszyła, chociaż mówiłam, że to nie problem i że jak taki dobry dom to staniemy na głowie, żeby pomóc.

Posted

[quote name='toyota']Jak przesłałam Panu sms-a z nr Kasi, to dostałam nawet odpowiedź z podziękowaniami :roll:. Widać Pan chciał sobie tylko pogadać, albo odległość go wystraszyła, chociaż mówiłam, że to nie problem i że jak taki dobry dom to staniemy na głowie, żeby pomóc.[/QUOTE]

no nic szkoda :( musimy szukać dalej :(

Posted

tak sobie myślę... miło by było gdyby ludzie napisali chociaż smsa, że jednak nie. Przecież nikt im za to głowy nie urwie, a my przynajmniej się nie łudzimy...

też pomyślałam o tym, że odległość mogła Pana wystraszyć..

Posted

[quote name='toyota']Chyba niedługo przeniesiemy wątek do działu "Już w swoim domu"...

Eeee, nie...Lepiej jednak się nie cieszyć za szybko...[/QUOTE]
???
coś się dzieje w temacie DS dla Atoska ? :razz: