Jump to content
Dogomania

ATOS w DS :)))))))))))) !!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Livka']Martiko mogłabyś poprawić moją wpłatę w rozliczeniu - wpłaciłam 30 zł ;)[/QUOTE]

O rany ciocia pisałam że 30 zł a wpisałam 20 zł :shake: bardzo przepraszam i już biegnę poprawić :lol: muszę się ogarnąć bo ostatnio zupełnie nie myślę ....stosy papierów mnie przywalają w pracy :(

Posted

[quote name='Martika@Aischa']O rany ciocia pisałam że 30 zł a wpisałam 20 zł :shake: bardzo przepraszam i już biegnę poprawić :lol: muszę się ogarnąć bo ostatnio zupełnie nie myślę ....stosy papierów mnie przywalają w pracy :([/QUOTE]
Nic się przecież nie stało :glaszcze:, a w księgowości wszystko musi się zgadzać ;)

Posted

Zapraszam tymczasem na bazarek: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/236941-Dla-Bezia-i-Dyzia-B-BW-Victoria-s-Secret-Body-Shop-nowe-do-18-12-do-godziny-22?p=20096958#post20096958[/URL]

Posted

[quote name='milagros19853201']Cioteczka z tego wniosek idą świeta:-)[/QUOTE]

Ciocia przygniotły mnie sprawozdania i stosy papierów w pracy do tego praca na wyjeździe ...oszaleć można
do tego mam mnóstwo wysyłek z zakończonych bazarków do spakowania i wysłania a ciągle brakuje mi czasu :(
cioci winter7 pięknie dziękujemy :loveu: w wolnej chwili sprawdzę i wszystko uzupełnię .........

Posted

ogłoszenia już pewnie pospadały i są mniej widoczne :(
przydałyby się nowe... eh... gdyby nie moja laptopa, która ostatnio nie działa jak powinna to zrobiłabym mu nowy pakiet... a tak to jedno ogłoszenie 5 minut męczę :shake: muszę ją w końcu do porządku przywołać :mad:

a Atos to taki piękny pies... to jest bardzo dziwne, że odzew jest prawie zerowy :roll:

Posted

[quote name='dominikabankert']biedny atos nie wiem co robic niedlugo wyjezdzam i zno znikne z watku oglaszajcie go dziewczyny prosze[/QUOTE]

...co się pojawi nadzieja na super domek to pryska jak bańka mydlana ...i tak do znudzenia :(
Jutro uzupełnię deklaracje w 2 poście i przeleje nasz dług za miesiąc listopad ......
Tośku do domu chłopaku najwyższa już pora !!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Na koncie deklaracja od winter 7 ( 100 zł ) :loveu: toyota ( 20 zł ) :loveu: kochana mama naszej toyoty ( 50 zł ) I tym sposobem pozbywamy się długu za miesiąc listopad :multi:

Wysyłam na konto hoteliku zaległą opłatę hoteliku w kwocie 120 zł miesiąc listopad :) w końcu nie jesteśmy na minusie i na miesiąc grudzień mamy w tej chwili + 50 zł :multi:

Posted

bdb newsy a jak tam szanse na przyszlly domek?

[quote name='Martika@Aischa']Na koncie deklaracja od winter 7 ( 100 zł ) :loveu: toyota ( 20 zł ) :loveu: kochana mama naszej toyoty ( 50 zł ) I tym sposobem pozbywamy się długu za miesiąc listopad :multi:

Wysyłam na konto hoteliku zaległą opłatę hoteliku w kwocie 120 zł miesiąc listopad :) w końcu nie jesteśmy na minusie i na miesiąc grudzień mamy w tej chwili + 50 zł :multi:[/QUOTE]

Posted

Podesłałam 2, pozostałe zdjęcia są podobne, bo Atos był u mnie tylko 1 dzień, więc zrobiłam mu zdjęcia tylko w tym jednym dniu. Innych zdjęć nie mam na kompie, bo one były robione przez Kasię77. Wybrałam najładniejsze i są na pierwszej stronie wątku.

Kasiu77, prosimy o przesłanie zdjęć Atosa do Ziutki.