Jump to content
Dogomania

ATOS w DS :)))))))))))) !!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

Posted

[quote name='Iljova']***********************************************************************************
Z FB można się wstrzymać dopóki nie będzie zabrany, lepiej nie ryzykować. Zgadzam się z Tobą co do tej informacji w pierwszym poście tak byłoby najlepiej[/QUOTE]

Słusznie, tym bardziej, że na fb nie można zbierać pieniędzy, dopóki pies nie jest w naszych rękach. Co innego na dogo, bo tu zawsze można zwrócić pieniądze w razie jakby coś nie wyszło ( odpukać ! ) lub przekazać na innego psa wskazanego przez darczyńców.

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Większość osób deklarujących pieniążki dla Atoska ma pełne skrzyneczki!!! Cioteczki proszę odezwijcie się wszystkie które chciały przekazać pieniążki na psiaka....Wyślę wówczas numerek konta.[/QUOTE]

Witaj jestem ale chyba mam pusta skrzyneczke .:))

Posted

[quote name='Lu_Gosiak']banerki

kochana Bogusia - baldek2- deklaruje na psiaka 20zl

skupmy sie moze na zbieraniu jakichkolwiek deklaracji bo wtedy mozna bedzie Go zabierac od razu, ale musimy miec na poczatek na transport a to ponad 200km i na hotelik cos
Yumanji ma hotelik kolo Wawy

Cioteczko czy ta Pani Bogusia otrzymała konto do wpłat dla Atoska ? Ja porozsyłałam mam nadzieję że wszystkim :) jeśli ktoś nie otrzymał pięknie proszę o informację :)

Posted

podeślij mi konto ja Jej przekaże bo chwilowo nie ma dostępu do neta..Jej deklaracja to deklaracja miesięczna
ja tez deklarowałam opłacenie transportu - 100zl- z tym, ze ja chce najpierw otrzymac info co robimy z psem - bo szczerze mowiac nie widze sensu zbierania jak nie wiadomo kiedy zwolni się miejsce u marimc - a jak to nastąpi za 3 miesiące to co? pies dalej będzie żył /albo już nie/ na łańcuchu?

Posted

[quote name='Lu_Gosiak']podeślij mi konto ja Jej przekaże bo chwilowo nie ma dostępu do neta..Jej deklaracja to deklaracja miesięczna
ja tez deklarowałam opłacenie transportu - 100zl- z tym, ze ja chce najpierw otrzymac info co robimy z psem - bo szczerze mowiac nie widze sensu zbierania jak nie wiadomo kiedy zwolni się miejsce u marimc - a jak to nastąpi za 3 miesiące to co? pies dalej będzie żył /albo już nie/ na łańcuchu?[/QUOTE]
Ok kochana już wysyłam ......ja wierzę że wszystko skończy się dobrze! Atoska bez dwóch zdań trzeba stamtąd zabrać póki jeszcze nie jest za późno :(

Posted

Dzisiaj nie dałam rady wybrać się do Atosa...

Około południa Madziek z Fundacji Fioletowy Pies zrobiła wizytę PA dla szczeniaka w miejscowości k/ Opola z pozytywnym wynikiem.
Zadzwoniłam powiedzieć zainteresowanemu, że wszystko o' k, a pan odpowiedział, że chciałby zaraz przyjechać po pieska. Nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby nie to, że Opole jest w odległości 400 km !
Musiałam zatem dzisiaj załatwić czipowanie szczeniaków. Specjalnie ściągałam weta do lecznicy.
Musiałam też jechać do biura i wydrukować umowę adopcyjną...
Pan przyjedzie z całą rodzina dopiero o 23 w nocy ! Przed chwilą miałam telefon od niego.
Szok !

Posted

[quote name='toyota']Martika@Aischa, poproś moda, żeby umożliwił Ci robienie rozliczenia finansów w drugim poście na wątku.[/QUOTE]

Nigdy nie wiem kto jest modem wątków :( proszę podpowiedz kochana jak się to sprawdza :roll: