toyota Posted May 7, 2011 Author Posted May 7, 2011 [quote name='Iljova']*********************************************************************************** Z FB można się wstrzymać dopóki nie będzie zabrany, lepiej nie ryzykować. Zgadzam się z Tobą co do tej informacji w pierwszym poście tak byłoby najlepiej[/QUOTE] Słusznie, tym bardziej, że na fb nie można zbierać pieniędzy, dopóki pies nie jest w naszych rękach. Co innego na dogo, bo tu zawsze można zwrócić pieniądze w razie jakby coś nie wyszło ( odpukać ! ) lub przekazać na innego psa wskazanego przez darczyńców. Quote
wiolabiszop Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 [quote name='Martika@Aischa']Większość osób deklarujących pieniążki dla Atoska ma pełne skrzyneczki!!! Cioteczki proszę odezwijcie się wszystkie które chciały przekazać pieniążki na psiaka....Wyślę wówczas numerek konta.[/QUOTE] Witaj jestem ale chyba mam pusta skrzyneczke .:)) Quote
Martika&Aischa Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 [quote name='wiolabiszop']Witaj jestem ale chyba mam pusta skrzyneczke .:))[/QUOTE] Kochana nie mogę wysłać PW :( Chyba skrzyneczki dziś zwariowały z nadmiaru wiadomości :( Quote
BERKANO Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 ok to napisz na mojego maila a ja Ci prześlę zdjęcia z opisem przedmiotów maniakalne@amorki.pl Quote
Martika&Aischa Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 [quote name='BERKANO']ok to napisz na mojego maila a ja Ci prześlę zdjęcia z opisem przedmiotów maniakalne@amorki.pl wysłane :) Quote
Martika&Aischa Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Cioteczki pięknie zapraszamy na bazarek dla naszego Atoska :) będziemy jeszcze dokładać :):):) http://www.dogomania.pl/threads/207424-Różności-na-Atoska!!!-PARKER-...ciuszki-..malowane-słoiczki-do-21.05 Proszę pomóżcie rozruszać bazarek :);) Quote
Lu_Gosiak Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 ja rowniez jestem i czekam na jakies konkrety....czy teraz juz pies nie jest zagrozony i nie trzeba Go zabierac natychiast?? Quote
Martika&Aischa Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Również czekam na informacje .................... Quote
Iljova Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Właśnie podstawowe pytanie: [FONT=Arial Black]Co się dzieje z Atoskiem ???[/FONT] Quote
Martika&Aischa Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 [quote name='Lu_Gosiak']banerki kochana Bogusia - baldek2- deklaruje na psiaka 20zl skupmy sie moze na zbieraniu jakichkolwiek deklaracji bo wtedy mozna bedzie Go zabierac od razu, ale musimy miec na poczatek na transport a to ponad 200km i na hotelik cos Yumanji ma hotelik kolo Wawy Cioteczko czy ta Pani Bogusia otrzymała konto do wpłat dla Atoska ? Ja porozsyłałam mam nadzieję że wszystkim :) jeśli ktoś nie otrzymał pięknie proszę o informację :) Quote
Lu_Gosiak Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 podeślij mi konto ja Jej przekaże bo chwilowo nie ma dostępu do neta..Jej deklaracja to deklaracja miesięczna ja tez deklarowałam opłacenie transportu - 100zl- z tym, ze ja chce najpierw otrzymac info co robimy z psem - bo szczerze mowiac nie widze sensu zbierania jak nie wiadomo kiedy zwolni się miejsce u marimc - a jak to nastąpi za 3 miesiące to co? pies dalej będzie żył /albo już nie/ na łańcuchu? Quote
Martika&Aischa Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 [quote name='Lu_Gosiak']podeślij mi konto ja Jej przekaże bo chwilowo nie ma dostępu do neta..Jej deklaracja to deklaracja miesięczna ja tez deklarowałam opłacenie transportu - 100zl- z tym, ze ja chce najpierw otrzymac info co robimy z psem - bo szczerze mowiac nie widze sensu zbierania jak nie wiadomo kiedy zwolni się miejsce u marimc - a jak to nastąpi za 3 miesiące to co? pies dalej będzie żył /albo już nie/ na łańcuchu?[/QUOTE] Ok kochana już wysyłam ......ja wierzę że wszystko skończy się dobrze! Atoska bez dwóch zdań trzeba stamtąd zabrać póki jeszcze nie jest za późno :( Quote
toyota Posted May 8, 2011 Author Posted May 8, 2011 Dzisiaj nie dałam rady wybrać się do Atosa... Około południa Madziek z Fundacji Fioletowy Pies zrobiła wizytę PA dla szczeniaka w miejscowości k/ Opola z pozytywnym wynikiem. Zadzwoniłam powiedzieć zainteresowanemu, że wszystko o' k, a pan odpowiedział, że chciałby zaraz przyjechać po pieska. Nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby nie to, że Opole jest w odległości 400 km ! Musiałam zatem dzisiaj załatwić czipowanie szczeniaków. Specjalnie ściągałam weta do lecznicy. Musiałam też jechać do biura i wydrukować umowę adopcyjną... Pan przyjedzie z całą rodzina dopiero o 23 w nocy ! Przed chwilą miałam telefon od niego. Szok ! Quote
wiolabiszop Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Dostałam inf z numerem konta do wpłat na ATOSKA.Dzieki serdeczne:)) Widze że kolejny psiak znalazł dom jak super.Toyota jesteś niesamowita .:)) Quote
Martika&Aischa Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 [quote name='_Goldenek2']Cudna wiadomość. Kasa na Atosa wysłana :).[/QUOTE] Pięknie dziękujemy w imieniu Atoska - jak tylko dojdzie zaraz napiszę na wątku i zrobie rozliczenia ;) Quote
katarzyna09 Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Ja również melduję,ze pieniążki dla piesia wysłane :smile: Quote
Martika&Aischa Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 [quote name='katarzyna09']Ja również melduję,ze pieniążki dla piesia wysłane :smile:[/QUOTE] Pięknie dziękujemy :) jak tylko dotrą zaraz uzupełniam w rozliczeniach :) Quote
toyota Posted May 9, 2011 Author Posted May 9, 2011 Martika@Aischa, poproś moda, żeby umożliwił Ci robienie rozliczenia finansów w drugim poście na wątku. Quote
Martika&Aischa Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 [quote name='toyota']Martika@Aischa, poproś moda, żeby umożliwił Ci robienie rozliczenia finansów w drugim poście na wątku.[/QUOTE] Nigdy nie wiem kto jest modem wątków :( proszę podpowiedz kochana jak się to sprawdza :roll: Quote
Recommended Posts