dominikabankert Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 Biore sie za wysylanie zaproszen na watek atosa Quote
ewes Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 to wieczorem ogłoszenia powinny być gotowe ;) Quote
dominikabankert Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 ewes napisał(a):to wieczorem ogłoszenia powinny być gotowe ;) superrrrrrrrrrrrrrrrrr Quote
magdola Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 Dziekuje za zaproszenie, niestety, nie moge pomoc.... Same jesteśmy w podobnej sytuacji, na dzien dzisiejszy 900 zł długu..... Za nieadopcyjna starsze jamniczki.....:( http://www.dogomania.pl/forum/threads/228678-ZADŁUŻONE-staruszki-jamniczki-Prosimy-o-wsparcie-i-stałe-deklaracje! Ale mam propozycje..... Stworzylam bazarek z losami.... To moze być bazarek dla atosa;) http://www.dogomania.pl/forum/threads/236266-Wylosuj-pieniążki-dla-swojego-podopiecznego-na-Mikołaja-Do-06-12-12r Quote
dominikabankert Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 Dziekujemy za obecnosc na watku prosze dopingowac atoskowi to tez pomaga Quote
Ziutka Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 I ja się melduje na wątku ;) Dominika, daj znać czy robić ogłoszenia tak jak prosiłaś :) Quote
dominikabankert Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 Ziutka napisał(a):I ja się melduje na wątku ;) Dominika, daj znać czy robić ogłoszenia tak jak prosiłaś :) tak dziekuje za wiadomosc pw prosimy o ogloszenia masz do tego reke jak nikt inny dziekuje ze tu przyszlas! Quote
milagros19853201 Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 wspolczuc ,i cos takiego w XXI wieku obwiam sie ze sama za bardzo nie mam z czego pomoc to co sama mam na cele dla stworow ledwo bezposrednio stygnie na potrzeby tych moich bezposrednich a jeszcze swieta wchodza i cos dla rodziny 7 chrzesniakow oraz 2 prywatnych stworow plus tych tymczasowych nalezalo by ekstra odpalic cholerka gdyby zrobili niespodzianke i z 2 roboty zalegle wyplacili a tak to tylko zal 4 litery sciska no nic bede z calych sil, sciskac kciuki rozsylac dalej i hopskac ewentualnie moge zaproponowac zrobienie cegielkowego na allegro jesli to cos da czy psiak ma swoj post na fb? zapisuje i poki co chociaz hopskne Quote
Ziutka Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 dominikabankert napisał(a):tak dziekuje za wiadomosc pw prosimy o ogloszenia masz do tego reke jak nikt inny dziekuje ze tu przyszlas! To wyślij mi tekst, fotki, mail, telefon, miasto i woj. na jakie ogłaszać, na mój mail : sandraadopcje@gmail.com Quote
malagos Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 Ziutka już działa, cudna dziewczyna! Dzieki Jej ogłoszeniom moja Grosia dzis pojechała do domu!! Quote
dominikabankert Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 malagos napisał(a):Ziutka już działa, cudna dziewczyna! Dzieki Jej ogłoszeniom moja Grosia dzis pojechała do domu!! no niedlugo tez kolejny piesek jedzie dzieki jej ogloszeniom dlatego ciesze sie ze ja tu sciagnelam Quote
Ziutka Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 malagos napisał(a):Ziutka już działa, cudna dziewczyna! Dzieki Jej ogłoszeniom moja Grosia dzis pojechała do domu!! Zaraz lece na wąteczek grosi bo jeszcze nie dotarłam :) Ale widzę super wieści nam piszesz Gosiu :) dominikabankert napisał(a):no niedlugo tez kolejny piesek jedzie dzieki jej ogloszeniom dlatego ciesze sie ze ja tu sciagnelam Ciesze sie, że mogę pomóc :) Quote
Ziutka Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 Przepiękna fotka :) Dominika, wyślesz mi ją do ogłoszeń razem z innymi zdjęciami ? Będę ją mogła wykorzystać ? Quote
ewes Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 to ja się wstrzymam na razie z ogłoszeniami ;) ale będę pamiętać o Tośku :cool3: Quote
dominikabankert Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 Ziutka napisał(a):Przepiękna fotka :) Dominika, wyślesz mi ją do ogłoszeń razem z innymi zdjęciami ? Będę ją mogła wykorzystać ? wiesz ja nie mam jej ma ja toyota wysle ci pewnie zaraz jak sie zalogujea tekst do ogloszen jest na pierwszej stronie z numerem telefonu tam wlasnie gdzie zdjecie przepraszam cie ziutka ale ja nie zarzadzam tym watkiem musi przyjsc toyota Quote
dominikabankert Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 ewes napisał(a):to ja się wstrzymam na razie z ogłoszeniami ;) ale będę pamiętać o Tośku :cool3: nieeeeeeeeeeee no oglaszaj tez jak umiesz im wiecej tym lepiej Quote
dominikabankert Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 arabiansaneta napisał(a):Labki są modne, nikt nie naleci? no niestety atos nie ma szczescia do domu Quote
Ziutka Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 To ja czekam w takim razie na maila od toyoty ;) Quote
agusiazet Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 Otrzymalam zaproszenie, niestety nijak pomoc nie moge. Mam Iwe w podobnej sytuacji w hotelu u Fur, u niej jeszcze klopoty zdrowotne dochodza, a suka wielka i w zaawansowanym wieku:( Quote
Aryste Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 melduje sie z zaproszenia. w wolnej chwili poczytam calosc... Quote
ewes Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 dominikabankert napisał(a):nieeeeeeeeeeee no oglaszaj tez jak umiesz im wiecej tym lepiej nie... poczekam z tydzień aż te ogłoszenia, które będą spadną na dalsze strony.. bo bez sensu jak są robione w jednym czasie, wtedy jedno ogłoszenie jest obok drugiego, a to wcale nie zwiększa szans na adopcje :roll: Quote
Ziutka Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 ewes napisał(a):nie... poczekam z tydzień aż te ogłoszenia, które będą spadną na dalsze strony.. bo bez sensu jak są robione w jednym czasie, wtedy jedno ogłoszenie jest obok drugiego, a to wcale nie zwiększa szans na adopcje :roll: ewes, to zrób ogłoszenia dzisiaj jak możesz (ja mam jeszcze 15 psiaków na mailu do ogłoszeń) i jak przez jakiś czas nie będzie odzewu to się zrobi znowu i już :) bo pisałaś, że dasz radę zrobić dzisiaj więc nie ma na co czekać tylko rób jak możesz :) Quote
Recommended Posts