Jump to content
Dogomania

ATOS w DS :)))))))))))) !!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziekuje za zaproszenie, niestety, nie moge pomoc.... Same jesteśmy w podobnej sytuacji, na dzien dzisiejszy 900 zł długu..... Za nieadopcyjna starsze jamniczki.....:( http://www.dogomania.pl/forum/threads/228678-ZADŁUŻONE-staruszki-jamniczki-Prosimy-o-wsparcie-i-stałe-deklaracje!

Ale mam propozycje..... Stworzylam bazarek z losami.... To moze być bazarek dla atosa;)

http://www.dogomania.pl/forum/threads/236266-Wylosuj-pieniążki-dla-swojego-podopiecznego-na-Mikołaja-Do-06-12-12r

Posted

wspolczuc ,i cos takiego w XXI wieku obwiam sie ze sama za bardzo nie mam z czego pomoc to co sama mam na cele dla stworow ledwo bezposrednio stygnie na potrzeby tych moich bezposrednich a jeszcze swieta wchodza i cos dla rodziny 7 chrzesniakow oraz 2 prywatnych stworow plus tych tymczasowych nalezalo by ekstra odpalic
cholerka gdyby zrobili niespodzianke i z 2 roboty zalegle wyplacili
a tak to tylko zal 4 litery sciska no nic bede z calych sil, sciskac kciuki rozsylac dalej i hopskac
ewentualnie moge zaproponowac zrobienie cegielkowego na allegro jesli to cos da
czy psiak ma swoj post na fb?
zapisuje i poki co chociaz hopskne

Posted

malagos napisał(a):
Ziutka już działa, cudna dziewczyna!
Dzieki Jej ogłoszeniom moja Grosia dzis pojechała do domu!!

Zaraz lece na wąteczek grosi bo jeszcze nie dotarłam :)
Ale widzę super wieści nam piszesz Gosiu :)

dominikabankert napisał(a):
no niedlugo tez kolejny piesek jedzie dzieki jej ogloszeniom dlatego ciesze sie ze ja tu sciagnelam

Ciesze sie, że mogę pomóc :)

Posted

Ziutka napisał(a):
Przepiękna fotka :)
Dominika, wyślesz mi ją do ogłoszeń razem z innymi zdjęciami ?
Będę ją mogła wykorzystać ?

wiesz ja nie mam jej ma ja toyota wysle ci pewnie zaraz jak sie zalogujea tekst do ogloszen jest na pierwszej stronie z numerem telefonu tam wlasnie gdzie zdjecie przepraszam cie ziutka ale ja nie zarzadzam tym watkiem musi przyjsc toyota

Posted

dominikabankert napisał(a):
nieeeeeeeeeeee no oglaszaj tez jak umiesz im wiecej tym lepiej

nie... poczekam z tydzień aż te ogłoszenia, które będą spadną na dalsze strony.. bo bez sensu jak są robione w jednym czasie, wtedy jedno ogłoszenie jest obok drugiego, a to wcale nie zwiększa szans na adopcje :roll:

Posted

ewes napisał(a):
nie... poczekam z tydzień aż te ogłoszenia, które będą spadną na dalsze strony.. bo bez sensu jak są robione w jednym czasie, wtedy jedno ogłoszenie jest obok drugiego, a to wcale nie zwiększa szans na adopcje :roll:

ewes, to zrób ogłoszenia dzisiaj jak możesz (ja mam jeszcze 15 psiaków na mailu do ogłoszeń) i jak przez jakiś czas nie będzie odzewu to się zrobi znowu i już :) bo pisałaś, że dasz radę zrobić dzisiaj więc nie ma na co czekać tylko rób jak możesz :)