Jump to content
Dogomania

ATOS w DS :)))))))))))) !!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Świąteczny bazarek dla Atoska :) na spłatę długu w hoteliku :) cioteczki czas poczuć magię i zapach świąt :)

[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/235273-Poczuj-Magi%C4%99-i-Zapach-%C5%9Awi%C4%85t-%29-Prze%C5%9Bliczne-ozdoby-i-dodatki-%29-16-11-22-00?p=19940462#post19940462[/url]

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Świąteczny bazarek dla Atoska :) na spłatę długu w hoteliku :) cioteczki czas poczuć magię i zapach świąt :)

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/235273-Poczuj-Magię-i-Zapach-Świąt-)-Prześliczne-ozdoby-i-dodatki-)-16-11-22-00?p=19940462#post19940462[/URL][/QUOTE]

Bazarek cudowny, zawsze jakieś pieniążki uda się uzbierać dla Atoska :):loveu:

Posted

Może ktoś zechce?- bazarki dla Igi-koleżanki Antka, z wątku warszawskich staruszków.

Śliczne mikołajowe skarpety z imieniem Twojego pupila
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/235012-Mikołajowe-Skarpety-z-imieniem-Twojego-pupila-i-inne-świąteczne-Do-15go-11[/URL]
Wodoszczelne kubraki dla dużych psów:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/235464-Wodoszczelny-kubrak-dla-dużych-psów-Do-20-11?p=19951922#post19951922[/URL]

Posted

Z mojego bazarku uzbieraliśmy kwotę 127 zł 75 gr :) dotarła również deklaracja stała od wujka Rolanda_ de 40 zł :) pięknie dziękujemy :loveu: Jak tylko dostanę kartę kodów zaraz się przeleje na konto hoteliku. Może do tej pory jeszcze coś wpłynie i będziemy mogli w całości pokryć dług za miesiąc październik. Będzie jeszcze jedna wpłata z mojego bazarku więc i na listopad zostanie parę złotych. Ech Tośku Tośku a Twojego domku jak nie było tak nie ma :shake:

Posted (edited)

Do spłaty długu za miesiąc październik pozostanie nam kwota 65 zł 95 gr więc z mojego bazarku ją pokryjemy. I resztę przelejemy za miesiąc listopad. Bazarek w trakcie rozliczenia ale myślę że wszyscy wpłacą więc przeleje za jednym razem żeby nie dzielić wpłat na kilka przelewów.

Edited by Martika@Aischa
Posted

Na konto hoteliku wysłałam całość długu za miesiąc październik czyli 233 zł 70 gr.
Na koncie mieliśmy 187 zł resztę dodałam z mojego bazarku. Po rozliczeniu zostanie nam jeszcze pare złotych za listopad. Finanse Atosa są naprawdę w opłakanym stanie.
I dlatego mam prośbę czy ktoś jest w stanie wystawić bazarek na Tośka ??? Ja w ostatnim miesiącu wystawiłam dwa abyśmy pozbyły się długu. Czy ktoś pomoże ? bardzo proszę :(

Posted

obserwuję wątek od jakiegoś czasu i cały czas nie mogę wyjść z podziwu, że psiak nie ma jeszcze domu... :shake:
a jeśli będzie potrzeba ogłoszeń to proszę o info, chętnie pomogę ;)

Posted

ewes napisał(a):
obserwuję wątek od jakiegoś czasu i cały czas nie mogę wyjść z podziwu, że psiak nie ma jeszcze domu... :shake:

ewes kochana ślicznie Ci dziękuję za chęć pomocy :) :loveu: i zostań proszę z nami bo u Atoska na wątku niestety tylko wiatr hula a o nadziei na dom nawet nie wspomnę :(:(:(

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
Na konto hoteliku wysłałam całość długu za miesiąc październik czyli 233 zł 70 gr.
Na koncie mieliśmy 187 zł resztę dodałam z mojego bazarku. Po rozliczeniu zostanie nam jeszcze pare złotych za listopad. Finanse Atosa są naprawdę w opłakanym stanie.
I dlatego mam prośbę czy ktoś jest w stanie wystawić bazarek na Tośka ??? Ja w ostatnim miesiącu wystawiłam dwa abyśmy pozbyły się długu. Czy ktoś pomoże ? bardzo proszę :(

w przyszlym tyg wysylam karton na owczarki dogadam sie i pol dochodu pojdzie na atosa sama sie zastanawiam po cichu nad nim.....ale nie wiem czy po przeprowadzce nie wezme mojej roksanki a ona nie cierpi wszystkiego co biszkoptowe niestety

Posted

ewes napisał(a):

Ja bym bardzo poprosiła o ogłoszenia, te co się da cały czas odświeżam, ale niektóre poznikały.

Posted

dominikabankert napisał(a):
w przyszlym tyg wysylam karton na owczarki dogadam sie i pol dochodu pojdzie na atosa sama sie zastanawiam po cichu nad nim.....ale nie wiem czy po przeprowadzce nie wezme mojej roksanki a ona nie cierpi wszystkiego co biszkoptowe niestety

A niech to, jestem gotowa go przefarbować :diabloti:. Poza tym on jest prawie biały w pomarańczowe plamki.

Posted

toyota napisał(a):
A niech to, jestem gotowa go przefarbować :diabloti:. Poza tym on jest prawie biały w pomarańczowe plamki.

co racja to racja, dla mnie on też prawie biały w pomarańczowe plamki:lol:
a spotkanie tez można zawsze zorganizować, coby sprawdzić jak się sprawy między zwierzami mają;) , tym bardziej, ze Antoni już ponad rok u mnie mieszka i byłoby najlepiej dla niego, gdyby przed ostateczną przeprowadzką do jakiegokolwiek nowego domu, mógł wcześniej się z tym domem zapoznać.

Posted

na razie tak tylko luzno rzucilam ze wzielabym toska dlatego tez pytalam o konie czy je akceptuje miALBY U MNIE JAK W RAJU MIESZKALBY W DOMU I SPAL W LOZKU DZIALKA OGROMNA TO MIALBY GDZIE BIEGAC ALE JESLI JUZ SIE ZDECYDUJE TO TO BEDZIE TAK W LUTYM BO TERAZ WYJEZDZAM ZA GRANICE PROSZE TYLKO NIE ODDAJCIE GO DO SCHRONISKA NIE CHCE W LUTYM OTWORZYC DOGO I PRZECZYTAC ZE TOSIA NIE MA