Martika&Aischa Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 126 zł i 30 gr tyle przelewam Kasi za miesiąc październik. W tej chwili mamy dług za miesiąc październik 233,70 gr. Quote
Martika&Aischa Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 Świąteczny bazarek dla Atoska :) na spłatę długu w hoteliku :) cioteczki czas poczuć magię i zapach świąt :) [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/235273-Poczuj-Magi%C4%99-i-Zapach-%C5%9Awi%C4%85t-%29-Prze%C5%9Bliczne-ozdoby-i-dodatki-%29-16-11-22-00?p=19940462#post19940462[/url] Quote
Beatkaa Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 [quote name='Martika@Aischa']Świąteczny bazarek dla Atoska :) na spłatę długu w hoteliku :) cioteczki czas poczuć magię i zapach świąt :) [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/235273-Poczuj-Magię-i-Zapach-Świąt-)-Prześliczne-ozdoby-i-dodatki-)-16-11-22-00?p=19940462#post19940462[/URL][/QUOTE] Bazarek cudowny, zawsze jakieś pieniążki uda się uzbierać dla Atoska :):loveu: Quote
Kasia77 Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 Może ktoś zechce?- bazarki dla Igi-koleżanki Antka, z wątku warszawskich staruszków. Śliczne mikołajowe skarpety z imieniem Twojego pupila [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/235012-Mikołajowe-Skarpety-z-imieniem-Twojego-pupila-i-inne-świąteczne-Do-15go-11[/URL] Wodoszczelne kubraki dla dużych psów: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/235464-Wodoszczelny-kubrak-dla-dużych-psów-Do-20-11?p=19951922#post19951922[/URL] Quote
Beatkaa Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 Nie spadaj Tosiek....szybciutko wędrujemy na górę!;) Quote
dominikabankert Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 czy wiadomo jak Atos reaguje na konie Quote
Kasia77 Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 dominikabankert napisał(a):czy wiadomo jak Atos reaguje na konie nie bardzo reaguje, przynajmniej tak było, kiedy zdarzało Nam sie mijać z na spacerach Quote
Martika&Aischa Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Z mojego bazarku uzbieraliśmy kwotę 127 zł 75 gr :) dotarła również deklaracja stała od wujka Rolanda_ de 40 zł :) pięknie dziękujemy :loveu: Jak tylko dostanę kartę kodów zaraz się przeleje na konto hoteliku. Może do tej pory jeszcze coś wpłynie i będziemy mogli w całości pokryć dług za miesiąc październik. Będzie jeszcze jedna wpłata z mojego bazarku więc i na listopad zostanie parę złotych. Ech Tośku Tośku a Twojego domku jak nie było tak nie ma :shake: Quote
Martika&Aischa Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 (edited) Do spłaty długu za miesiąc październik pozostanie nam kwota 65 zł 95 gr więc z mojego bazarku ją pokryjemy. I resztę przelejemy za miesiąc listopad. Bazarek w trakcie rozliczenia ale myślę że wszyscy wpłacą więc przeleje za jednym razem żeby nie dzielić wpłat na kilka przelewów. Edited November 23, 2012 by Martika@Aischa Quote
Martika&Aischa Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 Na koncie deklaracja od cioci basiek8 ( luty) 20 zł :loveu: To ja się w końcu biorę za rozliczenie naszego Atoska i tyle co możemy rozliczyć czyli deklaracje + bazary przelewam na konto hoteliku. Quote
Martika&Aischa Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 Na konto hoteliku wysłałam całość długu za miesiąc październik czyli 233 zł 70 gr. Na koncie mieliśmy 187 zł resztę dodałam z mojego bazarku. Po rozliczeniu zostanie nam jeszcze pare złotych za listopad. Finanse Atosa są naprawdę w opłakanym stanie. I dlatego mam prośbę czy ktoś jest w stanie wystawić bazarek na Tośka ??? Ja w ostatnim miesiącu wystawiłam dwa abyśmy pozbyły się długu. Czy ktoś pomoże ? bardzo proszę :( Quote
Martika&Aischa Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 dominikabankert napisał(a):atosek ma jakies ogloszenia? Dołącze się do pytania ........... Quote
ewes Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 obserwuję wątek od jakiegoś czasu i cały czas nie mogę wyjść z podziwu, że psiak nie ma jeszcze domu... :shake: a jeśli będzie potrzeba ogłoszeń to proszę o info, chętnie pomogę ;) Quote
Martika&Aischa Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 ewes napisał(a):obserwuję wątek od jakiegoś czasu i cały czas nie mogę wyjść z podziwu, że psiak nie ma jeszcze domu... :shake: a jeśli będzie potrzeba ogłoszeń to proszę o info, chętnie pomogę ;) ewes kochana ślicznie Ci dziękuję za chęć pomocy :) :loveu: i zostań proszę z nami bo u Atoska na wątku niestety tylko wiatr hula a o nadziei na dom nawet nie wspomnę :(:(:( Quote
ewes Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 na pewno zostanę u Atosa... i wierzę, że gdzieś ten jego dom już jest... tylko nie potrafi go znaleźć... ale musi się w końcu udać... Quote
dominikabankert Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 Martika@Aischa napisał(a):Na konto hoteliku wysłałam całość długu za miesiąc październik czyli 233 zł 70 gr. Na koncie mieliśmy 187 zł resztę dodałam z mojego bazarku. Po rozliczeniu zostanie nam jeszcze pare złotych za listopad. Finanse Atosa są naprawdę w opłakanym stanie. I dlatego mam prośbę czy ktoś jest w stanie wystawić bazarek na Tośka ??? Ja w ostatnim miesiącu wystawiłam dwa abyśmy pozbyły się długu. Czy ktoś pomoże ? bardzo proszę :( w przyszlym tyg wysylam karton na owczarki dogadam sie i pol dochodu pojdzie na atosa sama sie zastanawiam po cichu nad nim.....ale nie wiem czy po przeprowadzce nie wezme mojej roksanki a ona nie cierpi wszystkiego co biszkoptowe niestety Quote
toyota Posted November 30, 2012 Author Posted November 30, 2012 ewes napisał(a):obserwuję wątek od jakiegoś czasu i cały czas nie mogę wyjść z podziwu, że psiak nie ma jeszcze domu... :shake: a jeśli będzie potrzeba ogłoszeń to proszę o info, chętnie pomogę ;) Ja bym bardzo poprosiła o ogłoszenia, te co się da cały czas odświeżam, ale niektóre poznikały. Quote
toyota Posted November 30, 2012 Author Posted November 30, 2012 dominikabankert napisał(a):w przyszlym tyg wysylam karton na owczarki dogadam sie i pol dochodu pojdzie na atosa sama sie zastanawiam po cichu nad nim.....ale nie wiem czy po przeprowadzce nie wezme mojej roksanki a ona nie cierpi wszystkiego co biszkoptowe niestety A niech to, jestem gotowa go przefarbować :diabloti:. Poza tym on jest prawie biały w pomarańczowe plamki. Quote
Beatkaa Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 Zaglądam do Atoska , a tu nawet ruch się zrobił !!! Super:razz: Quote
Kasia77 Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 toyota napisał(a):A niech to, jestem gotowa go przefarbować :diabloti:. Poza tym on jest prawie biały w pomarańczowe plamki. co racja to racja, dla mnie on też prawie biały w pomarańczowe plamki:lol: a spotkanie tez można zawsze zorganizować, coby sprawdzić jak się sprawy między zwierzami mają;) , tym bardziej, ze Antoni już ponad rok u mnie mieszka i byłoby najlepiej dla niego, gdyby przed ostateczną przeprowadzką do jakiegokolwiek nowego domu, mógł wcześniej się z tym domem zapoznać. Quote
dominikabankert Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 na razie tak tylko luzno rzucilam ze wzielabym toska dlatego tez pytalam o konie czy je akceptuje miALBY U MNIE JAK W RAJU MIESZKALBY W DOMU I SPAL W LOZKU DZIALKA OGROMNA TO MIALBY GDZIE BIEGAC ALE JESLI JUZ SIE ZDECYDUJE TO TO BEDZIE TAK W LUTYM BO TERAZ WYJEZDZAM ZA GRANICE PROSZE TYLKO NIE ODDAJCIE GO DO SCHRONISKA NIE CHCE W LUTYM OTWORZYC DOGO I PRZECZYTAC ZE TOSIA NIE MA Quote
Recommended Posts