Kasia77 Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 To nie jest zniechęcanie ludzi, Asia, przecież czarno na białym widać, że to kolejny dom który byłby "na chwilę":cool3: Nad Atosem wisi chyba rzeczywiście jakieś fatum a tu jesień idzie, zima, nawet nie chce mysleć... Co robi Atos natychmiast po przestąpieniu progu domu? A no robi to: [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images44.fotosik.pl/368/e398bff253e3d158.jpg[/IMG][/URL] a ja mam za każdym razem dużo sprzątania, bo on sobie bardzo lubi"rozbebeszać" łóżko:razz: ;) Quote
toyota Posted August 22, 2012 Author Posted August 22, 2012 Dla mnie to jest szok. Pierwszy raz mam do adopcji psa w typie labradora (powiedzmy, chociaż jest to dosyć naciągane) i dzwonią wyłącznie ludzie z dziećmi i to bardzo małymi. Były nawet telefony od tatusiów, których żony były w ciąży (jedna z bliźniakami). Nie wiem czy pisałam tutaj o pani, która chciała go adoptować i prowadziła rodzinny dom dziecka. Miała pod opieka 4 -letnią dziewuszkę mocno chorą, drobniutką z wodogłowiem, zdrowego 4- letniego chłopczyka, swoją własną 5- letnią córeczkę oraz 14- latkę w ciąży. Nie miała własnego podwórka, zajmowała duży adoptowany strych domu jednorodzinnego. [B]Wszyscy mnie pytają czy on jest na pewno łagodny, bo chcą go dla maleńkich dzieci. Czy ludzie sobie wyobrażają, że on jest pluszowym miśkiem czy może raczej niańką do dzieci :cool3:???[/B] Quote
Martika&Aischa Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 Bazarek dla Atoska - kolekcja jesień - zima :) [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/230984-Zupełnie-Nowa-Kolekcja-Jesień-Zima!!!-Buty-ciuszki-apaszki-31-08-22-00[/URL] Quote
Beatkaa Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 Odwiedzam chłopaka i podrzucam wysoko.... Quote
Martika&Aischa Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 33,80 tyle mamy na hotel sierpniowy :( Quote
toyota Posted August 30, 2012 Author Posted August 30, 2012 Przelałam moją deklarację sierpniową. Quote
Martika&Aischa Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 toyota napisał(a):Przelałam moją deklarację sierpniową. Asiu oby nam te bazary jakoś poszły bo ja nie wiem z czego my zapłacimy hotelik Antoniemu :( Quote
toyota Posted August 30, 2012 Author Posted August 30, 2012 [quote name='Martika@Aischa']Asiu oby nam te bazary jakoś poszły bo ja nie wiem z czego my zapłacimy hotelik Antoniemu :( No niestety, u siostry nie za bardzo idzie :(. Zapraszam, dzisiaj ostatni dzień: http://www.dogomania.pl/forum/threads/230961-Nowe-m-inVictoria-s-Secret-Bath-body-works-Royal-Canin-dla-Atosa-do30-08-do-godź-22?p=19546935#post19546935 Quote
Martika&Aischa Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 [quote name='toyota']No niestety, u siostry nie za bardzo idzie :(. Zapraszam, dzisiaj ostatni dzień: http://www.dogomania.pl/forum/threads/230961-Nowe-m-inVictoria-s-Secret-Bath-body-works-Royal-Canin-dla-Atosa-do30-08-do-godź-22?p=19546935#post19546935 Rok szkolny zaraz się zacznie ....po wakacjach każdy bez grosza :( ech...będziemy kombinowały jakoś ....... Quote
toyota Posted August 30, 2012 Author Posted August 30, 2012 (edited) Dzisiaj wieczorem był bardzo fajny telefon ! Pani z Gdyni, córka 19-letnia, pies do domu do kochania, dom z ogrodem. Pani ma suczkę husky ze schroniska i najważniejsze, żeby się dogadała z Atosem. Suczka jest przyjazna. Czekamy na dalszy rozwój wydarzeń... Przekazałam Pani telefon do Kasi77, bo Pani chciałaby przyjechać poznać Atosa. Odniosałam bardzo, bardzo pozytywne wrażenie. Oby to był wreszcie ten dom... Edited August 30, 2012 by toyota Quote
Martika&Aischa Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 O rany !!!!!!!!!!!! Zaciskam po cichutku !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jest światełko w tunelu .... Quote
Lu_Gosiak Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 nooo...w koncu brzmi no normalnie i....trzymamm mocno by cos z tego wyszlo!!! Quote
beataczl Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 super wiesci ! i ja trzymam mocno zeby to byl ten dom Quote
basiek8 Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Matko kochana mocno zaciskam kciuki. Atosku kochany jest nadzieja. Quote
toyota Posted August 31, 2012 Author Posted August 31, 2012 Czekamy teraz na jakieś info od Kasi77, czy Pani się skontaktowała i czy przyjedzie... Quote
Martika&Aischa Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 toyota napisał(a):Czekamy teraz na jakieś info od Kasi77, czy Pani się skontaktowała i czy przyjedzie... Asiu mnie aż dopadł ból brzucha ..........ściskam za domek dla Antoniego z całych sił tym bardziej że w końcu Tosiek doczekał się sensownego telefonu .............. Quote
Kasia77 Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 toyota napisał(a):Czekamy teraz na jakieś info od Kasi77, czy Pani się skontaktowała i czy przyjedzie... Asia, ja cały czas czekam na telefon, ale na razie nikt nie dzwonił, nie miałam żadnych nieodebranych ani nic z tych rzeczy. Czekam niecierpliwie, bo tez bardzo chciałabym żeby Antek już sie z kojca wyprowadził i mokrą jesień spędzał w ciepełku Quote
Martika&Aischa Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Kasiu no to czekamy a ja za chwilę jajo zniosę :shake: właśnie zakończył się mój bazarek dla Antoniego ......jak wszyscy wpłacą dla Tośka będzie 207,50 gr. Quote
toyota Posted September 1, 2012 Author Posted September 1, 2012 Martika@Aischa napisał(a):Kasiu no to czekamy a ja za chwilę jajo zniosę :shake: właśnie zakończył się mój bazarek dla Antoniego ......jak wszyscy wpłacą dla Tośka będzie 207,50 gr. Martika, nie wiem jak Ci dziękować, u siostry wyjdzie niestety o połowę mniej z bazarku ;(. Taką miałam nadzieję na ten DS, taka fajna była ta pani przez telefon... Quote
Martika&Aischa Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 toyota napisał(a):Martika, nie wiem jak Ci dziękować, u siostry wyjdzie niestety o połowę mniej z bazarku ;(. Taką miałam nadzieję na ten DS, taka fajna była ta pani przez telefon... Asiu nie tracimy nadziei ;) dalej zaciskam za ten domek :) Quote
Beatkaa Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Ja też zaciskam wciąż kciuki !!! :):) Quote
toyota Posted September 2, 2012 Author Posted September 2, 2012 Na wszelki wypadek wysłałam do Kasi77 nr tel. do tej pani zainteresowanej Atosem. Wiem, że nie jest ona mobilna, a chciała przyjechać ze swoją suczką. Może trzeba by do niej zadzwonić ? Quote
Martika&Aischa Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 zaczynam tracić nadzieję że coś z tego wyjdzie :( Antoni to taki cudowny pies a wciąż czeka :( Quote
Beatkaa Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Martika@Aischa napisał(a):zaczynam tracić nadzieję że coś z tego wyjdzie :( Antoni to taki cudowny pies a wciąż czeka :( nie możemy tracić nadziei Martuniu.... Quote
Recommended Posts