Jump to content
Dogomania

ATOS w DS :)))))))))))) !!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

Posted

[quote name='Roland_De']50 PLN co miesiąc na stałe deklaruje, pierwszy przelew od reki kolejne kazdego 1 dnia miesiąca. PLs o numer konta
Nie pozwolimy mu zniknąć !!![/QUOTE]
Dzieki, to strasznie duża deklaracja:)

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wow dzieki Roland:):):)

Toyota co robimy???
Ktos musi podjac decyzje...chcesz czekac na wolne miesjce u marimc i psiak ma czekac tam gdzie jest w niepewnej sytuacji czy zabieramy do czasu zwolnienia u marimc do hoteliku???

Posted

Z pierwszego postu nie wynika, że zbieracie deklaracje czy że księgowa poszukiwana... Ludzie wchodzą i muszą się przedrzeć przez 6 stron, żeby się tego dowiedzieć. Większość tego nie robi...

Posted

[quote name='bric-a-brac']Z pierwszego postu nie wynika, że zbieracie deklaracje czy że księgowa poszukiwana... Ludzie wchodzą i muszą się przedrzeć przez 6 stron, żeby się tego dowiedzieć. Większość tego nie robi...[/QUOTE]

niestety racja...
Toyota mozesz to wszystko poalktualizowac ?
czekam rowzniez na decyzje co robimy z psem??

Posted

Napisałam w pierwszym poście, że potrzebujemy księgowej.

Ja mam jeszcze na głowie sukę na działkach od debilnego właściciela oraz jej szczeniaki, które doglądam w BDT u znajomej i utrzymuję na razie na własny koszt, ale kilka osób próbuje mi w tym pomóc, więc będę musiała pilnować ich finansów, a że nie mam drygu do księgowości, to nie ogarnę jeszcze finansów Atosa...
Jakby ktoś chciał zajrzeć to proszę: http://www.dogomania.pl/threads/206210-Bezdomny-Cz%C5%82owiek-bezdomna-suka-i-8-szczeniak%C3%B3w-!-POMOCY-!

Posted

Nie może być wydarzenia. Pisałam już, że jak będzie afera to właściciel nie odda mi psa i jeszcze narobi mi kłopotów. To człowiek, który bardzo dba o swoją opinię w mieście i jego rodzina przesiaduje w necie. Nie jest to szary obywatel.

Dziękuję Ci Martika@Aischa !

Posted

Fb zawsze mozna włącz ć później jak już psiak będzie zabrany Toyotko ja będzie już bezpiecznie i bedzie mozna bez problemu zrobić wydarzenie to daj znć mam konto i będę mogla zrobić.
Narazie trzeba skupić się na tym żeby mozna bylo go zabrać w bezpieczne miejsce

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Jeśli NIKT nie jest chętny zostać księgowym Atoska to ja zostanę jeśli oczywiście nikt nie ma nic przeciwko temu ;) W przeciwnym razie oczywiście ustępuję miejsca innej cioteczce ;)[/QUOTE]
superowo:):)
dziekujemy bardzo!!!!!

czy mozemy w koncu cos postanowic co z psem? ma czekac na lancuchu na miejsce u marimc czy ma czekac w jakis hoteliku?

Posted

[quote name='BERKANO']przypominam o pomocy z mojej strony w postaci fantów na bazar- tylko proszę dać mi znać[/QUOTE]
Kochana dziś wystawiam bazarek dla Atoska jeśli deklaracja przekazania fantów jest nadal aktualna pięknie proszę o zdjęcia :)

Posted

Większość osób deklarujących pieniążki dla Atoska ma pełne skrzyneczki!!! Cioteczki proszę odezwijcie się wszystkie które chciały przekazać pieniążki na psiaka....Wyślę wówczas numerek konta.

Posted

Żeby toyocie nikt nie narobił bigosu, to też warto wpisać w pierwszym poście, żeby nikt nie wychylał się bez konsultacji z toyotą z zakładaniem wydarzeń i ogłoszeniami.
A swoją drogą, i FB i ogłoszenia mogłyby już ruszyć przecież, tyle tylko, że z okrojoną historią psa, bez wspominania skąd i dlaczego stracił dom... Jak zostanie już zabrany gdzieś, to przecież i tak trzeba będzie szukać domu publicznie. Kwestia dobrego tekstu, z pominięciem tych faktów, których toyota nie chce ujawniać.

Posted

[quote name='bric-a-brac']Żeby toyocie nikt nie narobił bigosu, to też warto wpisać w pierwszym poście, żeby nikt nie wychylał się bez konsultacji z toyotą z zakładaniem wydarzeń i ogłoszeniami.
A swoją drogą, i FB i ogłoszenia mogłyby już ruszyć przecież, tyle tylko, że z okrojoną historią psa, bez wspominania skąd i dlaczego stracił dom... Jak zostanie już zabrany gdzieś, to przecież i tak trzeba będzie szukać domu publicznie. Kwestia dobrego tekstu, z pominięciem tych faktów, których toyota nie chce ujawniać.
***********************************************************************************
Z FB można się wstrzymać dopóki nie będzie zabrany, lepiej nie ryzykować. Zgadzam się z Tobą co do tej informacji w pierwszym poście tak byłoby najlepiej