wojtuś Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 [quote name='Roland_De']50 PLN co miesiąc na stałe deklaruje, pierwszy przelew od reki kolejne kazdego 1 dnia miesiąca. PLs o numer konta Nie pozwolimy mu zniknąć !!![/QUOTE] Dzieki, to strasznie duża deklaracja:) Quote
Lu_Gosiak Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 wow dzieki Roland:):):) Toyota co robimy??? Ktos musi podjac decyzje...chcesz czekac na wolne miesjce u marimc i psiak ma czekac tam gdzie jest w niepewnej sytuacji czy zabieramy do czasu zwolnienia u marimc do hoteliku??? Quote
iwonamaj Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Boję się o niego...Nie wiem, czy jest bezpieczny, skoro pojęli taką okrutną decyzję :((( Quote
dominikabankert Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 pisalam dzis maila do kumpeli co mozeby mogla pomoc szukac miejsca mam nadzieje ze jutro sie odezwie..........aha i konto poporsze dla atoska jak zbieracie Quote
bric-a-brac Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Z pierwszego postu nie wynika, że zbieracie deklaracje czy że księgowa poszukiwana... Ludzie wchodzą i muszą się przedrzeć przez 6 stron, żeby się tego dowiedzieć. Większość tego nie robi... Quote
Lu_Gosiak Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 [quote name='bric-a-brac']Z pierwszego postu nie wynika, że zbieracie deklaracje czy że księgowa poszukiwana... Ludzie wchodzą i muszą się przedrzeć przez 6 stron, żeby się tego dowiedzieć. Większość tego nie robi...[/QUOTE] niestety racja... Toyota mozesz to wszystko poalktualizowac ? czekam rowzniez na decyzje co robimy z psem?? Quote
Lu_Gosiak Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 [quote name='Lu_Gosiak'].......... czekam rowzniez na decyzje co robimy z psem??[/QUOTE] powtórze sie....jak tak dalej pojdzie to za niedlugo moze byc za pozno by cos zrobic Quote
Martika&Aischa Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Cioteczki dziś wieczorem rusza bazarek z fantami podarowanymi przez kochaną Iwonkę :multi::loveu: Już teraz Was pięknie wszystkich zapraszam !!! Link do bazarku wieczorem :lol: Quote
toyota Posted May 7, 2011 Author Posted May 7, 2011 Napisałam w pierwszym poście, że potrzebujemy księgowej. Ja mam jeszcze na głowie sukę na działkach od debilnego właściciela oraz jej szczeniaki, które doglądam w BDT u znajomej i utrzymuję na razie na własny koszt, ale kilka osób próbuje mi w tym pomóc, więc będę musiała pilnować ich finansów, a że nie mam drygu do księgowości, to nie ogarnę jeszcze finansów Atosa... Jakby ktoś chciał zajrzeć to proszę: http://www.dogomania.pl/threads/206210-Bezdomny-Cz%C5%82owiek-bezdomna-suka-i-8-szczeniak%C3%B3w-!-POMOCY-! Quote
Martika&Aischa Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Jeśli NIKT nie jest chętny zostać księgowym Atoska to ja zostanę jeśli oczywiście nikt nie ma nic przeciwko temu ;) W przeciwnym razie oczywiście ustępuję miejsca innej cioteczce ;) Quote
toyota Posted May 7, 2011 Author Posted May 7, 2011 Nie może być wydarzenia. Pisałam już, że jak będzie afera to właściciel nie odda mi psa i jeszcze narobi mi kłopotów. To człowiek, który bardzo dba o swoją opinię w mieście i jego rodzina przesiaduje w necie. Nie jest to szary obywatel. Dziękuję Ci Martika@Aischa ! Quote
Iljova Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Fb zawsze mozna włącz ć później jak już psiak będzie zabrany Toyotko ja będzie już bezpiecznie i bedzie mozna bez problemu zrobić wydarzenie to daj znć mam konto i będę mogla zrobić. Narazie trzeba skupić się na tym żeby mozna bylo go zabrać w bezpieczne miejsce Quote
Lu_Gosiak Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 [quote name='Martika@Aischa']Jeśli NIKT nie jest chętny zostać księgowym Atoska to ja zostanę jeśli oczywiście nikt nie ma nic przeciwko temu ;) W przeciwnym razie oczywiście ustępuję miejsca innej cioteczce ;)[/QUOTE] superowo:):) dziekujemy bardzo!!!!! czy mozemy w koncu cos postanowic co z psem? ma czekac na lancuchu na miejsce u marimc czy ma czekac w jakis hoteliku? Quote
katarzyna09 Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Księgowa już jest:lol:,w takim razie poproszę o nr.konta ;) Quote
Martika&Aischa Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 [quote name='katarzyna09']Księgowa już jest:lol:,w takim razie poproszę o nr.konta ;)[/QUOTE] Już kochana przesyłam :) Quote
Martika&Aischa Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 [quote name='BERKANO']przypominam o pomocy z mojej strony w postaci fantów na bazar- tylko proszę dać mi znać[/QUOTE] Kochana dziś wystawiam bazarek dla Atoska jeśli deklaracja przekazania fantów jest nadal aktualna pięknie proszę o zdjęcia :) Quote
Martika&Aischa Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Większość osób deklarujących pieniążki dla Atoska ma pełne skrzyneczki!!! Cioteczki proszę odezwijcie się wszystkie które chciały przekazać pieniążki na psiaka....Wyślę wówczas numerek konta. Quote
bric-a-brac Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Żeby toyocie nikt nie narobił bigosu, to też warto wpisać w pierwszym poście, żeby nikt nie wychylał się bez konsultacji z toyotą z zakładaniem wydarzeń i ogłoszeniami. A swoją drogą, i FB i ogłoszenia mogłyby już ruszyć przecież, tyle tylko, że z okrojoną historią psa, bez wspominania skąd i dlaczego stracił dom... Jak zostanie już zabrany gdzieś, to przecież i tak trzeba będzie szukać domu publicznie. Kwestia dobrego tekstu, z pominięciem tych faktów, których toyota nie chce ujawniać. Quote
BERKANO Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Martika@Aischa kochana podaj mi proszę na PW adres mailowy żebym mogła przesłać Ci zdjęcia i opisy fantów. i chyba sama masz zapchaną skrzyneczkę ;-) Quote
Iljova Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 [quote name='bric-a-brac']Żeby toyocie nikt nie narobił bigosu, to też warto wpisać w pierwszym poście, żeby nikt nie wychylał się bez konsultacji z toyotą z zakładaniem wydarzeń i ogłoszeniami. A swoją drogą, i FB i ogłoszenia mogłyby już ruszyć przecież, tyle tylko, że z okrojoną historią psa, bez wspominania skąd i dlaczego stracił dom... Jak zostanie już zabrany gdzieś, to przecież i tak trzeba będzie szukać domu publicznie. Kwestia dobrego tekstu, z pominięciem tych faktów, których toyota nie chce ujawniać. *********************************************************************************** Z FB można się wstrzymać dopóki nie będzie zabrany, lepiej nie ryzykować. Zgadzam się z Tobą co do tej informacji w pierwszym poście tak byłoby najlepiej Quote
Recommended Posts