Beatkaa Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 wyrobekj napisał(a):Jutro albo pojutrze postaram się dosłać zdjęcia jeszcze kilku drobiazgów :). oki ;) dzięki :) Quote
wyrobekj Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Właśnie sobie skasowałam wiadomość, więc zaczynam od nowa (agrrrr). Film Kill Bill, wykrętaki do śrub ale najcieńszy ma urwany kawałek, dwa bestsellery - jeden po polsku, drugi po angielsku (niestety, nigdy nie zdążyłam żadnego przeczytać), kubek na długopisy w kształcie smoka Wawelskiego (od 10 zł proszę, w Cepelii jest dużo droższy), seria gier Larry (usiłuje podrywać panie, ale jest bardzo kiepski, gra opatrzona dużą dawką poczucia humoru i nieco erotyzmu), dwa świąteczne odciki serialu komediowego Moja Rodzinka (ale tylko po angielsku). W końcu program do nauki angielskiego - phrasal verbs. Quote
Martika&Aischa Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Asiu pięknie dziękujemy :) A Tośka wirtualnie przytulamy ;) Nie daj się chłopaku mrozom :* Quote
wyrobekj Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 (edited) Jeszcze trzy kubki termiczne. Czerwony ma ok. 2 miesięcy, pokrywka dość luźno wchodzi kiedy kubek jest zimny. Drugi jest srebrny i ma nakręcaną pokrywkę, prezent dla mojego Ojca z Niemiec. Trzeci jest srebny z napisem, ma niebieskie etui, pokrywkę się wciska, też prezent dla mojego Ojca z Niemiec. Kubki stoją w szafce i się kurzą, przed wysyłką umyję starannie, są nowe, każdy był użyty bodajże raz (jeżeli w ogóle). Trzymają temperaturę około 2 godzin, płyn wtedy nie jest już wrzący, ale jeszcze ciepły (sprawdzałam termometrem kiedyś). Edited January 31, 2012 by wyrobekj Quote
Kasia77 Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Martika@Aischa napisał(a):Asiu pięknie dziękujemy :) A Tośka wirtualnie przytulamy ;) Nie daj się chłopaku mrozom :* Nie daje się :), tylko sie ostatnio mocno "fafluni" , ślinił sie czasem, ale ostatnio cały dzień chodził zaśliniony na maxa, nie wiem od czego to zależy? A tu czeka cała trójca, żeby do domu wpuścić :) Quote
Martika&Aischa Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 O rany :) cudny widok :) Trzy przytulasy pchające się do ciepłego domku :) Quote
Martika&Aischa Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Cioteczki kochane zajrzyjcie proszę do ślicznej Mileczki która wróciła z adopcji :(:(:( Powodów brak ....... http://www.dogomania.pl/threads/215325-BARDZO-PILNE-DT!!-dla-ŁACIATEJ-radosnej-ok.-8-miesięcznej-suni-PROSIMY!! Quote
Beatkaa Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Trzy zmarzluchy pchają się domu ;) http://www.dogomania.pl/threads/222114-Ekspresowy-bazarek-ogłoszeniowo-banerkowy-na-katowickie-psiaki-gt-do-12.02-Zapraszamy - fajny bazarek ogłoszeniowy,może by ogłosić Atoska? Quote
Martika&Aischa Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 A na koncie deklaracja stała od cioci Winter 7 :) pięknie dziękujemy:loveu: Quote
Martika&Aischa Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Czy Atosek ma aktualnie jakieś ogłoszenia ??? allegro widzę usunięte :( Quote
Kasia77 Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 katarzyna09 napisał(a):Atosek dostał śnieżką?:) śnieżką?, nawet bym nie pomyślała żeby rzucać w psy śnieżką . Jak skoczył na bramkę, to śnieg spadł z ogrodzenia -z listwy nad siatką: Quote
Martika&Aischa Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Zdjęcie wygląda tak jakby śnieżka rozbiła mu się o pychol ;) Moja Aisha uwielbia jak się jej rzuca śnieżki ......rzuca się na nie i rozszarpuje w zębiskach ;) Śliczny zimowy Tosiek :):loveu: Quote
katarzyna09 Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Widzę Kasiu,ze poruszył Ciebie mój post,ja naprawdę nie miałam nic złego na myśli.Przyjemne zdjęcie,źle to odebrałaś... Quote
Kasia77 Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 katarzyna09 napisał(a):Widzę Kasiu,ze poruszył Ciebie mój post,ja naprawdę nie miałam nic złego na myśli.Przyjemne zdjęcie,źle to odebrałaś... Zdjęcie można by rózniaście odebrać:) Już sie wystraszyłam, ze ktos pomyśli, ze Antek po nosie śnieżkami obrywa :) wiecie jak to różnie na dogo bywa....;) U mnie żaden nie lubi zabawy śniegiem, śnieg kochała moja Dorotka, uwielbiała się miziać w śniegu, ale juz sie nigdy nie pomizia.... :(:( Quote
Beatkaa Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 śniegowy Atosek :loveu::loveu: Mi się bardzo podoba :):):) Quote
danka1234 Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Martika@Aischa napisał(a):Czy Atosek ma aktualnie jakieś ogłoszenia ??? allegro widzę usunięte :( Podpinam się pod to pytanie,szkoda chłopaka w kojcu bo tak bardzo chciałby do domu. allegra o adopcjach usuwają chyba automatycznie,przynajmniej moje bo usunięto zaraz po wystawieniu. Quote
Beatkaa Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Beatkaa napisał(a): http://www.dogomania.pl/threads/222114-Ekspresowy-bazarek-ogłoszeniowo-banerkowy-na-katowickie-psiaki-gt-do-12.02-Zapraszamy - fajny bazarek ogłoszeniowy,może by ogłosić Atoska? Tutaj ciocie zamówcie :) Tanio,szybko i solidnie :) Quote
Martika&Aischa Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Beatkaa napisał(a):Tutaj ciocie zamówcie :) Tanio,szybko i solidnie :) Ciocia Toyota przybywaj ;) Bazarek naprawdę super i nie drogi :) Quote
Martika&Aischa Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Beatkaa napisał(a):Trzy zmarzluchy pchają się domu ;) http://www.dogomania.pl/threads/222114-Ekspresowy-bazarek-ogłoszeniowo-banerkowy-na-katowickie-psiaki-gt-do-12.02-Zapraszamy - fajny bazarek ogłoszeniowy,może by ogłosić Atoska? Ogłoszenia wykupione;) teraz czekamy na realizację ;) Tosiek do domu !!!!!!!!!!!!! Quote
Beatkaa Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Do domku kochany do domku !!!! Niech wreszcie zadzwoni ktoś konkretny... Quote
ewes Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 (edited) Witam :) przychodzę z takim pytaniem. gdzie chłopak przebywa obecnie? bo Martika@Aischa nie ma teraz na dogo, a chciałabym wziąć się za ogłoszenia dla niego, a nie wiem na co ogłaszać ;) Edited February 5, 2012 by ewes Quote
toyota Posted February 5, 2012 Author Posted February 5, 2012 ewes napisał(a):Witam :) przychodzę z takim pytaniem. gdzie chłopak przebywa obecnie? bo Martika@Aischa nie ma teraz na dogo, a chciałabym wziąć się za ogłoszenia dla niego, a nie wiem na co ogłaszać ;) Przebywa w okolicach Słupska. Quote
Recommended Posts