Jump to content
Dogomania

ATOS w DS :)))))))))))) !!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Właśnie sobie skasowałam wiadomość, więc zaczynam od nowa (agrrrr).
Film Kill Bill, wykrętaki do śrub ale najcieńszy ma urwany kawałek, dwa bestsellery - jeden po polsku, drugi po angielsku (niestety, nigdy nie zdążyłam żadnego przeczytać), kubek na długopisy w kształcie smoka Wawelskiego (od 10 zł proszę, w Cepelii jest dużo droższy), seria gier Larry (usiłuje podrywać panie, ale jest bardzo kiepski, gra opatrzona dużą dawką poczucia humoru i nieco erotyzmu), dwa świąteczne odciki serialu komediowego Moja Rodzinka (ale tylko po angielsku). W końcu program do nauki angielskiego - phrasal verbs.

Posted (edited)

Jeszcze trzy kubki termiczne. Czerwony ma ok. 2 miesięcy, pokrywka dość luźno wchodzi kiedy kubek jest zimny.
Drugi jest srebrny i ma nakręcaną pokrywkę, prezent dla mojego Ojca z Niemiec.
Trzeci jest srebny z napisem, ma niebieskie etui, pokrywkę się wciska, też prezent dla mojego Ojca z Niemiec.
Kubki stoją w szafce i się kurzą, przed wysyłką umyję starannie, są nowe, każdy był użyty bodajże raz (jeżeli w ogóle). Trzymają temperaturę około 2 godzin, płyn wtedy nie jest już wrzący, ale jeszcze ciepły (sprawdzałam termometrem kiedyś).

Edited by wyrobekj
Posted

Martika@Aischa napisał(a):
Asiu pięknie dziękujemy :) A Tośka wirtualnie przytulamy ;) Nie daj się chłopaku mrozom :*

Nie daje się :), tylko sie ostatnio mocno "fafluni" , ślinił sie czasem,
ale ostatnio cały dzień chodził zaśliniony na maxa, nie wiem od czego to zależy?

A tu czeka cała trójca, żeby do domu wpuścić :)

Posted

katarzyna09 napisał(a):
Atosek dostał śnieżką?:)

śnieżką?, nawet bym nie pomyślała żeby rzucać w psy śnieżką .

Jak skoczył na bramkę, to śnieg spadł z ogrodzenia -z listwy nad siatką:

Posted

katarzyna09 napisał(a):
Widzę Kasiu,ze poruszył Ciebie mój post,ja naprawdę nie miałam nic złego na myśli.Przyjemne zdjęcie,źle to odebrałaś...

Zdjęcie można by rózniaście odebrać:)
Już sie wystraszyłam, ze ktos pomyśli, ze Antek po nosie śnieżkami obrywa :)
wiecie jak to różnie na dogo bywa....;)

U mnie żaden nie lubi zabawy śniegiem, śnieg kochała moja Dorotka, uwielbiała się miziać w śniegu, ale juz sie nigdy nie pomizia.... :(:(

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
Czy Atosek ma aktualnie jakieś ogłoszenia ??? allegro widzę usunięte :(

Podpinam się pod to pytanie,szkoda chłopaka w kojcu bo tak bardzo chciałby do domu.
allegra o adopcjach usuwają chyba automatycznie,przynajmniej moje bo usunięto zaraz po wystawieniu.

Posted (edited)

Witam :)
przychodzę z takim pytaniem. gdzie chłopak przebywa obecnie? bo Martika@Aischa nie ma teraz na dogo, a chciałabym wziąć się za ogłoszenia dla niego, a nie wiem na co ogłaszać ;)

Edited by ewes
Posted

ewes napisał(a):
Witam :)
przychodzę z takim pytaniem. gdzie chłopak przebywa obecnie? bo Martika@Aischa nie ma teraz na dogo, a chciałabym wziąć się za ogłoszenia dla niego, a nie wiem na co ogłaszać ;)

Przebywa w okolicach Słupska.