Kasia77 Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 [quote name='toyota'] Nie wiem czy z tym joggigiem to realna zabawa, bo Atos ciągnie na smyczy jak lokomotywa i nie wiem czy biegałby przy człowieku czy raczej ciągnął człowieka na wszystkie strony ;). Może jednak DT zaobserwował jakieś zmiany u Atosa ? W kwestii smyczy zmian nie ma, bo nie korzystamy z niej za wiele, teraz kiedy jest tak zimno i mokro, Atos pcha sie tylko do domu, po ogrodzie pobiega chwile po czym sterczy w oknie i czeka zeby go w puscić. Najgorsze jest to, że zaczął się przekopywać pod ogrodzeniem. Dziś wypuściłam go z kojca i na dworzu był sam dosłownie 10 minut zanim go nie wpusciłam do domu, ta chwila wystarczyła zeby wykopał wielką dziurę pod płotem z desek ,pod którym mam jeszcze dla bezpieczeństwa wkopaną dodatkowo siatkę, ale dla niego siatka to nie przeszkoda, bo jak wykopał taki duży dół to siatka "poszła" do góry i gdyby nie nie to, że akurat zawołałam go do domu, poszedłby w siną dal . Nie moge trzymac go w domu, i tak wpuszczam go czasem na dłużej niz powinnam. To że mam na ogrodzie jeziorka (pokopane doły po deszczu) - przywykłam, ale tej dziury pod ogrodzeniem bardzo sie wystyraszyłam, jak raz spróbował, to będzie kopał,zanim wykopie dziurę przez która sie zmiesci chwila minie, ale małe psy uciekną 5 razy , nie wiem jak to będzie, ogłoszenia tym bardziej pilnie potrzebne To z przygotowania kolacji: jak sie nudzi żebranko na stojaco, to sie kładzie i czeka.... : Quote
toyota Posted December 19, 2011 Author Posted December 19, 2011 wyrobekj napisał(a):Jak na razie 250 wejść na Allegro. Umieścić też aukcję na WOSP Allegro? Kochana, rób jak uważasz :). Quote
toyota Posted December 20, 2011 Author Posted December 20, 2011 Kasiu, jakie cudne foty wstawiłaś :loveu:. Jakie to są wszystkie mordeczki kochane- Łapka, Ząbuś i Atosek. Tosiu -co za mina zatroskana na ostatnim zdjęciu :). Ja niestety też mam niewesoło: http://www.dogomania.pl/threads/219650-ON-ek-JESTEM-GŁODNY-!!! Quote
Beatkaa Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Oh to nieciekawie z tym podkopywaniem :shake: niedobrze :shake: Quote
Martika&Aischa Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Zdjęcia łobuza niesamowite :) Tośku do domku w końcu Sioooooooooo!!!!!!!!! Quote
wyrobekj Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Na Allegro 315 wejść ale nikt się nie kontaktuje. Quote
Martika&Aischa Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Domku odezwij się ....Tosiek czeka..... Quote
toyota Posted December 20, 2011 Author Posted December 20, 2011 Nie ma żadnych telefonów ani maili. Na wszelkie nieodebrane oddzwaniam. Na innych wątkach też dziewczyny narzekają, że jest "cisza adopcyjna". Quote
Martika&Aischa Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Na koncie deklaracja styczniowa dla Atoska od cioci basiek8 20 zł:loveu: Quote
Martika&Aischa Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Deklaracje stałe : basiek8 - 20 zł (VII) (VIII) (IX)(X)(XI)(XII)(I) Toyota 20 zł (IX) (X)(XI)(XII) Winter7 100 zł (X) (XI) wyrobekj 20 zł (IX)(X)(XI)(XII) kkasiiiar 20 zł (IX) (X)(XI)(XII) - od stycznia deklaracja stała nieaktualna. Roland_de 50 zł (IX)(X)(XI) Quote
dominikabankert Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 to dobry znak:)wyrobekj napisał(a):Na Allegro już 400 wejść. Quote
katarzyna09 Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Może tym razem dobry domek Atoska wypatrzy... Trzymam kciuki,piesku. Quote
Martika&Aischa Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Cudowny domku odezwij się !!!! Kochający Tosiek czeka :) Quote
Martika&Aischa Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Wszystkim cioteczkom z wątku Atoska przesyłam życzenia z serca płynące. Spokojnych, Wesołych i Cudowych Świąt cioteczki kochane:loveu: Quote
Beatkaa Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Atosku kochany :) Życzę Ci żeby magia świąt sprawiła,że po świętach rozdzwonią się telefony i w końcu znajdziesz domek :) Wesołych Świąt Quote
Beatkaa Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 wyrobekj napisał(a):700 wejść na Allegro. dużo dużo...tylko czy są jakieś efekty w telefonach.... Quote
Martika&Aischa Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 Domku Atoska odezwij się !!!!!! Tosiek czeka......... Quote
wyrobekj Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 800 wejść na Allegro ale nikt nie obserwuje :( Quote
Martika&Aischa Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 wyrobekj napisał(a):800 wejść na Allegro ale nikt nie obserwuje :( Czasami jak ludzie obserwują robią tylko złudne nadzieje .......najważniejsze żeby ktoś konkretny i naprawdę zdecydowny na adopcję się odezwał i dał Tośkowi kochający dom :) Wierzę że Tosiek cudownego domku się doczeka :) Nie martw się Asiu :) Quote
Recommended Posts