Jump to content
Dogomania

ATOS w DS :)))))))))))) !!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

Posted

[quote name='toyota']
Nie wiem czy z tym joggigiem to realna zabawa, bo Atos ciągnie na smyczy jak lokomotywa i nie wiem czy biegałby przy człowieku czy raczej ciągnął człowieka na wszystkie strony ;). Może jednak DT zaobserwował jakieś zmiany u Atosa ?

W kwestii smyczy zmian nie ma, bo nie korzystamy z niej za wiele, teraz kiedy jest tak zimno i mokro, Atos pcha sie tylko do domu,
po ogrodzie pobiega chwile po czym sterczy w oknie i czeka zeby go w puscić.
Najgorsze jest to, że zaczął się przekopywać pod ogrodzeniem. Dziś wypuściłam go z kojca i na dworzu był sam dosłownie 10 minut zanim go nie wpusciłam do domu, ta chwila wystarczyła zeby wykopał wielką dziurę pod płotem z desek ,pod którym mam jeszcze dla bezpieczeństwa wkopaną dodatkowo siatkę, ale dla niego siatka to nie przeszkoda, bo jak wykopał taki duży dół to siatka "poszła" do góry i gdyby nie nie to, że akurat zawołałam go do domu, poszedłby w siną dal .
Nie moge trzymac go w domu, i tak wpuszczam go czasem na dłużej niz powinnam. To że mam na ogrodzie jeziorka (pokopane doły po deszczu) - przywykłam, ale tej dziury pod ogrodzeniem bardzo sie wystyraszyłam, jak raz spróbował, to będzie kopał,zanim wykopie dziurę przez która sie zmiesci chwila minie, ale małe psy uciekną 5 razy , nie wiem jak to będzie, ogłoszenia tym bardziej pilnie potrzebne

To z przygotowania kolacji:

jak sie nudzi żebranko na stojaco, to sie kładzie i czeka.... :

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Deklaracje stałe :
basiek8 - 20 zł (VII) (VIII) (IX)(X)(XI)(XII)(I)
Toyota 20 zł (IX) (X)(XI)(XII)
Winter7 100 zł (X) (XI)
wyrobekj 20 zł (IX)(X)(XI)(XII)
kkasiiiar 20 zł (IX) (X)(XI)(XII) - od stycznia deklaracja stała nieaktualna.
Roland_de 50 zł (IX)(X)(XI)

Posted

wyrobekj napisał(a):
800 wejść na Allegro ale nikt nie obserwuje :(

Czasami jak ludzie obserwują robią tylko złudne nadzieje .......najważniejsze żeby ktoś konkretny i naprawdę zdecydowny na adopcję się odezwał i dał Tośkowi kochający dom :)
Wierzę że Tosiek cudownego domku się doczeka :) Nie martw się Asiu :)