Jump to content
Dogomania

ATOS w DS :)))))))))))) !!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Deklaracje stałe :
basiek8 - 20 zł (VII) (VIII) (IX)(X)
Toyota 20 zł (IX) (X)
Koleżanka Kaja69 50 zł
Winter7 100 zł (X)
wyrobekj 20 zł (IX)(X)
kkasiiiar 20 zł (IX) (X)(XI)
Roland_de 50 zł (IX)
Aktualne deklaracje. Nadal czekam na decyzje Koleżanki Kaja69 oraz Rolanda_de.

Posted

Właśnie miałam wczoraj telefon w sprawie Atoska, być może to ten obserwator...

Telefon był o 23.30 :crazyeye:. Pan co prawda przeprosił za późną porę i był miły... Dzwonił z Rudy.
Pan ma już 2 psy.
Starego ON- ka uwiązanego przy budzie, cyt. "pies ma bardzo dobrze, chodzimy z nim na spacery, jest uwiązany, bo nie ma szczepień -jak to na wsi" oraz mixa yorko - sznaucerka w domu. Atos miałby niby mieszkać w domu. Dom nie jest ogrodzony.

Powiedziałam panu, że nie mogę dać gwarancji, że pies będzie bezproblemowo siedział cały dzień w domu, bo jest przyzwyczajony do wychodzenia na zewnątrz kiedy ma ochotę. Pan wobec powyższego sam zrezygnował.

Oprócz tego miałam w sprawie Atosa 2 telefony już jakiś czas temu.

Pierwszy telefon był od dziewczynki z Lublina, która ma 12 lat. Przez całą rozmowę zastanawiałam się, czy ktoś nie robi sobie jaj. Dziewczynce było żal Atosa, bo przeczytała ogłoszenie, w którym były opisane jego losy. Chciała umieścić go u swojej babci, która ma problemy z kręgosłupem, z poruszaniem się. Babcia miała kilka ON -ków, które były agresywne. Nawet sama babcia się ich bała. ON- ki pogryzły listonosza i jakaś organizacja je odebrała babci :crazyeye:. Cała ta opowieść trwała chyba z godzinę.

Drugi telefon też był od dziecka, chłopak chciał Atosa do mieszkania w bloku i myślał, że Atos jest "na miejscu" w Grudziądzu. Jak powiedziałam, że jest w ok. Słupska, to już nie było rozmowy.

Posted

Doszła deklaracja stała za listopad od cioteczki basiek8 - pięknie dziekujemy:Rose:

Deklaracje stałe :
basiek8 - 20 zł (VII) (VIII) (IX)(X)(XI)
Toyota 20 zł (IX) (X)
Koleżanka Kaja69 50 zł
Winter7 100 zł (X)
wyrobekj 20 zł (IX)(X)
kkasiiiar 20 zł (IX) (X)(XI)
Roland_de 50 zł (IX)