Jump to content
Dogomania

ATOS w DS :)))))))))))) !!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='katarzyna09']Po dłuższej nieobecności zaglądam do Atoska...wysyłam też skromną dyszkę...[/QUOTE]

Kasieńko i pieniążki już na koncie Atoska ...ślicznie dziękujemy:loveu::loveu::loveu: Już dopisuje do rozliczenia:lol:

Posted

I porobiło się mokro
Przedwczoraj lunęło przeogromnie, jakieś koszmarne, potworne deszczysko, Tosiek był wypuszczony z kojca,
byłam pewna,że uciekł przed deszczem i w taką ulewę schował sie do budy,
otworzyłam drzwi, żeby sprawdzić co i jak, a on siedzi przyklejony do ściany przy drzwiach i moknie strasznie.
W domu wysuszył się, powycierał, poprzytulał ,pobawił.

Domku gdzie jesteś? - wszystko moknie,wszędzie mokro,
legowiska zmoknięte - już nie można w nich poleżeć pod drzwiami,
nie ma gdzie się podziać, bo buda "parzy" w łapy.
Taki fajny i domowy jestem -

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Poprosiłam chite o wznowienie allegro dla Atoska...wiem że wcześniej robiła chłopakowi allegro wyróżnione. Koszty oczywiście pokryjemy :) Nikt więcej nie przychodzi mi do głowy w tej chwili.

o ile kojarze Tosiek ma allegro aktualne tu ;) wiec narazie chyba nie bede dublowac co?:)

[quote name='danka1234']allegro dla Tosia-wyróżnione
http://allegro.pl/show_item.php?item=1843735476
ładniejszego niestety jeszcze nie umiem robić.

Posted

[quote name='chita']o ile kojarze Tosiek ma allegro aktualne tu ;) wiec narazie chyba nie bede dublowac co?:)[/QUOTE]

:oops::oops: o matko nie zauważyłam postów z ogłoszeniami i allegro :-o:-o:-o:oops::oops::oops: chyba muszę odpocząć ;) Dziękuję cioteczko za czujność ;)
Ogłoszenia trwają ....allegro wyróżnione i ciszaaaaaaaaa :( kurcze no :( taki fajny psiak a wciąż bez domu. :shake:

Posted

Nadal cisza jak makiem zasiał.
Liczyłam się z tym, że może być trudno o dobry dom, ale nie sądziłam, że nie będzie żadnego zainteresowania. Chyba te duże psy mają najgorzej...

Posted

jedziemy jutro na zdjęcie szwów, zważymy Tośka od razu,
bardzo jestem ciekawa jego wagi, bo na apetyt nie narzeka, pochłania ogromne ilości jedzenia,
a jakoś nie widać.
Jeśli okaże się ze nic nie przytył (co jest wręcz niemożliwe ), to chyba warto byłoby jeszcze raz porządnie odrobaczyć?
bo tak myślę,ze jeśli wagowo stoi w miejscu a wyniki miał w porządku(nie czepiamy się-wykluczamy choroby;)), to może
to czym był odrobaczony, nie rozprawiło sie ze wszystkimi robalami - co uważacie?

Posted

[quote name='toyota']Ja myślę, że nie zaszkodzi go odrobaczyć, szczególnie, że Pratel ma ograniczone spektrum działania.

A tak na oko, to przytył ?[/QUOTE]

no własnie na oko, to nie bardzo, dlatego tam mnie to męczy ,
nasz Antoni to pierwszy pies, który po kilku tygodniach pobytu wygląda ciągle tak samo ,
chyba że mu sie jakoś inaczej rozchodzi to wszystko... Zobaczymy co jutro waga pokaże, może jestem przewrażliwiona,
ale jak nic nie ruszyło w górę, to poproszę o odrobaczenie ful wypas.

Posted

Byliśmy na zdjęciu szwów, ale praktycznie nie było już co zdejmować, bo Tosiek się wcześniej sam
zabawił w weterynarza :)
Na wadze tańczył strasznie, nie chciał sie ważyć, ostatecznie wyszło z tego ważenia tyle, że coś nie bardzo z tym tyciem,
, a to nie jest normalne bo normalnie ,w innym przypadku ,zwierz byłby skutecznie podtłuczony,
więc poprosiłam o odrobaczenie- dostał Dolpac, pierwszą dawke dziś, drugą do podania za dwa tygodnie
- wklejam skan z wpisem w książeczke i rachunkiem

(załozyłam ze swoich pieniędzy, wiec proszę o zwrot na to konto co zwykle)

Posted

Deklaracje stałe :
basiek8 - 20 zł :loveu: (VII) (VIII) (IX)(X)
Toyota 20 zł :loveu:(IX) (X)
Koleżanka Kaja69 50 zł :loveu:
Winter7 100 zł
wyrobekj 20 zł :loveu:(IX)(X)
kkasiiiar 20 zł :loveu:(IX) (X)
Roland_de 50 zł (IX)
Razem Deklaracje stałe 230 zł :loveu:
Koszt hoteliku 360 zł
Brakuje : 130 zł

Dziękujemy cioteczce wyrobekj za wpłatę deklaracji na październik.
Przesyłam pieniążki wraz z opłatą rachunku za weta.

Posted

tylko zeby nie za duzo:):):):) jeny zebym tylko mogla to zaraz bym Atoska wziela serce sie kraje ze on jest taki domowy a siedzial tam przy tym weglu i mial byc uspiony,taki z niego laluś kochany[quote name='Beatkaa']Atosku przytyjesz - wierzę w to ;) dobrze,że jesteś w dobrych rękach ;)[/QUOTE]