_Goldenek2 Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Dziewczyny proszę o pomoc dla 2 ślicznych suń i 5 szczeniaczków :-(. To bazarek cegiełkowy http://www.dogomania.pl/threads/2157...czeniak%C3%B3w Quote
kkasiiiar Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Kochane szukam kogos do PA Warszawa-Praga ! Quote
Martika&Aischa Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 [quote name='katarzyna09']Po dłuższej nieobecności zaglądam do Atoska...wysyłam też skromną dyszkę...[/QUOTE] Kasieńko i pieniążki już na koncie Atoska ...ślicznie dziękujemy:loveu::loveu::loveu: Już dopisuje do rozliczenia:lol: Quote
Kasia77 Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 I porobiło się mokro Przedwczoraj lunęło przeogromnie, jakieś koszmarne, potworne deszczysko, Tosiek był wypuszczony z kojca, byłam pewna,że uciekł przed deszczem i w taką ulewę schował sie do budy, otworzyłam drzwi, żeby sprawdzić co i jak, a on siedzi przyklejony do ściany przy drzwiach i moknie strasznie. W domu wysuszył się, powycierał, poprzytulał ,pobawił. Domku gdzie jesteś? - wszystko moknie,wszędzie mokro, legowiska zmoknięte - już nie można w nich poleżeć pod drzwiami, nie ma gdzie się podziać, bo buda "parzy" w łapy. Taki fajny i domowy jestem - Quote
Martika&Aischa Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Kochany chłopak z tego naszego Atoska :) Dziewczyny a ktoś odnawia w tej chwili chłopakowi ogłoszenia ??? Może jakieś łane allegro powtórzymy ??? Quote
Lu_Gosiak Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 pakiet ogloszen ode mnie mial dopiero co robiony - wiec tylko allegro chyba trzeba byloby wznowic Quote
Martika&Aischa Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 [quote name='Lu_Gosiak']pakiet ogloszen ode mnie mial dopiero co robiony - wiec tylko allegro chyba trzeba byloby wznowic[/QUOTE] Tak tak oczywiście Gosiu :) w takim razie poproszę kogoś o nowe allegro :) Quote
Martika&Aischa Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Poprosiłam chite o wznowienie allegro dla Atoska...wiem że wcześniej robiła chłopakowi allegro wyróżnione. Koszty oczywiście pokryjemy :) Nikt więcej nie przychodzi mi do głowy w tej chwili. Quote
Beatkaa Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 http://images35.fotosik.pl/953/eebf363379cee19e.jpg nasz Atosek piękny :loveu::loveu::loveu: Quote
chita Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 [quote name='Martika@Aischa']Poprosiłam chite o wznowienie allegro dla Atoska...wiem że wcześniej robiła chłopakowi allegro wyróżnione. Koszty oczywiście pokryjemy :) Nikt więcej nie przychodzi mi do głowy w tej chwili. o ile kojarze Tosiek ma allegro aktualne tu ;) wiec narazie chyba nie bede dublowac co?:) [quote name='danka1234']allegro dla Tosia-wyróżnione http://allegro.pl/show_item.php?item=1843735476 ładniejszego niestety jeszcze nie umiem robić. Quote
Martika&Aischa Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 [quote name='chita']o ile kojarze Tosiek ma allegro aktualne tu ;) wiec narazie chyba nie bede dublowac co?:)[/QUOTE] :oops::oops: o matko nie zauważyłam postów z ogłoszeniami i allegro :-o:-o:-o:oops::oops::oops: chyba muszę odpocząć ;) Dziękuję cioteczko za czujność ;) Ogłoszenia trwają ....allegro wyróżnione i ciszaaaaaaaaa :( kurcze no :( taki fajny psiak a wciąż bez domu. :shake: Quote
chita Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 co nagle to po diable:) na najlepsze domy trzeba zawsze ciut poczekac:) Tosiek jest cudny:loveu: Quote
danka1234 Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 allegro wystawione przeze mnie jutro się konczy,zatem można juz wystawiać nowe. Quote
winter7 Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 No i się okazało, że Atos to urodzony kanapowiec :D Znam już takie przypadki z dogo.... Błagam, zajrzyjcie na wątek Strike'a http://www.dogomania.pl/threads/209872-Strike-ju%C5%BC-w-3-schronisku!-Potrzebne-deklaracje-na-DT-i-behawioryste! Quote
toyota Posted October 10, 2011 Author Posted October 10, 2011 Nadal cisza jak makiem zasiał. Liczyłam się z tym, że może być trudno o dobry dom, ale nie sądziłam, że nie będzie żadnego zainteresowania. Chyba te duże psy mają najgorzej... Quote
Kasia77 Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 jedziemy jutro na zdjęcie szwów, zważymy Tośka od razu, bardzo jestem ciekawa jego wagi, bo na apetyt nie narzeka, pochłania ogromne ilości jedzenia, a jakoś nie widać. Jeśli okaże się ze nic nie przytył (co jest wręcz niemożliwe ), to chyba warto byłoby jeszcze raz porządnie odrobaczyć? bo tak myślę,ze jeśli wagowo stoi w miejscu a wyniki miał w porządku(nie czepiamy się-wykluczamy choroby;)), to może to czym był odrobaczony, nie rozprawiło sie ze wszystkimi robalami - co uważacie? Quote
toyota Posted October 11, 2011 Author Posted October 11, 2011 Ja myślę, że nie zaszkodzi go odrobaczyć, szczególnie, że Pratel ma ograniczone spektrum działania. A tak na oko, to przytył ? Quote
Kasia77 Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 [quote name='toyota']Ja myślę, że nie zaszkodzi go odrobaczyć, szczególnie, że Pratel ma ograniczone spektrum działania. A tak na oko, to przytył ?[/QUOTE] no własnie na oko, to nie bardzo, dlatego tam mnie to męczy , nasz Antoni to pierwszy pies, który po kilku tygodniach pobytu wygląda ciągle tak samo , chyba że mu sie jakoś inaczej rozchodzi to wszystko... Zobaczymy co jutro waga pokaże, może jestem przewrażliwiona, ale jak nic nie ruszyło w górę, to poproszę o odrobaczenie ful wypas. Quote
Kasia77 Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 Byliśmy na zdjęciu szwów, ale praktycznie nie było już co zdejmować, bo Tosiek się wcześniej sam zabawił w weterynarza :) Na wadze tańczył strasznie, nie chciał sie ważyć, ostatecznie wyszło z tego ważenia tyle, że coś nie bardzo z tym tyciem, , a to nie jest normalne bo normalnie ,w innym przypadku ,zwierz byłby skutecznie podtłuczony, więc poprosiłam o odrobaczenie- dostał Dolpac, pierwszą dawke dziś, drugą do podania za dwa tygodnie - wklejam skan z wpisem w książeczke i rachunkiem (załozyłam ze swoich pieniędzy, wiec proszę o zwrot na to konto co zwykle) Quote
Martika&Aischa Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 W tym tygodniu będę robiła przelew ....więc doliczę rachuneczek. Najważniejsze że Atosik pod stałą kontrolą weta ...a przytyć przytyje :) Buziaki Atosku :* Quote
Martika&Aischa Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 Deklaracje stałe : basiek8 - 20 zł :loveu: (VII) (VIII) (IX)(X) Toyota 20 zł :loveu:(IX) (X) Koleżanka Kaja69 50 zł :loveu: Winter7 100 zł wyrobekj 20 zł :loveu:(IX)(X) kkasiiiar 20 zł :loveu:(IX) (X) Roland_de 50 zł (IX) Razem Deklaracje stałe 230 zł :loveu: Koszt hoteliku 360 zł Brakuje : 130 zł Dziękujemy cioteczce wyrobekj za wpłatę deklaracji na październik. Przesyłam pieniążki wraz z opłatą rachunku za weta. Quote
Beatkaa Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 Atosku przytyjesz - wierzę w to ;) dobrze,że jesteś w dobrych rękach ;) Quote
dominikabankert Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 tylko zeby nie za duzo:):):):) jeny zebym tylko mogla to zaraz bym Atoska wziela serce sie kraje ze on jest taki domowy a siedzial tam przy tym weglu i mial byc uspiony,taki z niego laluś kochany[quote name='Beatkaa']Atosku przytyjesz - wierzę w to ;) dobrze,że jesteś w dobrych rękach ;)[/QUOTE] Quote
Recommended Posts