toyota Posted May 3, 2011 Author Posted May 3, 2011 Bardzo proszę o zlikwidowanie tego wydarzenia na facebooku ! Jeśli ktokolwiek to zobaczy to nie dostanę tego psa. Rodzina właściciela jest inteligentna i przesiaduje na necie. Jest to mój najbliższy sąsiad i za upublicznienie sprawy będę mieć ogromne nieprzyjemności do końca życia. Więcej szczegółów na PW. Quote
wiolabiszop Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 [quote name='Lu_Gosiak']o kurde...BOSKOOOOOO:):):) Wiolu to przelicz moze ile wyniesie trasa do Warszawy i bedzie wiadomo ile musimy nazbierac na dzien dobry[/QUOTE] Koszt w dwie strony to 100zł .Jest to kwota tylko na gaz który jest potrzebny na ta trasę .:))))))))))))).No i trochę wcześniej informacjie co do wyjazdu żeby mógł wziąć wolny dzień na ta wyprawe :))))))))))Chociaż ja jestem tu na wątku więc bedę na bierząco z tym .spokojnie.:))) Quote
Lu_Gosiak Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 no to bardzo korzystna cena:):) sluchjacie narazie mamy 20zl a potrzeba na transport i chociaz na jeden miesiac czyli gdzies 480zl.... Quote
Igiełka Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Jestem na zaproszenie Lu_Gosiak normalnie tragedia :( Quote
BERKANO Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 jak będziecie robić bazarek to dajcie mi znać to przekażę jakieś fanty- niestety tylko tak mogę wspomóc. Piszcie na PW Quote
Lu_Gosiak Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 prosimy o pomoc!!! kazda złotowka ma znaczenie!!!! Quote
bric-a-brac Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Bosz, co za durni ludzie... Zaznaczam sobie na razie. Quote
Iljova Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 [quote name='Igiełka']Jestem na zaproszenie Lu_Gosiak normalnie tragedia :([/QUOTE] Witaj Igiełko u biednego Atoska Quote
toyota Posted May 4, 2011 Author Posted May 4, 2011 Zapomniałam podziękować za ten świetny bannerek. Quote
dragonlady Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Zobaczylam banerek u Gosi i tez postanowilam sie zapisac. Kolejne biedactwo :-(... mam nadzieje ze wspolnymi silami damy rade pomoc. Quote
paros Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 [quote name='toyota']Bardzo proszę o zlikwidowanie tego wydarzenia na facebooku ! Jeśli ktokolwiek to zobaczy to nie dostanę tego psa. Rodzina właściciela jest inteligentna i przesiaduje na necie. Jest to mój najbliższy sąsiad i za upublicznienie sprawy będę mieć ogromne nieprzyjemności do końca życia. Więcej szczegółów na PW. nie zrobiłam wydarzenia :shake: tylko wrzuciłam zdjęcie i apel o pomoc. Zaraz poszukam i usunę Quote
iwoniam Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 podnoszę, ale jeśli nie może być on ogłaszany to mam wrażenie... że ciężko będzie zebrać sumę.. a gościa trzeba kopnąć w d.. zapiąć na łańcuch i powiedzieć, że jemu także należy się uśpienie... Quote
Lu_Gosiak Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 [quote name='toyota']Zapomniałam podziękować za ten świetny bannerek.[/QUOTE] czekam na Twoja odpowiedz na moje pw malo osob na watku z deklaracji jednorazowych mamy 40zl ja moge wylozyc na transport ale pozostaje miec chociaz na miesiac hoteliku malo osob na watku - trzeba Go porozsylac Quote
Iljova Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Witaj kochany Atosku :-) teraz już będzie dobrze :) Quote
Lu_Gosiak Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 [quote name='paros']Atoska trzeba pilnie zabrać ......[/QUOTE] owszem....ale nic samo sie nie zrobi Quote
BERKANO Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 przypominam o pomocy z mojej strony w postaci fantów na bazar- tylko proszę dać mi znać Quote
Lu_Gosiak Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 [quote name='BERKANO']przypominam o pomocy z mojej strony w postaci fantów na bazar- tylko proszę dać mi znać[/QUOTE] dzieki Berkano:) Toyota masz zapchana skrzynke - odpisalam Ci na pw Quote
Recommended Posts