Beatkaa Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 to trzymam kciuki za wyjazd Atoska!!!!!:) Quote
Martika&Aischa Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Są już pieniążki za pierwszy miesiąc hoteliku od cioteczki Winter7:Rose::Rose::Rose: Quote
Martika&Aischa Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Toyota czy z Kają wszystko już ustalone na 17.09 ???? Quote
Martika&Aischa Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Wpłynęły również pieniążki od wujaszka Roland_de 50 zł ....ponieważ wpłaty pojawiają się co miesiąc pozwolę sobie wpisać te wpłaty jako stałe deklaracje:loveu: Quote
Martika&Aischa Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Stan na dzień : 15.09 Pierwszy miesiąc hoteliku opłaca Winter 7 - 360 zł (X) Deklaracje stałe : basiek8 - 20 zł (VII) (VIII) (IX) Toyota 20 zł Koleżanka Kaja69 50 zł Winter7 100 zł wyrobekj 20 zł (IX) kkasiiiar 20 zł (IX) Roland_de 50 zł (IX) Razem Deklaracje stałe 280 zł :multi: Koszt hoteliku 360 zł Brakuje : 80 zł :multi::multi::multi::loveu: Miesiące w nawiasach oznaczają że pieniążki wpłynęły na konto :) Myślę że za 13 dni września zapłacimy z pieniążków dodatkowych ...a cały październik z pieniążków od cioteczki Winter7 :) dlatego tak też zaznaczyłam w nawiasie. Jeśli cokolwiek nie jest jasne proszę pytać ;) Quote
Martika&Aischa Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Cioteczki aż trudno mi uwierzyć że jeszcze niedawno miałyśmy tylko 20 zł stałych deklaracji ......a teraz brakuje nam tylko 80 zł:-o:-o:-o Nie potrafię wyrazić tego w słowach jak bardzo Wam dziękuję :loveu::loveu::loveu: Jesteście NIESAMOWITE :Rose::Rose::Rose: Quote
toyota Posted September 15, 2011 Author Posted September 15, 2011 Kasiu77, bardzo Cię proszę podaj mi swój nr telefonu, bo usunęłaś reklamę hoteliku i nie moge się z Tobą skontaktować. W razie zapchanej skrzynki podaję mojego maila: suzuki@autograf.pl. Tak jak byłyśmy umówione, Atos szykuje się do drogi w najbliższą sobotę. Quote
toyota Posted September 15, 2011 Author Posted September 15, 2011 Martika@Aischa napisał(a):Toyota czy z Kają wszystko już ustalone na 17.09 ???? Z Kają69 wszystko ustalone, tylko nie mam telefonu do Kasi77 :shake:. Quote
Martika&Aischa Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 toyota napisał(a):Z Kają69 wszystko ustalone, tylko nie mam telefonu do Kasi77 :shake:. Bardzo się cieszę że jedzie:multi::lol: aż sobie podskoczyłam z radości ;) Mam nadzieję że Kasia się odezwie ..i Atosek wyruszy w drogę! Quote
Martika&Aischa Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Na jednym z Kasi wątków znalazłam numer telefonu 724 26 51 06 Quote
toyota Posted September 15, 2011 Author Posted September 15, 2011 Już wszystko mamy ustalone. Dzięki. Quote
kaja69 Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Czyli jutro mam wyruszac z Atoskiem ,tak??? wszystko aktualne u Kasi ??? Quote
toyota Posted September 15, 2011 Author Posted September 15, 2011 kaja69 napisał(a):Czyli jutro mam wyruszac z Atoskiem ,tak??? wszystko aktualne u Kasi ??? Tak, wszystko o'k :). Jutro Atos przyjedzie do mnie, a pojutrze jedzie do Kasi. Quote
Kasia77 Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 kaja69 napisał(a):Czyli jutro mam wyruszac z Atoskiem ,tak??? wszystko aktualne u Kasi ??? czekam na Atosa :) Quote
Martika&Aischa Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Ależ się cieszę ........tak dobra wiadomość z samego rana:multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: Atosku już niedługo :loveu::loveu::loveu: Quote
Martika&Aischa Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 kaja69 napisał(a):Zaraz ruszamy z Atoskiem do Asi :) Ależ się cieszę:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:Spokojnej i bez przygodowej podróży kochana:loveu::loveu: Quote
Beatkaa Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 szerokiej drogi!!!! :) ale pewnie juz Atosek jest na miejscu.. Quote
Martika&Aischa Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Kaju czy Atosek już u Toyoty ?????? Strasznie się niecierpliwię .... Quote
toyota Posted September 16, 2011 Author Posted September 16, 2011 Atosek już u mnie. Ale mam młyn. Byłam w miejscu pracy Atosa, żeby Pani stróżująca mogła go znowu zobaczyć. Nie było jej jednak na zmianie, więc zmienniczka zadzwoniła do niej, że Atos jest u mnie i Pani przyjechała, żeby go zobaczyć :). Zapoznałam go z moimi psami. Chłopaki (Docent i Pączuś) darli się na niego pół godziny, w końcu weszli do niego do kojca i się zakumplowali. Niestety dziewczyny darły się na maxa i nie mogły się przekonać. Nie są to łatwe laski ;). Za to Atos był najpierw w kojcu cicho, ale jak poznał się z psami i został teraz sam, to drze się w niebogłosy. Przynajmniej wreszcie jakiś pies szczeka u mnie barytonem, a nie tylko jazgot ;). Sąsiedzi się nie wyśpią, bo ja tam nie mam z tym problemu ;). Quote
Martika&Aischa Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 toyota napisał(a):Atosek już u mnie. Ale mam młyn. Byłam w miejscu pracy Atosa, żeby Pani stróżująca mogła go znowu zobaczyć. Nie było jej jednak na zmianie, więc zmienniczka zadzwoniła do niej, że Atos jest u mnie i Pani przyjechała, żeby go zobaczyć :). Zapoznałam go z moimi psami. Chłopaki (Docent i Pączuś) darli się na niego pół godziny, w końcu weszli do niego do kojca i się zakumplowali. Niestety dziewczyny darły się na maxa i nie mogły się przekonać. Nie są to łatwe laski ;). Za to Atos był najpierw w kojcu cicho, ale jak poznał się z psami i został teraz sam, to drze się w niebogłosy. Przynajmniej wreszcie jakiś pies szczeka u mnie barytonem, a nie tylko jazgot ;). Sąsiedzi się nie wyśpią, bo ja tam nie mam z tym problemu ;). Toyotko tak się cieszę:loveu: Wymiziaj chłopaka ode mnie :loveu::loveu::loveu: Quote
toyota Posted September 16, 2011 Author Posted September 16, 2011 Atos jest kochany. Bardzo przyjacielski do ludzi i do wszystkich psów, ale jak widzi kota to bardzo " niezdrowo" się ekscytuje. DT miał całkowitą rację. Aż się wierzyć nie chce, że Atos daje się tarmosić małym psiakom, a kota by uśmiercił. Podobnie reaguje na drób. Także całkowicie odpadają wiejskie klimaty dla niego. Quote
kkasiiiar Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Ciesze sie ze Atos dotarl szczesliwie do Ciebie..mam nadzieje ze przed Wami spokojna noc ;) ja ciagle zapominam jak z Toba przez telefon rozmawiam powiedziec Ci ze mam cos dla Ciebie:eviltong: a tak przy okazji nie chcesz zrobic bazarka dla Atosa? ja bym miala pare fantow u moich Rodzicow w piwnincy mozna cuda znalesc :-D Quote
Martika&Aischa Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 kkasiiiar napisał(a):Ciesze sie ze Atos dotarl szczesliwie do Ciebie..mam nadzieje ze przed Wami spokojna noc ;) ja ciagle zapominam jak z Toba przez telefon rozmawiam powiedziec Ci ze mam cos dla Ciebie:eviltong: a tak przy okazji nie chcesz zrobic bazarka dla Atosa? ja bym miala pare fantow u moich Rodzicow w piwnincy mozna cuda znalesc :-D Wystawiajcie kochane :) Cuda piwniczne zawsze w cenie ;) tam to dopiero można skarby znaleźć ;) Quote
Recommended Posts