Jump to content
Dogomania

ATOS w DS :)))))))))))) !!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Stan na dzień : 15.09
Pierwszy miesiąc hoteliku opłaca Winter 7 - 360 zł (X)
Deklaracje stałe :
basiek8 - 20 zł (VII) (VIII) (IX)
Toyota 20 zł
Koleżanka Kaja69 50 zł
Winter7 100 zł
wyrobekj 20 zł (IX)
kkasiiiar 20 zł (IX)
Roland_de 50 zł (IX)
Razem Deklaracje stałe 280 zł :multi:
Koszt hoteliku 360 zł
Brakuje : 80 zł :multi::multi::multi::loveu:
Miesiące w nawiasach oznaczają że pieniążki wpłynęły na konto :)
Myślę że za 13 dni września zapłacimy z pieniążków dodatkowych ...a cały październik z pieniążków od cioteczki Winter7 :) dlatego tak też zaznaczyłam w nawiasie.
Jeśli cokolwiek nie jest jasne proszę pytać ;)

Posted

Cioteczki aż trudno mi uwierzyć że jeszcze niedawno miałyśmy tylko 20 zł stałych deklaracji ......a teraz brakuje nam tylko 80 zł:-o:-o:-o Nie potrafię wyrazić tego w słowach jak bardzo Wam dziękuję :loveu::loveu::loveu: Jesteście NIESAMOWITE :Rose::Rose::Rose:

Posted

Kasiu77, bardzo Cię proszę podaj mi swój nr telefonu, bo usunęłaś reklamę hoteliku i nie moge się z Tobą skontaktować. W razie zapchanej skrzynki podaję mojego maila: suzuki@autograf.pl.
Tak jak byłyśmy umówione, Atos szykuje się do drogi w najbliższą sobotę.

Posted

toyota napisał(a):
Z Kają69 wszystko ustalone, tylko nie mam telefonu do Kasi77 :shake:.

Bardzo się cieszę że jedzie:multi::lol: aż sobie podskoczyłam z radości ;)
Mam nadzieję że Kasia się odezwie ..i Atosek wyruszy w drogę!

Posted

kaja69 napisał(a):
Czyli jutro mam wyruszac z Atoskiem ,tak??? wszystko aktualne u Kasi ???

Tak, wszystko o'k :).

Jutro Atos przyjedzie do mnie, a pojutrze jedzie do Kasi.

Posted

Atosek już u mnie. Ale mam młyn. Byłam w miejscu pracy Atosa, żeby Pani stróżująca mogła go znowu zobaczyć. Nie było jej jednak na zmianie, więc zmienniczka zadzwoniła do niej, że Atos jest u mnie i Pani przyjechała, żeby go zobaczyć :).

Zapoznałam go z moimi psami. Chłopaki (Docent i Pączuś) darli się na niego pół godziny, w końcu weszli do niego do kojca i się zakumplowali.
Niestety dziewczyny darły się na maxa i nie mogły się przekonać. Nie są to łatwe laski ;).

Za to Atos był najpierw w kojcu cicho, ale jak poznał się z psami i został teraz sam, to drze się w niebogłosy.
Przynajmniej wreszcie jakiś pies szczeka u mnie barytonem, a nie tylko jazgot ;).
Sąsiedzi się nie wyśpią, bo ja tam nie mam z tym problemu ;).

Posted

toyota napisał(a):
Atosek już u mnie. Ale mam młyn. Byłam w miejscu pracy Atosa, żeby Pani stróżująca mogła go znowu zobaczyć. Nie było jej jednak na zmianie, więc zmienniczka zadzwoniła do niej, że Atos jest u mnie i Pani przyjechała, żeby go zobaczyć :).

Zapoznałam go z moimi psami. Chłopaki (Docent i Pączuś) darli się na niego pół godziny, w końcu weszli do niego do kojca i się zakumplowali.
Niestety dziewczyny darły się na maxa i nie mogły się przekonać. Nie są to łatwe laski ;).

Za to Atos był najpierw w kojcu cicho, ale jak poznał się z psami i został teraz sam, to drze się w niebogłosy.
Przynajmniej wreszcie jakiś pies szczeka u mnie barytonem, a nie tylko jazgot ;).
Sąsiedzi się nie wyśpią, bo ja tam nie mam z tym problemu ;).

Toyotko tak się cieszę:loveu: Wymiziaj chłopaka ode mnie :loveu::loveu::loveu:

Posted

Atos jest kochany.
Bardzo przyjacielski do ludzi i do wszystkich psów, ale jak widzi kota to bardzo " niezdrowo" się ekscytuje. DT miał całkowitą rację. Aż się wierzyć nie chce, że Atos daje się tarmosić małym psiakom, a kota by uśmiercił. Podobnie reaguje na drób.
Także całkowicie odpadają wiejskie klimaty dla niego.

Posted

Ciesze sie ze Atos dotarl szczesliwie do Ciebie..mam nadzieje ze przed Wami spokojna noc ;) ja ciagle zapominam jak z Toba przez telefon rozmawiam powiedziec Ci ze mam cos dla Ciebie:eviltong: a tak przy okazji nie chcesz zrobic bazarka dla Atosa? ja bym miala pare fantow u moich Rodzicow w piwnincy mozna cuda znalesc :-D

Posted

kkasiiiar napisał(a):
Ciesze sie ze Atos dotarl szczesliwie do Ciebie..mam nadzieje ze przed Wami spokojna noc ;) ja ciagle zapominam jak z Toba przez telefon rozmawiam powiedziec Ci ze mam cos dla Ciebie:eviltong: a tak przy okazji nie chcesz zrobic bazarka dla Atosa? ja bym miala pare fantow u moich Rodzicow w piwnincy mozna cuda znalesc :-D

Wystawiajcie kochane :) Cuda piwniczne zawsze w cenie ;) tam to dopiero można skarby znaleźć ;)