Jump to content
Dogomania

ATOS w DS :)))))))))))) !!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

Posted

Cioteczki uzupełniłam deklaracje tak jak oferowano to na wątku :) jeśli się coś nie zgadza proszę piszcie!
Deklaracje stałe :
basiek8 - 20 zł (VII) (VIII) (IX)
Toyota 20 zł
Koleżanka Kaja69 50 zł
Winter7 100 zł + pierwszy miesiąc hoteliku

Razem Deklaracje stałe 190 zł
Deklaracji stałych mamy 190 zł
Koszt hoteliku 360 zł
Brakuje 170 zł :(
W pierwszych miesiącach po opłaceniu kosztów transportu będziemy się ratowały pieniążkami które do tej pory udało się zebrać a potem zobaczymy ........będziemy myślały jak dozbierać brakujące 170 zł.

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='toyota']Ja oczywiście również zadeklaruję stałą jak tylko Atosek trafi do hotelu, niestety marne 20 zł.

Moja Mama obiecała deklarację dla Atosa 20 zł jak tylko wyjaśni się sytuacja z Sonią, tzn. jeśli nie będzie potrzeby utrzymania jej w hoteliku.

Martiko, Sonia wróciła z adopcji po jednym dniu i trzeba płacić za jej hotel :(. Moja Mama nie da rady zadeklarować się jeszcze dla Atosa.

Posted

toyota napisał(a):
[quote name='toyota']Ja oczywiście również zadeklaruję stałą jak tylko Atosek trafi do hotelu, niestety marne 20 zł.

Moja Mama obiecała deklarację dla Atosa 20 zł jak tylko wyjaśni się sytuacja z Sonią, tzn. jeśli nie będzie potrzeby utrzymania jej w hoteliku.

Martiko, Sonia wróciła z adopcji po jednym dniu i trzeba płacić za jej hotel :(. Moja Mama nie da rady zadeklarować się jeszcze dla Atosa.

Ok kochana już poprawiam .......Znam doskonale sytuacje Sonieczki :(

Posted

toyota napisał(a):

Szukaj domku Sonia, żebyś biedulko tylko nie musiała zamieniać domku na hotel

Posted

Właśnie wybieramy wspólnego kandydata miau i dogo do głosowania na wrzesień na Krakvecie!
PROSZĘ ZAGŁOSUJ NA Przytulisko ZNAJDKI czyli przytulisko JoliB - brzuszki czworonogów przytuliska czekają na Twój głos. Pani Jola teraz BARDZO POTRZEBUJE pomocy, w nocy 7/8 września pożar zabrał cały dobytek zgromadzony w garażu, przygotowany do przeprowadzki.
link do wątku głosowania http://www.dogomania.pl/threads/214317-KrakVet-wybieramy-kandydata-na-wrzesień
Dla kogoś to dwa kliknięcia, dla tych psów to nieoceniona ogromna pomoc...

przepraszam za off....

Posted

Stan deklaracji na dziś :
Deklaracje stałe :
basiek8 - 20 zł (VII) (VIII) (IX)
Toyota 20 zł
Koleżanka Kaja69 50 zł
Winter7 100 zł + pierwszy miesiąc hoteliku
wyrobekj 20 zł
Razem Deklaracje stałe 210 zł
Koszt hoteliku 360 zł
Brakuje : 150 zł

Posted

Pamietam Toyota co mowilas ale nie moge sie powstrzymac:P tym bardziej ze Mały poszedl do suuuuper domu,doslownie 5 domow odemnie :) wiec mi wydatki sie zmniejszyly :) daje deklaracje na 20 zl.
I mam pytanko? jak zmienic opis tematu?

Posted

kkasiiiar napisał(a):
Pamietam Toyota co mowilas ale nie moge sie powstrzymac:P tym bardziej ze Mały poszedl do suuuuper domu,doslownie 5 domow odemnie :) wiec mi wydatki sie zmniejszyly :) daje deklaracje na 20 zl.

Cioteczki ja już nie wiem jak Wam dziękować:loveu::loveu::loveu: Pięknie dziękuje w imieniu naszego Atoska :loveu:

Posted

kkasiiiar napisał(a):
I mam pytanko? jak zmienic opis tematu?

Tytuł wątku ??? edytuj post .......a potem zaawansowan edycja :)

Posted

kkasiiiar napisał(a):

Bardzo się cieszę, że tak się udało z Małym i dziękuję z całego serca za deklaracje dla Atosa.

Posted

kkasiiiar napisał(a):
Dzis zrobie przelew dla Atosa, nastepne bede robic ostatniego dnia miesiaca bo tak dostaje przyplyw gotowki- na swoje konto-niestety :/ Znacie kogos z Łodzi co moze zrobic wizyte PA?

Pięknie dziękujemy cioteczko :) i od razu uroczyście donoszę że wypłynęła stała deklaracja za miesiąc wrzesień ...tak będę je wpisywała .......od wyrobekj:loveu::loveu::loveu:
Jeśli cioteczka winter7 opłaci nam hotelik za pierwszy miesiąc jak deklarowała wtedy przesunę miesiące we wpływach i uaktualnie miesiące ;)

Posted

kkasiiiar napisał(a):
Dzis zrobie przelew dla Atosa, nastepne bede robic ostatniego dnia miesiaca bo tak dostaje przyplyw gotowki- na swoje konto-niestety :/ Znacie kogos z Łodzi co moze zrobic wizyte PA?

Doszła deklaracja w kwocie 20 zł:loveu: Pięknie dziękujemy :loveu::loveu::loveu:

Posted

winter7 napisał(a):
Przesłałam 360zł za pierwszy miesiąc hotelu.
Mam tylko szczerą nadzieję, że pojedzie tam w najbliższym czasie, a nie w grudniu....

Ślicznie dziękujemy :) jak tylko pieniążki dolecą zaraz uzupełnię rozliczenie :)
Planowany wyjazd Atoska do hoteliku z tego co wiem jest 17.09 i w to szczerze wierzę .......