Martika&Aischa Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Cioteczki uzupełniłam deklaracje tak jak oferowano to na wątku :) jeśli się coś nie zgadza proszę piszcie! Deklaracje stałe : basiek8 - 20 zł (VII) (VIII) (IX) Toyota 20 zł Koleżanka Kaja69 50 zł Winter7 100 zł + pierwszy miesiąc hoteliku Razem Deklaracje stałe 190 zł Deklaracji stałych mamy 190 zł Koszt hoteliku 360 zł Brakuje 170 zł :( W pierwszych miesiącach po opłaceniu kosztów transportu będziemy się ratowały pieniążkami które do tej pory udało się zebrać a potem zobaczymy ........będziemy myślały jak dozbierać brakujące 170 zł. Quote
Martika&Aischa Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Myślę że dobrze było by pomyśleć również o kastracji Atoska ;) Niech chłopak będzie przygotowany na ewentualny mam nadzieję wyjazd do nowego domku :lol: Quote
toyota Posted September 9, 2011 Author Posted September 9, 2011 [quote name='toyota']Ja oczywiście również zadeklaruję stałą jak tylko Atosek trafi do hotelu, niestety marne 20 zł. Moja Mama obiecała deklarację dla Atosa 20 zł jak tylko wyjaśni się sytuacja z Sonią, tzn. jeśli nie będzie potrzeby utrzymania jej w hoteliku. Martiko, Sonia wróciła z adopcji po jednym dniu i trzeba płacić za jej hotel :(. Moja Mama nie da rady zadeklarować się jeszcze dla Atosa. Quote
Martika&Aischa Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 toyota napisał(a):[quote name='toyota']Ja oczywiście również zadeklaruję stałą jak tylko Atosek trafi do hotelu, niestety marne 20 zł. Moja Mama obiecała deklarację dla Atosa 20 zł jak tylko wyjaśni się sytuacja z Sonią, tzn. jeśli nie będzie potrzeby utrzymania jej w hoteliku. Martiko, Sonia wróciła z adopcji po jednym dniu i trzeba płacić za jej hotel :(. Moja Mama nie da rady zadeklarować się jeszcze dla Atosa. Ok kochana już poprawiam .......Znam doskonale sytuacje Sonieczki :( Quote
wyrobekj Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 To ja proszę numer konta na który należy przelewać pieniądze, dopóki pracuję mogę przelewać po 20 zł. Quote
Kasia77 Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 toyota napisał(a): Moja Mama obiecała deklarację dla Atosa 20 zł jak tylko wyjaśni się sytuacja z Sonią, tzn. jeśli nie będzie potrzeby utrzymania jej w hoteliku. Szukaj domku Sonia, żebyś biedulko tylko nie musiała zamieniać domku na hotel Quote
bric-a-brac Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Właśnie wybieramy wspólnego kandydata miau i dogo do głosowania na wrzesień na Krakvecie! PROSZĘ ZAGŁOSUJ NA Przytulisko ZNAJDKI czyli przytulisko JoliB - brzuszki czworonogów przytuliska czekają na Twój głos. Pani Jola teraz BARDZO POTRZEBUJE pomocy, w nocy 7/8 września pożar zabrał cały dobytek zgromadzony w garażu, przygotowany do przeprowadzki. link do wątku głosowania http://www.dogomania.pl/threads/214317-KrakVet-wybieramy-kandydata-na-wrzesień Dla kogoś to dwa kliknięcia, dla tych psów to nieoceniona ogromna pomoc... przepraszam za off.... Quote
Martika&Aischa Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 wyrobekj napisał(a):To ja proszę numer konta na który należy przelewać pieniądze, dopóki pracuję mogę przelewać po 20 zł. Pięknie dziękujemy:loveu::multi: Quote
Martika&Aischa Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Stan deklaracji na dziś : Deklaracje stałe : basiek8 - 20 zł (VII) (VIII) (IX) Toyota 20 zł Koleżanka Kaja69 50 zł Winter7 100 zł + pierwszy miesiąc hoteliku wyrobekj 20 zł Razem Deklaracje stałe 210 zł Koszt hoteliku 360 zł Brakuje : 150 zł Quote
kkasiiiar Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Pamietam Toyota co mowilas ale nie moge sie powstrzymac:P tym bardziej ze Mały poszedl do suuuuper domu,doslownie 5 domow odemnie :) wiec mi wydatki sie zmniejszyly :) daje deklaracje na 20 zl. I mam pytanko? jak zmienic opis tematu? Quote
Martika&Aischa Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 kkasiiiar napisał(a):Pamietam Toyota co mowilas ale nie moge sie powstrzymac:P tym bardziej ze Mały poszedl do suuuuper domu,doslownie 5 domow odemnie :) wiec mi wydatki sie zmniejszyly :) daje deklaracje na 20 zl. Cioteczki ja już nie wiem jak Wam dziękować:loveu::loveu::loveu: Pięknie dziękuje w imieniu naszego Atoska :loveu: Quote
Nadziejka Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 :cool2::thumbs:sciskuniam ile sil za Atoskowe serce Quote
Martika&Aischa Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 kkasiiiar napisał(a):Pamietam Toyota co mowilas ale nie moge sie powstrzymac:P tym bardziej ze Mały poszedl do suuuuper domu,doslownie 5 domow odemnie :) wiec mi wydatki sie zmniejszyly :) daje deklaracje na 20 zl. I mam pytanko? jak zmienic opis tematu? Tytuł wątku ??? edytuj post .......a potem zaawansowan edycja :) Quote
Beatkaa Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Coś się ruszyło z deklaracjami Atoska - super :):) Quote
toyota Posted September 10, 2011 Author Posted September 10, 2011 kkasiiiar napisał(a):Pamietam Toyota co mowilas ale nie moge sie powstrzymac:P tym bardziej ze Mały poszedl do suuuuper domu,doslownie 5 domow odemnie :) wiec mi wydatki sie zmniejszyly :) daje deklaracje na 20 zl. Bardzo się cieszę, że tak się udało z Małym i dziękuję z całego serca za deklaracje dla Atosa. Quote
Martika&Aischa Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Pokazuj się piękny chłopaku :) Quote
kkasiiiar Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Dzis zrobie przelew dla Atosa, nastepne bede robic ostatniego dnia miesiaca bo tak dostaje przyplyw gotowki- na swoje konto-niestety :/ Znacie kogos z Łodzi co moze zrobic wizyte PA? Quote
Martika&Aischa Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 kkasiiiar napisał(a):Dzis zrobie przelew dla Atosa, nastepne bede robic ostatniego dnia miesiaca bo tak dostaje przyplyw gotowki- na swoje konto-niestety :/ Znacie kogos z Łodzi co moze zrobic wizyte PA? Pięknie dziękujemy cioteczko :) i od razu uroczyście donoszę że wypłynęła stała deklaracja za miesiąc wrzesień ...tak będę je wpisywała .......od wyrobekj:loveu::loveu::loveu: Jeśli cioteczka winter7 opłaci nam hotelik za pierwszy miesiąc jak deklarowała wtedy przesunę miesiące we wpływach i uaktualnie miesiące ;) Quote
Martika&Aischa Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Pokazuj się cioteczkom chłopaku kochany :) Quote
Martika&Aischa Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 kkasiiiar napisał(a):Dzis zrobie przelew dla Atosa, nastepne bede robic ostatniego dnia miesiaca bo tak dostaje przyplyw gotowki- na swoje konto-niestety :/ Znacie kogos z Łodzi co moze zrobic wizyte PA? Doszła deklaracja w kwocie 20 zł:loveu: Pięknie dziękujemy :loveu::loveu::loveu: Quote
winter7 Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Przesłałam 360zł za pierwszy miesiąc hotelu. Mam tylko szczerą nadzieję, że pojedzie tam w najbliższym czasie, a nie w grudniu.... Quote
Martika&Aischa Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 winter7 napisał(a):Przesłałam 360zł za pierwszy miesiąc hotelu. Mam tylko szczerą nadzieję, że pojedzie tam w najbliższym czasie, a nie w grudniu.... Ślicznie dziękujemy :) jak tylko pieniążki dolecą zaraz uzupełnię rozliczenie :) Planowany wyjazd Atoska do hoteliku z tego co wiem jest 17.09 i w to szczerze wierzę ....... Quote
Recommended Posts