toyota Posted August 30, 2011 Author Posted August 30, 2011 U Kasi77 byłaby cena 12 zł/ doba czyli wychodzi 360 zł. Quote
winter7 Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 toyota napisał(a):U Kasi77 byłaby cena 12 zł/ doba czyli wychodzi 360 zł. Czyli Sonia już bezpieczna i miejsce dla Atoska jest? Na co teraz czekamy? Quote
toyota Posted August 30, 2011 Author Posted August 30, 2011 Sonia nie jest bezpieczna, bo ludzie ją zamknęli do chlewu i nie chcieli odwieźć. Oczekiwali, że Sonia pokocha się od razu z ich 5 kotami, a koty się jej przestraszyły, prychały i atakowały, więc Sonia biegała między nimi. Daśka zorganizowała auto z kierowcą i ma Sonię z powrotem u siebie. Kaprys tych ludzi kosztował nas 200 zł (koszty transportu). Daśka do 10.09 musi się wyprowadzić z domu, więc teraz się pakuje. Musimy najpierw pomóc daśce i zwolnić ją wreszcie od opieki nad Sonią :roll:. http://www.dogomania.pl/threads/206210-Bezdomny-Cz%C5%82owiek-bezdomna-suka.Potrzebny-pilnie-transport-%C5%BBukowo-k-Gda%C5%84ska-S%C5%82upsk.?p=17545804#post17545804 Jeśli chodzi o Atosa, to muszę się skontaktować z Kają69, bo u jej sąsiadów jest jego DT i tylko Kaja69 ma z nimi kontakt. Teraz nie było jej przez kilka dni w Polsce. Quote
winter7 Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 [quote name='toyota']Sonia nie jest bezpieczna, bo ludzie ją zamknęli do chlewu i nie chcieli odwieźć. Oczekiwali, że Sonia pokocha się od razu z ich 5 kotami, a koty się jej przestraszyły, prychały i atakowały, więc Sonia biegała między nimi. Daśka zorganizowała auto z kierowcą i ma Sonię z powrotem u siebie. Kaprys tych ludzi kosztował nas 200 zł (koszty transportu). Daśka do 10.09 musi się wyprowadzić z domu, więc teraz się pakuje. Musimy najpierw pomóc daśce i zwolnić ją wreszcie od opieki nad Sonią :roll:. http://www.dogomania.pl/threads/206210-Bezdomny-Cz%C5%82owiek-bezdomna-suka.Potrzebny-pilnie-transport-%C5%BBukowo-k-Gda%C5%84ska-S%C5%82upsk.?p=17545804#post17545804 Jeśli chodzi o Atosa, to muszę się skontaktować z Kają69, bo u jej sąsiadów jest jego DT i tylko Kaja69 ma z nimi kontakt. Teraz nie było jej przez kilka dni w Polsce. Rozumiem. Ale pech z tą Sonią. Właśnie byłam u niej na wątku. Czyli Atos jedzie niezależnie od Soni? Czy wiadomo co i jak z transportem? Quote
toyota Posted August 30, 2011 Author Posted August 30, 2011 winter7 napisał(a): Czy wiadomo co i jak z transportem? Chciałabym to z Kają69 najpierw obgadać. Na razie wiszę ciągle na telefonie w sprawie Soni - to z daśką, to z hotelikiem, to znów z chętnymi na adopcję. Myślę, że czas najwyższy zadziałać wreszcie w sprawie Atosa. Czy zgadzacie się ostatecznie na ten hotelik u Kasi77 ? Odnalazłam stronę hotelu Amok i też wygląda fajnie. Trzeba przyznać, że jest bardzo duża zniżka w kosztach pobytu w porównaniu do cen na stronie. Jednak od Kasi mielibyśmy bezpośrednie relacje na wątku. Chodzi mi najbardziej o to, by się dowiedzieć czegoś konkretnie o Atosie, bo bez tego trudno o udaną adopcję. Quote
Martika&Aischa Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Chciałabym aby Atosek już pojechał :( Może uda się zorganizować transport do Kasi 77 i zabrać na raz i Sonię i Atoska ...było by na pewno taniej. Quote
Martika&Aischa Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 :Rose:Doszła deklaracja stała (20zł) (jedyna jak na razie niestety ) :( od basiek8 ......pieknie dziękujemy. Quote
winter7 Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Ja z hotelu Amok dostaję wiadomości, mogę zawsze zadzwonić. Dostaję SUPER zdjęcia. To jest mój Hektoerk w hotelu Amok: http://e-zwierzak.pl/pl/ogloszenie/27376/jeden-taki-hektor-na-sto--warto-sie-zakochac_/ Miejsce mam na razie zarezerwowane, więc trzeba podjąć decyzję gdzie i kiedy. Quote
Martika&Aischa Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 [quote name='winter7']Ja z hotelu Amok dostaję wiadomości, mogę zawsze zadzwonić. Dostaję SUPER zdjęcia. To jest mój Hektoerk w hotelu Amok: http://e-zwierzak.pl/pl/ogloszenie/27376/jeden-taki-hektor-na-sto--warto-sie-zakochac_/ Miejsce mam na razie zarezerwowane, więc trzeba podjąć decyzję gdzie i kiedy. Winter jesteś wspaniała .......cieszę się że jesteś z nami! Dziewczyny podejmijmy w końcu jakąś konkretną decyzje!!!!!! Proszę :( Quote
katarzyna09 Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Atosku,wysyłam Ci dwie dyszki.Trzymaj się psiaku;) Quote
Martika&Aischa Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 katarzyna09 napisał(a):Atosku,wysyłam Ci dwie dyszki.Trzymaj się psiaku;) Kasiu dziękujemy kochana:loveu: zawsze o Atosku pamiętasz :Rose: Quote
toyota Posted August 31, 2011 Author Posted August 31, 2011 Martika@Aischa napisał(a):Chciałabym aby Atosek już pojechał :( Może uda się zorganizować transport do Kasi 77 i zabrać na raz i Sonię i Atoska ...było by na pewno taniej. To niemożliwe. Mam mały samochód i wożę psiaki na tylnej kanapie. 2 takie duże się nie zmieszczą :cool3:. Ale nie martwcie się, ja pojadę z Grudziądza do Słupska na swój koszt. Poprosiłam już Kaję69, aby mi go przywiozła, bo nie dam rady jechać po Atosa do Lipna, a potem do Słupska. Trzeba będzie rozliczyć się z Kają69 za transport do Grudziądza i z powrotem. Terminy jeszcze nie są dograne. Na pewno w któryś weekend. Quote
Martika&Aischa Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 toyota napisał(a):To niemożliwe. Mam mały samochód i wożę psiaki na tylnej kanapie. 2 takie duże się nie zmieszczą :cool3:. Ale nie martwcie się, ja pojadę z Grudziądza do Słupska na swój koszt. Poprosiłam już Kaję69, aby mi go przywiozła, bo nie dam rady jechać po Atosa do Lipna, a potem do Słupska. Trzeba będzie rozliczyć się z Kają69 za transport do Grudziądza i z powrotem. Terminy jeszcze nie są dograne. Na pewno w któryś weekend. Tak jest kochana :) pieniążki Kaji oczywiście zwrócimy :):):) super że już coś się dzieje :) Atosku już niedługo kochany:multi::loveu: Quote
Martika&Aischa Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 katarzyna09 napisał(a):Atosku,wysyłam Ci dwie dyszki.Trzymaj się psiaku;) Kasiu pieniążki oczywiście już na koncie Atoska :) rozliczenie w drugim poście :) Dziękujemy!!! Quote
Martika&Aischa Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Doszły również pieniążki z bazarku od Beatkaa :lol: Jutro uzupełnię rozliczenie bo strasznie mi dziś muli komputer :(:(:( Beatkaa dziękujemy w imieniu naszego Atoska :lol::loveu: Quote
dominikabankert Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 piesek mykaj do domku jesien idzie.................. Quote
Martika&Aischa Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Kwota 92,40 wędruje na konto Atoska :) i kolejny bazarek 25 zł :) również dopisuje do rozliczeń naszego cudnego chłopaka :lol: A już niebawem ruszy kolejny bazarek aby zabezpieczyć chłopaka przed wyjazdem do hotelu :razz: Quote
winter7 Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 No i kiedy Atos jedzie do hotelu??? Nadal nie dostałam numeru konta... Quote
Martika&Aischa Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 winter7 napisał(a):No i kiedy Atos jedzie do hotelu??? Nadal nie dostałam numeru konta... Oby jak najszybciej ....Toyotko kiedy zabieracie Atoska ??? Już przesyłam cioteczko... Quote
toyota Posted September 7, 2011 Author Posted September 7, 2011 Atos pojedzie do hotelu w sobotę 17.09. Do Grudziądza przywiezie go ciocia Kaja69. Quote
Martika&Aischa Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 toyota napisał(a):Atos pojedzie do hotelu w sobotę 17.09. Do Grudziądza przywiezie go ciocia Kaja69. Super :) bardzo się cieszę :):):) Atosku kochany nareszcie się doczekałeś chłopaku:loveu::multi: Quote
Martika&Aischa Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Cioteczki w takim razie jeśli Atosek pojedzie do hoteliku pięknie proszę o deklaracje stałe ...na stałe mamy jak na razie tylko 20 zł :( z bazarków troszeczkę się uzbierało ........jednak nie wiadomo jak długo nasz chłopak będzie mieszkał w hoteliku ...bez stałych deklaracji będzie naprawdę ciężko! Quote
kaja69 Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Bardzo,bardzo przepraszam,że pomimo obietnic,że będę się udzielać u Atoska ,nie odzywałam się.Nie przewidziałam,że będę miała natłok innych moich spraw ,po prostu nie wyrabiam się...w dodatku,mam problemy z netem,teraz piszę z pracy... Wracając do Atoska...umówiona jestem z Asią ,że go do niej dowiozę,niestey muszę prosić o zwrot kosztów,normalnie tego nie robię,ale w tej chwili moja sytuacja materialna to masakra....mam nadzieję,ze jak wyjdę na prostą ,będe mogła oddać Atoskowi ta kaske ,lub przeznaczę na innego psiaka. Ale mam też i dobra wiadomość...koleżanka ,u której teraz przebywa Atos zobowiązała sie ,z własnej i nieprzymuszonej woli,co miesiąc wpłacać na jego utrzymanie 50 zł.Poza tym kupiła aparat i na dziś mam obiecane zdjęcia,wiem że to musztarda po obiedzie,ale chociaz pożegnalne zdjęcia z tego dt będą... Martusiu,poproszę nr konta :) Quote
Martika&Aischa Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 kaja69 napisał(a):Bardzo,bardzo przepraszam,że pomimo obietnic,że będę się udzielać u Atoska ,nie odzywałam się.Nie przewidziałam,że będę miała natłok innych moich spraw ,po prostu nie wyrabiam się...w dodatku,mam problemy z netem,teraz piszę z pracy... Wracając do Atoska...umówiona jestem z Asią ,że go do niej dowiozę,niestey muszę prosić o zwrot kosztów,normalnie tego nie robię,ale w tej chwili moja sytuacja materialna to masakra....mam nadzieję,ze jak wyjdę na prostą ,będe mogła oddać Atoskowi ta kaske ,lub przeznaczę na innego psiaka. Ale mam też i dobra wiadomość...koleżanka ,u której teraz przebywa Atos zobowiązała sie ,z własnej i nieprzymuszonej woli,co miesiąc wpłacać na jego utrzymanie 50 zł.Poza tym kupiła aparat i na dziś mam obiecane zdjęcia,wiem że to musztarda po obiedzie,ale chociaz pożegnalne zdjęcia z tego dt będą... Martusiu,poproszę nr konta :) Super Aneczko tak bardzo się cieszę że wszystko u Atoska w porządku i że w końcu go zobaczymy:loveu::loveu::loveu: Koszty paliwa cioteczko oczywiście zwrócimy :) A dla koleżanki ogromne ....ogromne podziękowania :Rose::Rose::Rose::Rose: Quote
Martika&Aischa Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Przewertowałam wątek i w drugim poście zazanczę deklaracje jakie padły na wątku ;) gdyby coś było nieaktualne to proszę o informację :) Będziemy wiedziały kto ? ile ? i na czym stoimy ;) Bardzo wszystkim dziękuję za pomoc :) A ja już kombinuje kolejny bazarek chociaż tak nadgonie finanse naszego chłopaka :) Quote
Recommended Posts