Jump to content
Dogomania

ATOS w DS :)))))))))))) !!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sonia nie jest bezpieczna, bo ludzie ją zamknęli do chlewu i nie chcieli odwieźć. Oczekiwali, że Sonia pokocha się od razu z ich 5 kotami, a koty się jej przestraszyły, prychały i atakowały, więc Sonia biegała między nimi. Daśka zorganizowała auto z kierowcą i ma Sonię z powrotem u siebie. Kaprys tych ludzi kosztował nas 200 zł (koszty transportu). Daśka do 10.09 musi się wyprowadzić z domu, więc teraz się pakuje. Musimy najpierw pomóc daśce i zwolnić ją wreszcie od opieki nad Sonią :roll:.
http://www.dogomania.pl/threads/206210-Bezdomny-Cz%C5%82owiek-bezdomna-suka.Potrzebny-pilnie-transport-%C5%BBukowo-k-Gda%C5%84ska-S%C5%82upsk.?p=17545804#post17545804

Jeśli chodzi o Atosa, to muszę się skontaktować z Kają69, bo u jej sąsiadów jest jego DT i tylko Kaja69 ma z nimi kontakt. Teraz nie było jej przez kilka dni w Polsce.

Posted

[quote name='toyota']Sonia nie jest bezpieczna, bo ludzie ją zamknęli do chlewu i nie chcieli odwieźć. Oczekiwali, że Sonia pokocha się od razu z ich 5 kotami, a koty się jej przestraszyły, prychały i atakowały, więc Sonia biegała między nimi. Daśka zorganizowała auto z kierowcą i ma Sonię z powrotem u siebie. Kaprys tych ludzi kosztował nas 200 zł (koszty transportu). Daśka do 10.09 musi się wyprowadzić z domu, więc teraz się pakuje. Musimy najpierw pomóc daśce i zwolnić ją wreszcie od opieki nad Sonią :roll:.
http://www.dogomania.pl/threads/206210-Bezdomny-Cz%C5%82owiek-bezdomna-suka.Potrzebny-pilnie-transport-%C5%BBukowo-k-Gda%C5%84ska-S%C5%82upsk.?p=17545804#post17545804

Jeśli chodzi o Atosa, to muszę się skontaktować z Kają69, bo u jej sąsiadów jest jego DT i tylko Kaja69 ma z nimi kontakt. Teraz nie było jej przez kilka dni w Polsce.

Rozumiem. Ale pech z tą Sonią. Właśnie byłam u niej na wątku. Czyli Atos jedzie niezależnie od Soni?
Czy wiadomo co i jak z transportem?

Posted

winter7 napisał(a):

Czy wiadomo co i jak z transportem?

Chciałabym to z Kają69 najpierw obgadać.
Na razie wiszę ciągle na telefonie w sprawie Soni - to z daśką, to z hotelikiem, to znów z chętnymi na adopcję.
Myślę, że czas najwyższy zadziałać wreszcie w sprawie Atosa.

Czy zgadzacie się ostatecznie na ten hotelik u Kasi77 ?
Odnalazłam stronę hotelu Amok i też wygląda fajnie. Trzeba przyznać, że jest bardzo duża zniżka w kosztach pobytu w porównaniu do cen na stronie.

Jednak od Kasi mielibyśmy bezpośrednie relacje na wątku. Chodzi mi najbardziej o to, by się dowiedzieć czegoś konkretnie o Atosie, bo bez tego trudno o udaną adopcję.

Posted

[quote name='winter7']Ja z hotelu Amok dostaję wiadomości, mogę zawsze zadzwonić. Dostaję SUPER zdjęcia.
To jest mój Hektoerk w hotelu Amok:
http://e-zwierzak.pl/pl/ogloszenie/27376/jeden-taki-hektor-na-sto--warto-sie-zakochac_/

Miejsce mam na razie zarezerwowane, więc trzeba podjąć decyzję gdzie i kiedy.
Winter jesteś wspaniała .......cieszę się że jesteś z nami! Dziewczyny podejmijmy w końcu jakąś konkretną decyzje!!!!!! Proszę :(

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
Chciałabym aby Atosek już pojechał :( Może uda się zorganizować transport do Kasi 77 i zabrać na raz i Sonię i Atoska ...było by na pewno taniej.

To niemożliwe. Mam mały samochód i wożę psiaki na tylnej kanapie. 2 takie duże się nie zmieszczą :cool3:.
Ale nie martwcie się, ja pojadę z Grudziądza do Słupska na swój koszt. Poprosiłam już Kaję69, aby mi go przywiozła, bo nie dam rady jechać po Atosa do Lipna, a potem do Słupska.
Trzeba będzie rozliczyć się z Kają69 za transport do Grudziądza i z powrotem.
Terminy jeszcze nie są dograne. Na pewno w któryś weekend.

Posted

toyota napisał(a):
To niemożliwe. Mam mały samochód i wożę psiaki na tylnej kanapie. 2 takie duże się nie zmieszczą :cool3:.
Ale nie martwcie się, ja pojadę z Grudziądza do Słupska na swój koszt. Poprosiłam już Kaję69, aby mi go przywiozła, bo nie dam rady jechać po Atosa do Lipna, a potem do Słupska.
Trzeba będzie rozliczyć się z Kają69 za transport do Grudziądza i z powrotem.
Terminy jeszcze nie są dograne. Na pewno w któryś weekend.

Tak jest kochana :) pieniążki Kaji oczywiście zwrócimy :):):) super że już coś się dzieje :) Atosku już niedługo kochany:multi::loveu:

Posted

Kwota 92,40 wędruje na konto Atoska :) i kolejny bazarek 25 zł :) również dopisuje do rozliczeń naszego cudnego chłopaka :lol: A już niebawem ruszy kolejny bazarek aby zabezpieczyć chłopaka przed wyjazdem do hotelu :razz:

Posted

Cioteczki w takim razie jeśli Atosek pojedzie do hoteliku pięknie proszę o deklaracje stałe ...na stałe mamy jak na razie tylko 20 zł :( z bazarków troszeczkę się uzbierało ........jednak nie wiadomo jak długo nasz chłopak będzie mieszkał w hoteliku ...bez stałych deklaracji będzie naprawdę ciężko!

Posted

Bardzo,bardzo przepraszam,że pomimo obietnic,że będę się udzielać u Atoska ,nie odzywałam się.Nie przewidziałam,że będę miała natłok innych moich spraw ,po prostu nie wyrabiam się...w dodatku,mam problemy z netem,teraz piszę z pracy...
Wracając do Atoska...umówiona jestem z Asią ,że go do niej dowiozę,niestey muszę prosić o zwrot kosztów,normalnie tego nie robię,ale w tej chwili moja sytuacja materialna to masakra....mam nadzieję,ze jak wyjdę na prostą ,będe mogła oddać Atoskowi ta kaske ,lub przeznaczę na innego psiaka.
Ale mam też i dobra wiadomość...koleżanka ,u której teraz przebywa Atos zobowiązała sie ,z własnej i nieprzymuszonej woli,co miesiąc wpłacać na jego utrzymanie 50 zł.Poza tym kupiła aparat i na dziś mam obiecane zdjęcia,wiem że to musztarda po obiedzie,ale chociaz pożegnalne zdjęcia z tego dt będą...
Martusiu,poproszę nr konta :)

Posted

kaja69 napisał(a):
Bardzo,bardzo przepraszam,że pomimo obietnic,że będę się udzielać u Atoska ,nie odzywałam się.Nie przewidziałam,że będę miała natłok innych moich spraw ,po prostu nie wyrabiam się...w dodatku,mam problemy z netem,teraz piszę z pracy...
Wracając do Atoska...umówiona jestem z Asią ,że go do niej dowiozę,niestey muszę prosić o zwrot kosztów,normalnie tego nie robię,ale w tej chwili moja sytuacja materialna to masakra....mam nadzieję,ze jak wyjdę na prostą ,będe mogła oddać Atoskowi ta kaske ,lub przeznaczę na innego psiaka.
Ale mam też i dobra wiadomość...koleżanka ,u której teraz przebywa Atos zobowiązała sie ,z własnej i nieprzymuszonej woli,co miesiąc wpłacać na jego utrzymanie 50 zł.Poza tym kupiła aparat i na dziś mam obiecane zdjęcia,wiem że to musztarda po obiedzie,ale chociaz pożegnalne zdjęcia z tego dt będą...
Martusiu,poproszę nr konta :)

Super Aneczko tak bardzo się cieszę że wszystko u Atoska w porządku i że w końcu go zobaczymy:loveu::loveu::loveu: Koszty paliwa cioteczko oczywiście zwrócimy :)
A dla koleżanki ogromne ....ogromne podziękowania :Rose::Rose::Rose::Rose:

Posted

Przewertowałam wątek i w drugim poście zazanczę deklaracje jakie padły na wątku ;) gdyby coś było nieaktualne to proszę o informację :) Będziemy wiedziały kto ? ile ? i na czym stoimy ;) Bardzo wszystkim dziękuję za pomoc :)
A ja już kombinuje kolejny bazarek chociaż tak nadgonie finanse naszego chłopaka :)