Jump to content
Dogomania

ATOS w DS :)))))))))))) !!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

Posted

[quote name='iwonamaj']Ratujcie go :(((...ja niestety mogę pomóc tylko fantami na bazarek...[/QUOTE]
Kochana i to bardzo ważne .......wystawiaj kochana ......podawaj link a my będziemy reklamować gdzie się tylko da ;)

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Kochana i to bardzo ważne .......wystawiaj kochana ......podawaj link a my będziemy reklamować gdzie się tylko da ;)[/QUOTE] Jestem w tej chwili w trakcie przeprowadzki i nie bardzo mogę zorganizować bazarek, bo będę pozbawiona dostępu do komputera...czy mogłabym komus przekazac fanty (dość atrakcyjne nawet- komplet Waterman i Parker, troche decoupagu, jakies dziecięce ciuszki "jak nowe"- Toppolino, Disney po wnusi, książki...mogę zrobic coś z biżu...). Martika czy podjęłabyś się zorganizowania bazarku na Atoska?

Posted

[quote name='iwonamaj']Jestem w tej chwili w trakcie przeprowadzki i nie bardzo mogę zorganizować bazarek, bo będę pozbawiona dostępu do komputera...czy mogłabym komus przekazac fanty (dość atrakcyjne nawet- komplet Waterman i Parker, troche decoupagu, jakies dziecięce ciuszki "jak nowe"- Toppolino, Disney po wnusi, książki...mogę zrobic coś z biżu...). Martika czy podjęłabyś się zorganizowania bazarku na Atoska?[/QUOTE]
Oczywiście kochana już Ci podaj @ :) Z przyjemnością poprowadzę bazarek dla psiaczka :)

Posted

[quote name='Lu_Gosiak']Yumanji moze Go wziasc na miesiac - koszt 300zl+karma czyli jakies 80-90zl

[quote name='Iljova']********
może się przyda

[quote name='Martika@Aischa']Oczywiście kochana już Ci podaj @ :) Z przyjemnością poprowadzę bazarek dla psiaczka :)
Kochane Cioteczki dzieki :loveu::loveu::loveu:

Posted

Banerek jak dla mnie rewelacja.Koszt jednej doby w Chełmży w hoteliku 15 zł + karma .No ale to jest miesiac czekania niestety.A sprawa z Atoskiem pilna na wczoraj że tak powiem.........A ile jest km do yumanji?

Posted

[quote name='iwonamaj']Ratujcie go :(((...ja niestety mogę pomóc tylko fantami na bazarek...[/QUOTE]

Kochana to aż wielka pomoc jesteś kochana ,ponieważ bez fantów nie ma bazarku prawda?Dziękujemy bardzo .

Posted

banerki

kochana Bogusia - baldek2- deklaruje na psiaka 20zl

skupmy sie moze na zbieraniu jakichkolwiek deklaracji bo wtedy mozna bedzie Go zabierac od razu, ale musimy miec na poczatek na transport a to ponad 200km i na hotelik cos
Yumanji ma hotelik kolo Wawy

Posted

[quote name='wiolabiszop']Banerki rewelka wielkie dzieki.Przed chwilka rozmawiałam z moim mżem i zgodził sie na przewiezianie Atoska tam gdzie trzeba .Auto mamy na gaz.
;))Ale tu się dzieje na tym wątku.[/QUOTE]

o kurde...BOSKOOOOOO:):):)
Wiolu to przelicz moze ile wyniesie trasa do Warszawy
i bedzie wiadomo ile musimy nazbierac na dzien dobry

Posted

[quote name='wiolabiszop']Banerki rewelka wielkie dzieki.Przed chwilka rozmawiałam z moim mżem i zgodził sie na przewiezianie Atoska tam gdzie trzeba .Auto mamy na gaz i miejsca też sporo bo to kombi.
;))[/QUOTE]
SUPER Kochana:multi:

Posted

[quote name='paros']dziś rano wrzuciłam zdjęcie, apel i link do tego wątku na Facebooka[/QUOTE]

ekstra:)
dobrze by bylo podac na facebooku jakies konto bo odzew z facebook jest spory...
potrzeba Nam skarbnika