Jump to content
Dogomania

ATOS w DS :)))))))))))) !!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie wiem, czy jest na dogo jakiś jeszcze Atos ze składu węgla, ale raczej wątpię. Bo dzwoniła do mnie jakaś ciotka ( przepraszam, nie pamiętam imienia / nicka) i mówiła, ze Atos jedzie w niedzielę do domku DS, a jakby sie okazło, że domek fatalny, to do mnie na DT. A na wątku cisza na ten temat, czy coś przegapiłam? Pytam, bo jest psiak w potrzebie, i jeśli wyjdzie tak, że Atos miałby być u mnie, to tamtej psinie będę musiała odmówić... Oczywiście najlepiej niech trafi do tego domku i żyje sobie tam długo i szczęśliwie :)

Posted

Fiera napisał(a):
Nie wiem, czy jest na dogo jakiś jeszcze Atos ze składu węgla, ale raczej wątpię. Bo dzwoniła do mnie jakaś ciotka ( przepraszam, nie pamiętam imienia / nicka) i mówiła, ze Atos jedzie w niedzielę do domku DS, a jakby sie okazło, że domek fatalny, to do mnie na DT. A na wątku cisza na ten temat, czy coś przegapiłam? Pytam, bo jest psiak w potrzebie, i jeśli wyjdzie tak, że Atos miałby być u mnie, to tamtej psinie będę musiała odmówić... Oczywiście najlepiej niech trafi do tego domku i żyje sobie tam długo i szczęśliwie :)

Ja nie dzwoniłam i nic o tym nie wiem :-o.

Posted

Fiera napisał(a):

oooooooooo i ja nic o tym nie słyszałam:-o Fiera skontaktuj się może z tą osobą i dowiedz się czegoś więcej .....za domek Atoska cały czas trzymamy kciuki :)

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
Z zakończonego bazarku dla Atoska Azy i Barta uzbieraliśmy kwotę 180 zł :) 90 zł zatem dla Atoska i 90 zł dla Azuli i Barta :)

Azulka jest u mnie - dziękujemy bardzo :) :) :)
Barcikowi też się bardzo przyda, żeby dług w hoteliku nie zrobił się od nowa.

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
oooooooooo i ja nic o tym nie słyszałam:-o Fiera skontaktuj się może z tą osobą i dowiedz się czegoś więcej .....za domek Atoska cały czas trzymamy kciuki :)

Ok, jutro ciotka ok.15 ma być u mnie, to postaram się to wyjaśnić i napiszę na wątku.

Posted

toyota napisał(a):
To raczej jest jakieś nieporozumienie, bo jestem w kontakcie z Kają69 i nic mi nie mówiła, żeby Atos miał gdzieś jechać.

Już wszystko jasne : o Atosku z ciotką rozmawiałam, a potem o Szariku, i to on miał do mnie dojechać, a nie Atosek - sorki :oops:

Posted

Atosowi skonczylo sie wlasnie wyroznione allegro, wejsc mial nie wiele wiecej niz poprzednio na zwykłym:shake: wystawie mu jutro ponownie zwykłe.
czy jest szansa na jakies nowe foty?

Guest Ryniu123
Posted

Atosowi podniosłem temat na labradory.info i założyłem na labradory.org
Czy Atosowi robił ktoś wydarzenie na FB ?
Przydałyby się wypieszczone artystyczne fotki Atosa. Zawsze to b. ważne przy ogłoszeniach

Posted

Bardzo dziękuję za zainteresowanie. Labradory.info bardzo dobrze działają, więc jest to szansa dla Atosa.

Jak pogoda się poprawi planuję jechać do DT i postaram się zrobić ładne foty. Mam tam 120 km w jedną stronę, więc nie ma sensu jechać jak jest szaro i ponuro i prawie cały czas pada, bo i tak nic nie wyjdzie z sesji zdjęciowej. Z resztą tam teraz jest bajoro na podwórku :p.

Posted

toyota napisał(a):
Bardzo dziękuję za zainteresowanie. Labradory.info bardzo dobrze działają, więc jest to szansa dla Atosa.

Jak pogoda się poprawi planuję jechać do DT i postaram się zrobić ładne foty. Mam tam 120 km w jedną stronę, więc nie ma sensu jechać jak jest szaro i ponuro i prawie cały czas pada, bo i tak nic nie wyjdzie z sesji zdjęciowej. Z resztą tam teraz jest bajoro na podwórku :p.

Nie no padnę zaraz i sie nie podniosę normalnie:crazyeye: Ciekawe czy zajrzysz do mnie przy okazji jak będziesz u Atoska,co???
Ja jestem na jutro umówiona na sesje zdjęciową,tylko,ze zapomniałam,ze samochodu nie mam:shake:,ale moze cos wykombinuję...niestety jest parcie juz ze strony dt,zeby Atosa zabrać...