Martika&Aischa Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Niech staruszek żyje jak najdłużej i cieszy się życiem .........buziaki dla staruszka :* Quote
wojtuś Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Kochani jestem:) No to sie podziało, Najlepszy byłby dla nas BDT... ale czy znajdziemy Quote
Fiera Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Nie wiem, czy jest na dogo jakiś jeszcze Atos ze składu węgla, ale raczej wątpię. Bo dzwoniła do mnie jakaś ciotka ( przepraszam, nie pamiętam imienia / nicka) i mówiła, ze Atos jedzie w niedzielę do domku DS, a jakby sie okazło, że domek fatalny, to do mnie na DT. A na wątku cisza na ten temat, czy coś przegapiłam? Pytam, bo jest psiak w potrzebie, i jeśli wyjdzie tak, że Atos miałby być u mnie, to tamtej psinie będę musiała odmówić... Oczywiście najlepiej niech trafi do tego domku i żyje sobie tam długo i szczęśliwie :) Quote
mtf zalesie Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 nie problem w kosztach bo wplacam sama na kilka tylko w ilosci psow ktore moge ogarnac,staruszek ma guzy pod ogonem nieoperacyjne ale z zycia sie cieszy nadal.na razie sie moge byc dt ani ds Quote
toyota Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 Fiera napisał(a):Nie wiem, czy jest na dogo jakiś jeszcze Atos ze składu węgla, ale raczej wątpię. Bo dzwoniła do mnie jakaś ciotka ( przepraszam, nie pamiętam imienia / nicka) i mówiła, ze Atos jedzie w niedzielę do domku DS, a jakby sie okazło, że domek fatalny, to do mnie na DT. A na wątku cisza na ten temat, czy coś przegapiłam? Pytam, bo jest psiak w potrzebie, i jeśli wyjdzie tak, że Atos miałby być u mnie, to tamtej psinie będę musiała odmówić... Oczywiście najlepiej niech trafi do tego domku i żyje sobie tam długo i szczęśliwie :) Ja nie dzwoniłam i nic o tym nie wiem :-o. Quote
Martika&Aischa Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Fiera napisał(a):Nie wiem, czy jest na dogo jakiś jeszcze Atos ze składu węgla, ale raczej wątpię. Bo dzwoniła do mnie jakaś ciotka ( przepraszam, nie pamiętam imienia / nicka) i mówiła, ze Atos jedzie w niedzielę do domku DS, a jakby sie okazło, że domek fatalny, to do mnie na DT. A na wątku cisza na ten temat, czy coś przegapiłam? Pytam, bo jest psiak w potrzebie, i jeśli wyjdzie tak, że Atos miałby być u mnie, to tamtej psinie będę musiała odmówić... Oczywiście najlepiej niech trafi do tego domku i żyje sobie tam długo i szczęśliwie :) oooooooooo i ja nic o tym nie słyszałam:-o Fiera skontaktuj się może z tą osobą i dowiedz się czegoś więcej .....za domek Atoska cały czas trzymamy kciuki :) Quote
toyota Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 To raczej jest jakieś nieporozumienie, bo jestem w kontakcie z Kają69 i nic mi nie mówiła, żeby Atos miał gdzieś jechać. Quote
Martika&Aischa Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 Z zakończonego bazarku dla Atoska Azy i Barta uzbieraliśmy kwotę 180 zł :) 90 zł zatem dla Atoska i 90 zł dla Azuli i Barta :) Quote
toyota Posted July 23, 2011 Author Posted July 23, 2011 Martika&Aischa jesteś nieoceniona :loveu: ! Quote
Fiera Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 Martika@Aischa napisał(a):Z zakończonego bazarku dla Atoska Azy i Barta uzbieraliśmy kwotę 180 zł :) 90 zł zatem dla Atoska i 90 zł dla Azuli i Barta :) Azulka jest u mnie - dziękujemy bardzo :) :) :) Barcikowi też się bardzo przyda, żeby dług w hoteliku nie zrobił się od nowa. Quote
Fiera Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 Martika@Aischa napisał(a):oooooooooo i ja nic o tym nie słyszałam:-o Fiera skontaktuj się może z tą osobą i dowiedz się czegoś więcej .....za domek Atoska cały czas trzymamy kciuki :) Ok, jutro ciotka ok.15 ma być u mnie, to postaram się to wyjaśnić i napiszę na wątku. Quote
basiek8 Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Atosku to niemożliwe żeby taki psiak nie znalazł chętnego domku, skacz na górę. Quote
Beatkaa Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Atos Atos...pies jak marzenie,a domku brak :( Quote
Fiera Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 toyota napisał(a):To raczej jest jakieś nieporozumienie, bo jestem w kontakcie z Kają69 i nic mi nie mówiła, żeby Atos miał gdzieś jechać. Już wszystko jasne : o Atosku z ciotką rozmawiałam, a potem o Szariku, i to on miał do mnie dojechać, a nie Atosek - sorki :oops: Quote
Martika&Aischa Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Doszła deklaracja stała cioteczki basiek w kwocie 20 zł :) Dziękujemy w imieniu Atoska :) Quote
chita Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Atosowi skonczylo sie wlasnie wyroznione allegro, wejsc mial nie wiele wiecej niz poprzednio na zwykłym:shake: wystawie mu jutro ponownie zwykłe. czy jest szansa na jakies nowe foty? Quote
toyota Posted July 27, 2011 Author Posted July 27, 2011 Chyba ma, bo odświeżam wszystkie linki, które przychodzą na pocztę. Quote
Guest Ryniu123 Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Atosowi podniosłem temat na labradory.info i założyłem na labradory.org Czy Atosowi robił ktoś wydarzenie na FB ? Przydałyby się wypieszczone artystyczne fotki Atosa. Zawsze to b. ważne przy ogłoszeniach Quote
toyota Posted July 28, 2011 Author Posted July 28, 2011 Bardzo dziękuję za zainteresowanie. Labradory.info bardzo dobrze działają, więc jest to szansa dla Atosa. Jak pogoda się poprawi planuję jechać do DT i postaram się zrobić ładne foty. Mam tam 120 km w jedną stronę, więc nie ma sensu jechać jak jest szaro i ponuro i prawie cały czas pada, bo i tak nic nie wyjdzie z sesji zdjęciowej. Z resztą tam teraz jest bajoro na podwórku :p. Quote
kaja69 Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 toyota napisał(a):Bardzo dziękuję za zainteresowanie. Labradory.info bardzo dobrze działają, więc jest to szansa dla Atosa. Jak pogoda się poprawi planuję jechać do DT i postaram się zrobić ładne foty. Mam tam 120 km w jedną stronę, więc nie ma sensu jechać jak jest szaro i ponuro i prawie cały czas pada, bo i tak nic nie wyjdzie z sesji zdjęciowej. Z resztą tam teraz jest bajoro na podwórku :p. Nie no padnę zaraz i sie nie podniosę normalnie:crazyeye: Ciekawe czy zajrzysz do mnie przy okazji jak będziesz u Atoska,co??? Ja jestem na jutro umówiona na sesje zdjęciową,tylko,ze zapomniałam,ze samochodu nie mam:shake:,ale moze cos wykombinuję...niestety jest parcie juz ze strony dt,zeby Atosa zabrać... Quote
Recommended Posts