katarzyna09 Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Tekst: Atos to młody piękny pies, mieszaniec labradora. Duży pluszowy misiek, łagodny dla ludzi i innych piesków. Bardzo pragnie kontaktu z człowiekiem i szybko się uczy. Na pewno szybko pozna zasady życia w rodzinie. Atos to psiak o wielkim sercu, potrzebuje kontaktu z człowiekiem. Będzie na pewno wiernym i oddanym przyjacielem. Zachowuje czystość w domu i sygnalizuje konieczność wyjścia. Zna podstawowe komendy. Uwielbia zabawy z innymi psami, przy czym, pomimo swej postury, jest dla nich bardzo delikatny. Miał zostać uśpiony, bo przestał być potrzebny swemu pierwszemu panu. Na szczęście trafił do weterynarza, który nie zgodził się poddać eutanazji zdrowego, młodego psa. Nieszczęściem Atosa zainteresowali się wrażliwi, psiolubni ludzie. Kupili coś do jedzenia, przewieźli w bezpieczne miejsce, w którym nie może jednak pozostać na stałe. Atos szuka nowej rodziny, nowego domu i swojego człowieka do kochania, tak na zawsze. Kontakt w sprawie adopcji – tel. 605060617 suzuki@autograf.pl Jesteśmy gotowi pomóc w transporcie Atosa w dowolne miejsce w Polsce. Quote
Martika&Aischa Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 [quote name='katarzyna09']Tekst: Atos to młody piękny pies, mieszaniec labradora. Duży pluszowy misiek, łagodny dla ludzi i innych piesków. Bardzo pragnie kontaktu z człowiekiem i szybko się uczy. Na pewno szybko pozna zasady życia w rodzinie. Atos to psiak o wielkim sercu, potrzebuje kontaktu z człowiekiem. Będzie na pewno wiernym i oddanym przyjacielem. Zachowuje czystość w domu i sygnalizuje konieczność wyjścia. Zna podstawowe komendy. Uwielbia zabawy z innymi psami, przy czym, pomimo swej postury, jest dla nich bardzo delikatny. Miał zostać uśpiony, bo przestał być potrzebny swemu pierwszemu panu. Na szczęście trafił do weterynarza, który nie zgodził się poddać eutanazji zdrowego, młodego psa. Nieszczęściem Atosa zainteresowali się wrażliwi, psiolubni ludzie. Kupili coś do jedzenia, przewieźli w bezpieczne miejsce, w którym nie może jednak pozostać na stałe. Atos szuka nowej rodziny, nowego domu i swojego człowieka do kochania, tak na zawsze. Kontakt w sprawie adopcji – tel. 605060617 suzuki@autograf.pl Jesteśmy gotowi pomóc w transporcie Atosa w dowolne miejsce w Polsce. Kasiu piękny tekst o Atosku oby tylko pomógł w znalezieniu domku:happy1: Quote
Beatkaa Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Tekst super....wystawić wydarzenie z tym tekstem czy pisać,że szukamy deklaracji? Quote
Martika&Aischa Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 [quote name='Beatkaa']Tekst super....wystawić wydarzenie z tym tekstem czy pisać,że szukamy deklaracji?[/QUOTE] Kochana i domku i deklaracji :( Quote
Beatkaa Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 [quote name='Martika@Aischa']Kochana i domku i deklaracji :([/QUOTE] wiem kochana i teraz mam dylemat :(:( Quote
Beatkaa Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Nie wiem czy dopisywać o tej sytuacji w tym DT gdzie jest teraz,z tym zagryzieniem..bo jak napiszemy,że nie moze zostać w tym DT to ludzie spytają o powód i koło się zamyka :( Quote
Martika&Aischa Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 [quote name='Beatkaa']Nie wiem czy dopisywać o tej sytuacji w tym DT gdzie jest teraz,z tym zagryzieniem..bo jak napiszemy,że nie moze zostać w tym DT to ludzie spytają o powód i koło się zamyka :([/QUOTE] Beatkaa trzeba delikatnie wspomnieć że szukamy domku w którym nie będzie braci mniejszych gdyż Atosek trakuje je jak zabawki ...goni i niestety ta zabawa nie kończy się dobrze :( Quote
Beatkaa Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 [quote name='Martika@Aischa']Beatkaa trzeba delikatnie wspomnieć że szukamy domku w którym nie będzie braci mniejszych gdyż Atosek trakuje je jak zabawki ...goni i niestety ta zabawa nie kończy się dobrze :([/QUOTE] Dobrze,to wykorzystam tą częśc zdania : "szukamy domku w którym nie będzie braci mniejszych gdyż Atosek trakuje je jak zabawki ...goni i niestety ta zabawa nie kończy się dobrze :(' + Ze względu właśnie na ten problem Atosek nie może zostać dłużej w tym domu tymczasowym,w którym jest dotychczas i pilnie szuka domku lub chociażby deklaracji na inne DT.może być kochana ?:) Quote
Martika&Aischa Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Beatka podpisuję się kochana pod wszystkim co napiszesz :) Każde wydarzenie jest cudne:lol: Dziękuję kochana w imieniu naszego Atoska :loveu: Quote
toyota Posted July 2, 2011 Author Posted July 2, 2011 [quote name='Martika@Aischa']Beatkaa trzeba delikatnie wspomnieć że szukamy domku w którym nie będzie braci mniejszych gdyż Atosek trakuje je jak zabawki ...goni i niestety ta zabawa nie kończy się dobrze :([/QUOTE] Mogą być bracia mniejsi tego samego gatunku, czyli małe pieski :). Atos jest wobec nich przyjacielski i delikatny. Quote
Beatkaa Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 [quote name='Martika@Aischa']Beatka podpisuję się kochana pod wszystkim co napiszesz :) Każde wydarzenie jest cudne:lol: Dziękuję kochana w imieniu naszego Atoska :loveu:[/QUOTE] Dziękuję kochana :oops::oops: :* [quote name='toyota']Mogą być bracia mniejsi tego samego gatunku, czyli małe pieski :). Atos jest wobec nich przyjacielski i delikatny.[/QUOTE] Ok,dodam małe wyjaśnienie.A ma ktoś pomysł na tytuł wydarzenia? Quote
Martika&Aischa Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Piękny Atos o sercu Labradora szuka kochającego człowieka ;) ja tylko głośno myślę Beatkaa ;) Quote
Beatkaa Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 [quote name='Martika@Aischa']Piękny Atos o sercu Labradora szuka kochającego człowieka ;) ja tylko głośno myślę Beatkaa ;)[/QUOTE] ok prosze bardzo :) Quote
Beatkaa Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 wydarzenie na FB: http://www.facebook.com/event.php?eid=198297026887132 Quote
Martika&Aischa Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Beatka dziękuje :* Udostępnione i rozesłane ;) pokazuj sie Atosku ...... Quote
katarzyna09 Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Dziewczyny,ja jestem beztalenciem literackim:evil_lol:,skopiowałam tylko tekst z ogłoszeń. Dogomaniaczka Betka napisała taki ładny tekst dla Atoska;) Quote
Martika&Aischa Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 [quote name='katarzyna09']Dziewczyny,ja jestem beztalenciem literackim:evil_lol:,skopiowałam tylko tekst z ogłoszeń. Dogomaniaczka Betka napisała taki ładny tekst dla Atoska;)[/QUOTE] Kasia w Tobie drzemie prawdziwny talent literacki tylko jeszcze o tym nie wiesz:evil_lol: a cioteczce Betce dziękujemy :loveu: Quote
ossa98 Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Witajcie, trafiłam tu przypadkowo. A może tu wrzucicie Atoska? http://www.dogomania.pl/threads/209597-szukam-DUZEGO-przyzwyczajonego-do-%C5%BCycia-w-kojcu-na-ogrodzie-psa Quote
toyota Posted July 3, 2011 Author Posted July 3, 2011 [quote name='ossa98']Witajcie, trafiłam tu przypadkowo. A może tu wrzucicie Atoska? http://www.dogomania.pl/threads/209597-szukam-DUZEGO-przyzwyczajonego-do-%C5%BCycia-w-kojcu-na-ogrodzie-psa Tam jest potrzebny pies do pilnowania kur, kaczek i gęsi. Rzeczywiście idealne miejsce dla Atosa. Jak go wezmą to już żaden lis nie będzie miał tam czego szukać :). Bo już Atosek cały drób sam zagryzie :p. I jeszcze ma być tolerancyjny dla kotów... Poza tym nie szukamy mu pracy, szukamy mu domu, z możliwością przebywania szczególnie zimą w domu. Quote
Beatkaa Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 No tak,raczej Atosek by sie tam nie nadawał ... Quote
chita Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 wystawilam, ale allegr juz oplacone nie chce mi zmienic miniaturki:shake: http://allegro.pl/atos-cudowny-pies-szuka-domu-i1689687781.html Quote
Beatkaa Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 [quote name='chita']wystawilam, ale allegr juz oplacone nie chce mi zmienic miniaturki:shake: http://allegro.pl/atos-cudowny-pies-szuka-domu-i1689687781.html śliczne allegro,dzięki :) nie wiem co z tą miniaturką...no,ale trudno. Quote
toyota Posted July 3, 2011 Author Posted July 3, 2011 Dzięki chita :loveu:. Ja mam miniaturkę Atosa :). Quote
Recommended Posts