dominikabankert Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 kto potrafi robic wydarzenie na fb? ja nie/:( Quote
Beatkaa Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 [quote name='dominikabankert']kto potrafi robic wydarzenie na fb? ja nie/:([/QUOTE] ja moge zrobić,ale potrzebowalabym tekstu...mógłby ktoś napisać chociaż króciutki? Quote
dominikabankert Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 napisze tekst jakis w miare skaldny:) i robimy atoskowe wydarzenie:)[quote name='Beatkaa']ja moge zrobić,ale potrzebowalabym tekstu...mógłby ktoś napisać chociaż króciutki?[/QUOTE] Quote
Beatkaa Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 [quote name='dominikabankert']napisze tekst jakis w miare skaldny:) i robimy atoskowe wydarzenie:)[/QUOTE] super :) dzieki :) Quote
ghja Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 W jakiej miejscowości przebywa ta psina? Proszę o info z adresem na ghja@poczta.onet.pl - napiszę pismo do powiatowego lekarza weterynarii oraz do rzecznika odpowiedzialności zawodowej. Oni zwrotnie powinni poinformować o sprawie wszystkich wetów z regionu. Eutanazja bez wskazań medycznych jest niedozwolona. Quote
bric-a-brac Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 [quote name='ghja']W jakiej miejscowości przebywa ta psina? Proszę o info z adresem na ghja@poczta.onet.pl - napiszę pismo do powiatowego lekarza weterynarii oraz do rzecznika odpowiedzialności zawodowej. Oni zwrotnie powinni poinformować o sprawie wszystkich wetów z regionu. Eutanazja bez wskazań medycznych jest niedozwolona. Zamiast podniesienia alarmu, lepiej przeczytać dokładnie wątek... Pies nie został uśpiony, jest bezpieczny, ma opiekę itd. Pomoc psu jest potrzebna, ale wydaje mi się, że pomoc nie na zasadzie ruszenia skandalu, a zabezpieczenia bieżących potrzeb (bieżące koszty utrzymania, karma, hotelowanie, ogłaszanie, rozreklamowanie itp.) Nie szukajmy sensacji, szukajmy domu! Quote
toyota Posted June 30, 2011 Author Posted June 30, 2011 Wet odmówił uśpienia. Ale mógłby znaleźć się taki, który by nie odmówił, za odpowiednią opłatą. Byłam dzisiaj na wizycie PA w Toruniu i nie ma tam odpowiednich warunków dla Atosa. Ogródek jest maleńki, ma wielkość tarasu i obsadzony jest cały w pięknych kwiatach. Jest to tak piękna kompozycja, że zatrzymują się ludzie i robią zdjęcia. Pani chciałaby, aby pies mieszkał w mieszkaniu, a z informacji, które mam z DT, Atos nie będzie przebywał w zamknięciu dłuższy czas. Gdyby pani wypuściła go do ogródka, Atos zrówna wszystko z ziemią. Zaproponowałam pani Prezesa:http://www.dogomania.pl/threads/206210-Bezdomny-Cz%C5%82owiek-bezdomna-suka-i-8-szczeniak%C3%B3w!-Potrzebne-og%C5%82oszenia-dla-Prezesa-%28 i Państwo jutro po niego przyjeżdżają. Quote
Beatkaa Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 dzięki za wizytę...szkoda,że domek nie dla Atosika :( Tyle dobrego,że przynajmniej jakaś inna bida będzie miała domek. Quote
toyota Posted June 30, 2011 Author Posted June 30, 2011 Przed chwilą rozmawiałam z Kają69 i mam takie wieści, że Atos atakuje nawet spokojne koty, które sobie gdzieś siedzą. Także naprawdę to nie jest dom dla niego. Quote
Martika&Aischa Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 :( ech...trzeba zatem szukać dalej .....mam nadzieję że znajdzie się dobry domek dla naszego Atoska .... Quote
wiolabiszop Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 [quote name='toyota']Przed chwilą rozmawiałam z Kają69 i mam takie wieści, że Atos atakuje nawet spokojne koty, które sobie gdzieś siedzą. Także naprawdę to nie jest dom dla niego.[/QUOTE] Atosek ma temperament to fakt ale jest kochanym slodziakiem ktory też znajdzie domek.Dobrze że toyota patrzysz realistycznie na potrzeby Atoska.To PREZES będzie miał prawdzziwy dom marzeń .To sie chłopakowi poszcześciło no i dobrze.Toyota dobra robota:))Wymiziaj prosze tego malucha .:)) Quote
Beatkaa Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Czyli domek bez kotów..ehh ciężko :(oby cos sie znalazło... Quote
katarzyna09 Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Coś nie wyszło z tymi ogłoszeniami...:shake: Quote
bric-a-brac Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Jak nie wyszło! Dzięki nim inny psiak jedzie do domu! ;) A Atosek też swój dom znajdzie ;) Quote
katarzyna09 Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Boże,tyle psiaków czeka na dom...to takie smutne...:-( Quote
Beatkaa Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Boję się jak długo Atosek będzie mógłby jeszcze być tam gdzie jest... Quote
Martika&Aischa Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Atosku obyś jak najszybciej znalazł kochającego człowieka .....:( Quote
Beatkaa Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Czekam na tekst od Dominiki i ruszamy z wydarzeniem na FB...może by spróbować jeszcze z allegro...już sama nie wiem :( Quote
Martika&Aischa Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Tyle przepięknych psiaków czeka na swoje domy i człowieka .....jak to możliwe ? po prostu nie wiem:shake: Ludzie powinni się zabijać aby mieć w domu tak wiernego i kochającego przyjaciela jakim jest psiak ....:shake: Quote
Beatkaa Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 [quote name='Martika@Aischa']Tyle przepięknych psiaków czeka na swoje domy i człowieka .....jak to możliwe ? po prostu nie wiem:shake: Ludzie powinni się zabijać aby mieć w domu tak wiernego i kochającego przyjaciela jakim jest psiak ....:shake:[/QUOTE] Nie mam pojęcia kochana...u mnie na osiadlu mijam czasami takiego bezdomnego z psiakiem,zawsze z nim chodzi i widać między nimi wielką zażyłość.Kurczę ten człowiek sam nie ma a z psem się dzieli !!! to jest wielka miłość..a nie wyrzucanie psiaków jak zabawki... :(:( Quote
Martika&Aischa Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Beatka bo tak to już jest .......biedny prędzej pomoże i się podzieli choć ma niewiele a ten co ma traktuje wszystko i wszystkich jak śmieci ...to przykre i niestety tak bardzo prawdziwe w dzisiejszym świecie ech ....:( Quote
Beatkaa Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 [quote name='Martika@Aischa']Beatka bo tak to już jest .......biedny prędzej pomoże i się podzieli choć ma niewiele a ten co ma traktuje wszystko i wszystkich jak śmieci ...to przykre i niestety tak bardzo prawdziwe w dzisiejszym świecie ech ....:([/QUOTE] Tak kochana,taki ten świat jest...:-(:-( A tego zła tak ciężko sie wyzbyć w ludziach jest coraz gorzej... Quote
Aleksandrossa Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Przepraszam za OT: Pilne! Zbieramy deklaracje na hotelik u Journey dla 5 letniego Strike! Quote
toyota Posted July 1, 2011 Author Posted July 1, 2011 Wrzuciłam zdjęcia Atoska do pierwszego postu, żeby nie trzeba było ich szukać po całym wątku. Quote
chita Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 [quote name='toyota']Wrzuciłam zdjęcia Atoska do pierwszego postu, żeby nie trzeba było ich szukać po całym wątku.[/QUOTE] toyota podmienie allagro prezesa na atosa, zdjecia i kontakt mam, macie jakis tekst? przepraszam ale nie dam rady przeczytac watku Quote
Recommended Posts