Martika&Aischa Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 Cioteczki proszę zajrzyjcie do staruszka Lorda - to przepiękny psiak http://www.dogomania.pl/threads/209696-LORD-Wyniszczony-staruszek-z-lasu-prosi-o-pomoc. Quote
kaja69 Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 Atosek dzisiaj zagryzł dwa kurczaki :( Tak przy okazji zaprosze na bazarek http://www.dogomania.pl/threads/209972-Różności-dla-Domu-....Słoiczki-na-przyprawy-kieliszki-szklaneczki-doniczki-)-03.07 Quote
Martika&Aischa Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 Kurcze ....niedobrze :( zanim Atosek pojechał na DT czekaliśmy na miejsce w hoteliku ? czy to nadal aktualne ? Musimy się wziąć do pracy i prosić o stałe deklaracje bo jak na razie Atosek nie bardzo ma za co tam jechać :( Quote
Lu_Gosiak Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 o cholera...a teraz czas nie bardzo adopcyjny - wrecz przeciwnie niestety Quote
toyota Posted June 24, 2011 Author Posted June 24, 2011 Czas nieadopcyjny i miejsc w hotelikach brak :(. Quote
Martika&Aischa Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 Niedobrze :( Kaja kochana jak długo Atos może tam zostać ??? Quote
dominikabankert Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 przepraszam moze to glupie i pewnie zaraz zostane za to skrzyczana ale....mozeby jakiegos innego pieska dac na ten tymczas Atoskowy z hotelu a Atoska dac do hetelu w miejsce psa i przeniesc na Atoska deklaracje?????? ale tak sie pewnie nie nie da...... Quote
kaja69 Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 Atos został dzisiaj zaszczepiony,komplet 52 zł ,czyli p/wściekliźnie i p/wirusowym. Ludzie mają z nim naprawde urwanie głowy,w domu czy w szopce nikt nie ma sumienia go zamykać ,więc dopóki drób chodzi po podwórku Atos jest uwiązywany,ale tak posmakował swoboty,że ze złości wrąbał cztery sztachety z płotu...trzeba go zabrać jak najszybciej...Dla niego idealne rozwiązanie to domek z ogródkiem i to bez kotów... Poza tym karma już dawno się skończyła,suchej nie chciał jeść,ale namoczona owszem... Quote
Martika&Aischa Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 kaja69 napisał(a):Atos został dzisiaj zaszczepiony,komplet 52 zł ,czyli p/wściekliźnie i p/wirusowym. Ludzie mają z nim naprawde urwanie głowy,w domu czy w szopce nikt nie ma sumienia go zamykać ,więc dopóki drób chodzi po podwórku Atos jest uwiązywany,ale tak posmakował swoboty,że ze złości wrąbał cztery sztachety z płotu...trzeba go zabrać jak najszybciej...Dla niego idealne rozwiązanie to domek z ogródkiem i to bez kotów... Poza tym karma już dawno się skończyła,suchej nie chciał jeść,ale namoczona owszem... No to nie dobrze :( Myślmy zatem co dalej :( Kaja podaj mi proszę numerek konta na PW to zwrócę za szczepienia ..........cioteczki a może prosić o pomoc Fierę ? hotelik nie drogi :( tylko że my jak na razie nie mamy za co w hoteliku utrzymywać Atoska :( Quote
toyota Posted June 25, 2011 Author Posted June 25, 2011 Aniu, skoro sytuacja jest taka podbramkowa, to może jednak udałoby Ci się zrobić jakieś ładniejsze foty Atosowi. Przydałyby się też takie z człowiekiem na smyczy ( możesz mu uciąć głowę ;) ), żeby było widać, że jest cywilizowany. Będzie też wtedy widać jaki jest duży. Zdjęcia i tak będą nam potrzebne, a mało kto dysponuje tak dobrym sprzętem... Quote
kaja69 Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 toyota napisał(a):Aniu, skoro sytuacja jest taka podbramkowa, to może jednak udałoby Ci się zrobić jakieś ładniejsze foty Atosowi. Przydałyby się też takie z człowiekiem na smyczy ( możesz mu uciąć głowę ;) ), żeby było widać, że jest cywilizowany. Będzie też wtedy widać jaki jest duży. Zdjęcia i tak będą nam potrzebne, a mało kto dysponuje tak dobrym sprzętem... Dzisiaj byłam u niego,ale z wetka i wiecie jak to jest szybko,szybko,nie mogłam przeciez zmuszac ja ,żeby czekała az ja zrobię sesję zdjęciową.Asia ,zaświadczenie i książeczka są wystawione na Ciebie,ale Ty to juz wiesz :) Poza tym Atosek to niestety brudasek:( co do niego pojade to wymazany w błotku...dzisiaj tez miał sklejki na pleckach... postaram się ,moze w poniedziałek,jutro niedziela to nie będę ludziom głowy zawracać... Atos to takie ADHD się zrobił :)nawet pani wetka tak go określiła :)on jest ciągle w ruchu,ciągle ogon merda,japa roześmiana...on się tam dobrze czuje...ale najbardziej słucha mame koleżanki,resztę delikatnie mówiąc olewa,traktuje jako partnerów do zabawy,ale nic poza tym,jego pańcia jest najstarsza w rodzinie :)no ale co z tego jak atakuje inne stworki... Quote
toyota Posted June 25, 2011 Author Posted June 25, 2011 Może dlatego tak upodobał sobie tą najstarszą panią, bo kojarzy mu się z tą panią stróżującą, która miała dla niego serce na "starych śmieciach" ? Tydzień temu zawiozłam sunię z działek od bezdomnego do daśki na BDT i napisała, że sunia upodobała sobie jej TZ. Pewnie z tego samego powodu co Atos. Pomimo wszystko tęskni za swoim " panem", jedynym którego miała. Ach ta psia wierność i miłość, a ludzie tacy podli... Quote
kaja69 Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 toyota napisał(a):Może dlatego tak upodobał sobie tą najstarszą panią, bo kojarzy mu się z tą panią stróżującą, która miała dla niego serce na "starych śmieciach" ? Tydzień temu zawiozłam sunię z działek od bezdomnego do daśki na BDT i napisała, że sunia upodobała sobie jej TZ. Pewnie z tego samego powodu co Atos. Pomimo wszystko tęskni za swoim " panem", jedynym którego miała. Ach ta psia wierność i miłość, a ludzie tacy podli... Asia ja juz nie komentuję ludzkiej podłości,szkoda czasu... Kochani,podałam Martusi od razu konto p.wetki,bez sensu do mnie a ja potem do niej... Quote
wiolabiszop Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 Odwiedziłam dzisiaj ATOSKA co za torpeda na podwórku.Ale rzeczywiście upodobal sobie mame koleżanki KAji69.Zmieniła mu się sylwetka chłopak wybiegany wyglada jak sportowiec. Korzeniowski przy ATOSKU wysiada:))))))Przy zastrzyku okazał się twardzielem.Normalnie klasa. Quote
Beatkaa Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Nieciekawa sytuacja :(:( Jeszcze ten brak deklaracji :( Może jakoś zmienić tytuł?Że szukamy deklaracji? Quote
Martika&Aischa Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Beatkaa napisał(a):Nieciekawa sytuacja :(:( Jeszcze ten brak deklaracji :( Może jakoś zmienić tytuł?Że szukamy deklaracji? Tak Beatkaa sytuacja beznadziejna :( Quote
Beatkaa Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Martika@Aischa napisał(a):Tak Beatkaa sytuacja beznadziejna :( Porozsyłam dzisiaj trochę PW...może ktoś jeszcze wpadnie na wątek. Quote
Martika&Aischa Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Dziękuję Beatkaa :* a w tytule musimy dopisać ......zbieramy deklaracje ....ech :( Quote
Beatkaa Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Trzeba się też zorientować ile potrzebujemy tych stałych deklaracji... Quote
Martika&Aischa Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Cioteczki czy ktoś zna sprawdzone foteliki które dysponowały by wolnym miejscem ? Może napisać do Fiery ??? Wiem że hotelik w miarę nie drogi ...ale i na niego trzeba mieć :( Quote
Beatkaa Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Ciężka sprawa..a gdzie jest Atosek?w jakim mieście?z tych mi znanych hotelików to są przepełnione...może jakieś cioteczki jeszcze z wątku orientują się gdzie są jakieś dobre... Quote
Martika&Aischa Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 kaja69 napisał(a):Kujawsko-Pomorskie :) Tu przebywa obecnie Atosek :) bliziutko Kaji która ma na niego oko ;) Quote
Beatkaa Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Martika@Aischa napisał(a):Tu przebywa obecnie Atosek :) bliziutko Kaji która ma na niego oko ;) Ok :) Dzięki :) Quote
Recommended Posts