Jump to content
Dogomania

ATOS w DS :)))))))))))) !!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

Posted

wiolabiszop napisał(a):
A tak w ogóle to ktos mi obiecywał,ze mnie odwiedzi i co ???

Ja tam bardzo chętnie kochna i podtrzymuje odwiedzinki:)))No miałyśmy przyjechać ale mi pasowało w sobote a Joasi w niedziele no i lipa.Ale niebawem kochana spodziewaj sie nas .Ale wcześniej zadzwonimy ma sie rozumieć .Moja córka bardzo by chciała przyjecha cbo jak zobaczyła na zdjatkach te twoje koniki to nie może sie doczekać kiedy was odwiedzimy......Proszę wymiziaj Atoska jak będziesz u niego i jego kupli oraz kumpelke kiciunię .I serdecznie pozdrów właścicieli.:)))

Oczywiście,że będe myziac i to od wszystkich,tylko,ze on za bardzo nie ma czasu na myzianko,ma tyle do sprawdzenia wokół domu,ze tylko na chwilke podbiega i juz pedzi dalej,tam jest tyle roslinek do podlania,tyle miejsc do sprawdzenia,ze sie chłopak wyrobic nie moze a te małe kumple za nim...

Ja liczyłam,ze w sobote będziecie,konie miały werkowanie kopyt i liczyłam,że pomożecie;)...

Słuchajcie,moze ustalcie szybciutko co z ta karmą.Nie musi byc z górnej półki,w razie czego podaruje Atoskowi olej albo suszona rybke,która uzupełni ewentualne braki w jakości...a chłopakowi niech sie kasa gromadzi ,wydatków jeszcze będzie sporo...takie jest moje zdanie,chociaz moze nie powinnam wypowiadac sie w tej kwestii...

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witajcie z ranka ja osobiście daję karme ARIONA od zeszłego roku i STEFAN zajada się jak trzeba .I też jest w przyzwoitej cenie 15kg 105 to max.Może by ta karme wziąć pod uwagę .Bo josera no niestety STEFKOWI niesmakowała i dostała ja sunia od TOYOTY którą sie opiekuje z działek.

Posted

wiolabiszop napisał(a):
Witajcie z ranka ja osobiście daję karme ARIONA od zeszłego roku i STEFAN zajada się jak trzeba .I też jest w przyzwoitej cenie 15kg 105 to max.Może by ta karme wziąć pod uwagę .Bo josera no niestety STEFKOWI niesmakowała i dostała ja sunia od TOYOTY którą sie opiekuje z działek.

Kochana Arion to karma która nie ma dobrych opinii w Polsce ....konsultowałam ją kiedyś przy ewentualnym zakupie z hodowcą owczarków niemieckich. Powiedziała wszystkie tylko nie Arion!!!

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
Zamówione :evil_lol: Zapłacone :evil_lol: Ze sprzedawcą tefonicznie wszystko uzgodnione :evil_lol: Jutro Atosek będzie miał jedzonko :multi:

Ale pięknie - dzięki :multi:

Posted

Doszła kolejna wpłata jednorazowa dla naszego Atoska - cioteczka brick - brac :multi: 10 zł :loveu: Dziękujemy.
Aktualne rozliczenie wpłat i wydatków w 1 poście ;)
Z zakończonego bazarku dla Atoska jak tylko wszystkie cioteczki wpłacą na koncie naszego chłopaka będzie dodatkowe 210 zł + wpłacone nadwyżki :loveu: Wszystkim z całego serduszka dziękujemy :loveu::loveu::loveu:

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
super:)
to moze juz pomyslec o kastracji??
Kaja wiesz moze mniej wiecej jaki to koszt tam u Was?

Własnie wracam od pani wetki i tak "na oko" za psiaka o takich gabarytach 140-150 zł.

Posted

Dzwonił kurier - nikogo w domu nie zastał :( zostawił awizo :( prosiłam aby zostawił u sąsiadów niestety nie chciał :( Powiedział że przyjedzie ponownie jutro:( ech....szkoda :(

Nie podałaś mojego nr telefonu?? Wysłałam Ci razem z adresem :)
Widocznie to był jakis nowy kurier,bo normalnie to już nawet nie dzwonia tylko patrzą gdzie samochód stoi,czy pod praca czy pod domem...

Posted

kaja69 napisał(a):
Nie podałaś mojego nr telefonu?? Wysłałam Ci razem z adresem :)
Widocznie to był jakis nowy kurier,bo normalnie to już nawet nie dzwonia tylko patrzą gdzie samochód stoi,czy pod praca czy pod domem...

Z tego wszystkiego to już sama nie wiem ale pewnie nie podałam:angryy: Prosiłam żeby "puknął" do sąsiadów i zostawił :angryy: ale nie chciał ....powiedział że z ludźmi różnie bywa i że wróci jutro :shake:

Posted

Z tego wszystkiego to już sama nie wiem ale pewnie nie podałam:angryy: Prosiłam żeby "puknął" do sąsiadów i zostawił :angryy: ale nie chciał ....powiedział że z ludźmi różnie bywa i że wróci jutro :shake:

Czyli jakis nowy na bank :)Jak masz do niego nr to zadzwon i podaj mu mój nr,bo jak taki służbista,to będzie tak dostarczał do jesieni,karma sie przeterminuje:razz:

Posted

kaja69 napisał(a):
Czyli jakis nowy na bank :)Jak masz do niego nr to zadzwon i podaj mu mój nr,bo jak taki służbista,to będzie tak dostarczał do jesieni,karma sie przeterminuje:razz:

Ok przedzwonię ;) Kochana proszę numerek telefonu na PW bo nie mogę kurcze znaleźć.