Jump to content
Dogomania

ATOS w DS :)))))))))))) !!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
:multi::multi::multi: kochana aż się uśmiechnęłam do monitora :lol: tak się cieszę. Jak trzeba będzie zwrócić pieniążki za paliwo proszę o informację jaki dokładnie był koszt transportu ;) :)

No za gaz prosimy o zwrot :(( ...(70 zł tak powiedział mąz i przedstawimy paragon tankowania który sfotografuje i poprosze Cie o wstawienie w rozliczeniach ok?Zeby było wszystko jasne dla osób które wpłacają pieniążki.) :(((ponieważ nie mamy kasy żeby Atoskowi zrobić gratisa.Zadeklarowałam 10 zł dekl. jednorazowej jak pisałam w powyższych postach.Ale jak tylko mi sie zmieni sytuacja to chlopakowi pomogę finansowo.

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wiolabiszop napisał(a):
A więc kochana piszę żeby Ci sie lżej zrobiło.ATOSKA zabieramy jutro po 19 i śmigamy po lepsze jutro .no kochany pakuj się :)))Kilometrów jest razem w dwie strony 254.Więc koszt na sam gaz 70 zł.

wspaniale:multi::multi:
strasznie sie ciesze,ze jutro zacznie sie lepsze zycie dla tego biedaka:loveu: Wiolu DZIEKUJEMY bardzo, ze z Nim pojedziesz:loveu::loveu:

Posted

wiolabiszop napisał(a):
No za gaz prosimy o zwrot :(( ...(70 zł tak powiedział mąz i przedstawimy paragon tankowania który sfotografuje i poprosze Cie o wstawienie w rozliczeniach ok?Zeby było wszystko jasne dla osób które wpłacają pieniążki.) :(((ponieważ nie mamy kasy żeby Atoskowi zrobić gratisa.Zadeklarowałam 10 zł dekl. jednorazowej jak pisałam w powyższych postach.Ale jak tylko mi sie zmieni sytuacja to chlopakowi pomogę finansowo.

Oczywiście cioteczko że rachuneczek zaraz wstawię jak go tylko otrzymam ;) Pieniążki za transport zostaną Ci zwrócone :) No i musimy nadal zbierać deklaracje bo zostanie nam zaledwie kilka złotych :( a hotel będzie słono kosztował :( na co na razie nas niestety nie stać :(:(:(

Posted

Jeszcze czekamy na ostateczne potwierdzenie, bo Kaja69 musi powiadomić DT, że chcemy jutro przyjechać i to niestety o późnej porze.

Pani stróżująca to naprawdę wspaniała osoba. Powiedziała mi dzisiaj, że gdyby jej szef uśpił Atosa, to nie przyszła by więcej do pracy.
Szef raczej by się nie zmartwił za bardzo, bo chętnego na jej miejsce pracy łatwo by znalazł, ale doceniam wielkie serce tej pani, która ma ograniczone możliwości, nie posiada nawet internetu i po całej wsi szukała Atosowi wolnej budy i łańcucha by mu uratować życie...

Atos w pomieszczeniu bardzo dobrze się czuje, nic nie niszczy i siedzi cichutko bardzo zadowolony. Może ktoś chciałby go na kanapę :cool3: ?

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
deklarowalam pieniazki na transport - czyli mozemy zrobic tak, ze podeslesz mi Wiolu swoje konto i ja Ci przeleje w poniedzialek te 70zl - moze tak byc?

Może być kochana zaraz Ci wyslę na pw numer konta.:)))

Posted

kaja69 napisał(a):
Można psa przywozić,koleżanka powiedziała,że nie ma problemu,może być dzis wieczorową porą...

No to super to juz pewne na 100/ że jedziemy to mnie cieszy.:)))

Posted

wiolabiszop napisał(a):
No to super to juz pewne na 100/ że jedziemy to mnie cieszy.:)))

Wiola dzieki za transport Atoska:)
Też sie cieszę, że Psiak pojedzie po nowe życie:multi:

A wieczorkiem dajcie proszę znać jak wyruszycie:)
Szczęśliwej drogi;)

Posted

wojtuś napisał(a):
Wiola dzieki za transport Atoska:)
Też sie cieszę, że Psiak pojedzie po nowe życie:multi:

A wieczorkiem dajcie proszę znać jak wyruszycie:)
Szczęśliwej drogi;)

Jak wrocimy to napewno sie odezwe na wątku dzisiaj .:)))