Jump to content
Dogomania

ATOS w DS :)))))))))))) !!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 months later...
Posted (edited)

" class="ipsImage" alt="">

No troszke sie przypomnimy z okazji zbliżającej się rocznicy:), nie wiem czy pamiętacie ale ja tam zaraz mija rok Antka z nami i jak widać chyba jest z nami szczęśliwy a z Maja komitywa trwa w najlepsze;)))

Edited by sonica
dopis treści
Posted

w zasadzie najłatwiej robić mi im zdjęcia w domu, bo na podwórku to trzeba mieć oczy dookoła głowy, żeby widzieć co robi Maja z Antkiem bo pomysłów im nie brakuje, a aparat mam większych gabarytów więc nie chce go upuścić ani rozwalić jak latam za nimi bo mąż mówiąc krótko by się wkurzył:) wczoraj oboje lepili ze mną bałwana, zabawa była przednia, z takich info na temat Antka to chłopak jest jedynie na suchej karmie z powodów alergii na drób i trzeba kurczaczka całkowicie odrzucić, ale na wadze nie stracił,chętnie je i co po niektóre rzeczy też się poprawiły(tzw twarde dowody:)

Posted

[quote name='BORYSboxer']Świetny pies I pomyśleč, że ktoś miał plan uśpienia jego...[/QUOTE]

I jeszcze pomyśleć, że od szczeniaka był przy tych koksach, a jak trochę podrósł to na łańcuchu. To niewiarygodne, że pies może mieć tak wspaniały charakter, i że pomimo warunków w jaki przebywał nie zostało to zniszczone, ta jego radość i miłość do ludzi.

Po sto kroć Ci dziękuję sonica za taki dom dla Antka !

Sonica, ale na tym ostatnim zdjęciu, to jest jakaś inna dziewuszka czy też Maja ? Bo jakaś taka większa się wydaje ?

Posted

Na tym drugim zdjęciu jest Agusia i moja siostra, jak ja jestem w pracy to z Antkiem i Mają siedzi właśnie Marlena i Agusia:)także Ante chowa się z dwójką dzieci, Agusia ma 4 latka(jutro dokładnie ma urodzinki)

• 2 months later...
  • 4 weeks later...
  • 4 months later...