Jump to content
Dogomania

ATOS w DS :)))))))))))) !!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej Tosiek już, jest w swoim domu i jest rewelacja, trasa mineła swietnie, pies był przegrzeczny i spokojny, w domu Majce nie robi w ogóle krzywdy, jest dla mniej bardzo delikatny, podchodzi podtyka łepek, polizuje ale o żadnym skakaniu nie ma mowy, resztę napisze później

Posted (edited)

sonica napisał(a):
Hej Tosiek już, jest w swoim domu i jest rewelacja, trasa mineła swietnie, pies był przegrzeczny i spokojny, w domu Majce nie robi w ogóle krzywdy, jest dla mniej bardzo delikatny, podchodzi podtyka łepek, polizuje ale o żadnym skakaniu nie ma mowy, resztę napisze później

To pierwsze chwile w nowym, obcym miejscu ;) ,
u mnie też nie szalał i nie skakał po przyjeździe, był zdezorientowany, musiał sie zadomowic na dobre i poczuc pewnie,
- troche to trwało.

Bądź szczęśliwy Antoni...

Edited by Kasia77
Posted

hej, godziny mijają a pies jest cudowny, od nas czułości się domaga ale do Mai podchodzi z taką delikatnością, że szok,Maniek jak szedł to taranem;) a Tosiek jak z jajkiem się z nia obchodzi ale chipsy już wspólne były ;) postaram się coś dziś wstawić, ale nic nie obiecuje bo zasypiam na stojąco

Posted

Kochani, pierwsza noc mineła i ......(budujemy napięcie:) i przespaliśmy pięknie, Tosiek zachowuje się jakby mieszkał z nami od zawsze, pięknie sygnalizuje potrzeby wyjścia i wejścia do domu, żadnych pisków, zjadł troszeczkę, wody pije hektolitry, dziś od rana zachowuje się jakby był w raju teraz dzwoniłam do siostry to wyleguje się z dziewczynkami na dywanie, bawi się z nimi oby nie zapeszyć. Ogólnie wczoraj zrobiliśmy 956 km, ponieważ w Bukowie nawigacja nas źle wyprowadziła;( i w związku z tym ukłony dla mojego męża który za kierownicą spędził 14 godzin

Posted

basiek8 napisał(a):
A jak z finansami Atosa? Mamy do zaplacenia hotelik za styczeń, czy są jeszcze jakieś długi?

basiu na koncie mamy w tej chwili ( właśnie sprawdziłam 90 zł od Toyoty i jej kochanej mamy :) czekam jeszcze aż wpłyną zaległe deklaracje za styczeń :) trwa bazarek więc myślę że jak to wszystko spłynie pozbedziemy się długu :)